neděle 6. prosince 2020

Adventní kalendář Douglas

Krásný podvečer vám přeji!

V minulém týdnu jsem vás na sítích v rámci Black Friday upozorňovala na akci, které se nedalo odolat. Časopis ELLE měl lákavou nabídku půlročního předplatného a k tomu jako dárek adventní kalendář Douglas za 599 Kč. Ač já už tištěným časopisům moc nedám a kupuji je zřídka, tak této nabídce jsem prostě podlehla a takhle před Vánoci udělala radost sama sobě :D No a jelikož v ELLE jsou šikulky, tak kalendář byl do týdne doma a já tak mohla začít otevírat v adventu, jak se patří. A takto začerstva bych se ráda podělila o své dojmy a ukázala vám i první otevřená okénka, ať z toho také něco máte :)


Douglas v letošním roce představil adventních kalendářů několik. Viděla jsem čistě s péčí o pleť, pánský, tento červený s kombinací produktů privátní značky Douglas či jeden s high end značkami z výběru nabídky parfumerie. Všechny jsou moc pěkné.




Tenhle červený je při zakoupení složený do kostky, ovázaný mašlí. Super i jako dárek. Po rozvázání mašle jdou otevřít křídla, kde ze všech vnitřních stran najdete okénka. Celkem 24 okének v kombinaci pečující i dekorativní kosmetiky Douglas. Designově je to vážně krása. Jen bych použila trochu tvrdší papír, protože mi přijde poměrně měkký a při otevírání některých okének se trhá. To je ale asi jediné, co mu můžu vytknout.



Začala jsem ho otevírat k dnešnímu dni, takže jsem celkem otevřela šest okének. Na fotce můžete vidět, co jsem tam dosud objevila. V kalendáři jsou produkty jak v plném balení, tak v cestovních velikostech. 


No co vám budu povídat, jsem ráda, že jsem nakonec nějaký kalendář ukořistila (můj dlouho vytipovaný prodali dřív, než jsem se k němu dostala :D) a můžu si každý den užívat objev nějakého toho kosmetického kousku :) Ráda bych vám postupně ukazovala další okénka, tak sledujte Instagram, kde se to objeví. Kalendář je k zakoupení v Douglasu, na e-shopu jsem ho již nenašla, ale vzhledem k tomu, že obchody se otevřely před pár dny, by mohl být k dostání ještě aspoň v kamenných prodejnách. Cena je 799 Kč.

A co vy a adventní kalendáře? Máte nějaký a otevíráte okénka pravidelně nebo zapomínáte/nestíháte a otevíráte pak najednou? 

8 komentářů:

  1. Ahoj,
    teď je mi líto, že jsem tuto akci nechytla, ale nijak netrpím. Mám doma kalendář z lookfantastic (letos jsem si dopřála) a pak jeden od Catrice. Oba se mi zatím líbí, objevila jsem třeba duo tvářenky a rozjasňovače od Natasha Denona. Pak jsem si koupila neplánvaně jídlení DM bio a sehnala jsem Kinder čokoládový, který je ale za mě veliká slabota. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to závidím Lookfantastic, je boží!! Koukám u pár holek na rozbalování na IG a nestačím óchat :)

      Vymazat
  2. Kalendář krásný a ty produkty, které tam doposud byly, tak taky. Já jsem po dlouhém přemýšlení zvolila kalendář Yves Rocher, otevírám pravidelně, je to můj rituál na který se těším celý den, když si vždy večer vytáhnu nějaký kosmetický produkt:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si ten rituál rychle oblíbila :) Yves Rocher byl můj vysněný, ale než jsem se rozhodla, tak byl pryč :-/ :D Tak jsem ráda, že si můžu užívat aspoň tento :)

      Vymazat
  3. Ja mám ten druhy modrý s pecujici kosmetikou a už vidím ze tři produkty tam mame stejne. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to bude asi hodně podobný, tady je jen pár kousků i z dekorativky a doplňků :)

      Vymazat
  4. Ahoj Klárko, já jsem dostala k svátku ♥ adventní kalendář od Loccitane. Je super!!! Věděla jsem, proč ho chci, jelikož jsem ho již měla. Však rod před tím jsem měla právě AK Douglas a byl taky vážně povedený a letos plný novinek. ☺ Krásný večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, no tak to jsi dostala super kousek! :) Já koukám na rozbalování Loccitane u Táni a jsou tam nádherné věci :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)