úterý 8. prosince 2020

Ryor: Deodorant pro ženy i pro muže

Krásný den vám přeji!

Jak jste na tom s deodoranty? Používáte je nebo dáváte přednost antiperspirantům? Pokud je vaše odpověď první možnost, tak zbystřete. Není to totiž tak dávno, co svoje první deodoranty představila značka Ryor. A poctivě připravila rovnou dvě verze, jednu pro ženy a druhou pro muže..


Oficiální popis: Krémový deodorant s dlouhotrvající svěží vůní. Obsahuje unikátní aktivní látku odvozenou od přírodního minerálu zinku, která zajišťuje 48hodinovou deodorační účinnost. Aktivní látka na sebe navazuje molekuly zodpovědné za nepříjemný zápach potu a tím jej eliminuje. Působí na povrchu kůže a neprostupuje do kožních pórů. Deodorant neovlivňuje přirozené pocení, ale díky absorpčním schopnostem zvyšuje pocit suchosti. Akceptuje kožní mikroflóru a pokožka je po aplikaci hebká a svěží. Nezanechává bílé stopy na oblečení a neobsahuje hliník.



Já jsem spíše na antiperspiranty, to asi víte, pokud mne sledujete déle. Ale také víte, že pokud se objeví nějaká novinka, tak to prostě musím zkusit. A co teprve, když deodorant slibuje hezkou vůni a 48 hodinový účinek? To se tuplem musí prověřit.. Ale pěkně postupně. 

K dostání je jedna verze pro ženy a jedna pro muže. Dámskou poznáte podle růžové samolepky, pánská je pak černá. Oba deodoranty mají vážně krásné vůně. Pro dámy je hodně sladká, květinová, typicky holčičí. Já bych v tom viděla nějakou pivoňku, možná i trochu růži. 




Verze pro pány má dokonale mužnou vůni. Nedokáži vám říci, co konkrétně tam cítím, ale je to vážně boží a voní mi mnohem více než ta dámská verze. Je to přesně ten typ vůně, která mě na chlapovi rozpaluje :D Ta se Ryoru neskutečně povedla.



Je třeba říci, že jsou parfemace vážně intenzivní a průbojné. Jsou v obou případech po aplikaci hodně cítit a možná by mohly lehce i přebíjet slabší parfémy. Když jsem deodorant použila poprvé, tak jsem ho cítila po celý den, než si můj nos zvykl (a asi dvě hodiny jsem přemýšlela, co to v mém okolí tak voní, než mi došlo, že je to právě deočko :D). Na druhou stranu zase opravdu skvěle přebíjí zápach potu. Nedají zápachu vůbec žádnou šanci! 


Deodoranty jsou krémové, ale vůbec se jich nebojte. Já mívám z krémových vždycky trochu respekt, kvůli flekům na oblečení a schnutí v podpaží, ale tady není třeba nejmenších obav. Po natření krém velmi rychle zasychá. Podpaží zanechává suché a jemné, netvoří se tam žádná neprostupná vrstva ani ho nijak nedráždí. Vůně se postupně uvolňuje a jak jsem již psala, skvěle zabraňuje prosadit se zápachu a to bez obav po celý den. Pocení nezabrání (k tomu ani neslouží), ale musím říci, že pocit sucha vydrží hodně dlouho. Pokud nemám vyloženě namáhavý den, tak mi bohatě stačí namazat podpaží ráno a do večera mám vystaráno bez znatelného pocení! 48 hodin jsem tedy nezkoušela, ale kdyby bylo nejhůř, asi by to zvládl, aniž bych se musela propadnout hanbou za odér mne pronásledující a tmavé kruhy v podpaží :D Ptala jsem se i manžela, jak to vidí on a v podstatě mi to potvrdil (akorát jeho recenze byla trochu kratší - typický chlap :D).


Sečteno podtrženo
: Tenhle krok se Ryoru vážně povedl! Jak mne deočka úplně neberou, tak z tohoto jsem neskutečně nadšená. Ani bych nečekala, že bude tak skvěle fungovat a vydrží tak dlouho vonět. V podstatě se v klidu vyrovná i spoustě antiperspirantů. Je mým každodenním pomocníkem a do budoucna plánuji určitě znovu pořídit. I chlapovi, už jen kvůli té vůni. Najdete jej buď tady nebo ve značkových prodejnách či partnerských obchodech, doporučená cena je 142 Kč (na e-shopu za 131 Kč). 

A na závěr vám dám ještě jeden tip. Vánoce se blíží a pokud kupujete pod stromeček pánům kosmetiku, tak k deočku přihoďte ještě sprchový gel 3v1. Je ve stejné vůni, je cítit nejen při mytí, ale vydrží na pokožce či ve vlasech i po mytí, takže dokonalost. Slouží nejen jako sprchový gel, ale i jako šampon a kondicionér. Prostě ideál pro chlapa :) Mrkněte tady.






Co vy a deodoranty? Který je za vás nejlepší? Zkoušeli jste vy nebo váš protějšek tuto novinku?

*PR produkty zaslané zastoupením značky Ryor

8 komentářů:

  1. Deodoranty moc nepoužívám, spíš jen když jsem doma a mám minimální aktivitu, ale tyhle produkty v obou verzích se mi líbí, specálně mě zaujala ta pánská, díky té dokonale mužné vůni:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě také, většinou mi nestačí, proto víc věřím antiperspirantům :) Ale tohle je fakt super, lepší než spousta antp..! :)

      Vymazat
  2. S deodoranty si přes zimu vystačím, ale v létě používám jen antiperspiranty.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo v zimě mi taky stačí méně, ale nějaký antiperspirant musím mít po ruce vždy :D

      Vymazat
  3. Ahojky,
    docela jsi mě nalákala, ta parfemace se mi podle popisu dost líbí:-) Já nejraději používám různé spreje bez hliníku, ty jsou pro mě ideální. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz
    PS: zvu tě ke mně na blog, kde právě probíhá soutěž o kosmetický balíček

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Parfemace se fakt povedly a celkově fungují skvěle! Já se snažila vystačit s bezhliníkovými, ale nejsou tak účinné, tak stejně mám doma i antiperspiranty s nimi :-/ :D

      Vymazat
  4. Ahoj, tak tu dámskou verzi si určitě pořídím. Já v poslední době používám Borotalco a nebo Dove maximum protection, ale ten spíš v létě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, já Maximum Protection taky jedu hlavně v létě :) Přes zimu je to jednodušší, to si vystačím se spreji a nebo teď tímto :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)