čtvrtek 3. prosince 2020

MOTD: Šedo-oranžové líčení s paletkou Optimum

Krásný den vám přeji!

Paletky se mi tu množí jako houby po dešti, takže je potřeba máknout a začít je pořádně zkoušet. Poslední měsíc jsem často sahala po paletce Optimum, takže se pokusím o ní brzy připravit podrobnější článek, ale než se tak stane, mám tu s ní jedno rychlé, jemné a jednoduché líčení.


Když jsem nad paletkou přemýšlela, jakou kombinaci použít a udělat z toho něco jemného, padly mi do oka šedá a oranžová/rezatá. Ovšem první myšlenka byla, že jsou to barvy, které se k sobě absolutně nehodí. Nedovedla jsem si je představit spolu. Tak jsem se rozhodla, že to zkusím v praxi. A víte co? Ono to k sobě naopak skvěle sedí! :)





Použité produkty:

Tvář: korektor Camouflage - Catrice, make-up Photofocus Foundation - Wet&Wild, pudr - Pond's, tvářenka Pastell Compact, 25 Alluring Rose - Max Factor, konturovací paletka XO Petra -Makeup Revolution, barva na obočí Ka-Brow - Benefit, řasenka na obočí Gimme Brow - Benefit.

Oči: paletka Forever Flawless Optimum - Makeup Revolution, řasenka Tasty Avocado - I♥Revolution, tužka na oči 12H True Color - Dermacol, linky Renaissance Flick - Makeup Revolution.

Rtěnka: Ultra Matte Lipstick - Trend It Up



Za mě tedy naprostá spokojenost. Líčení bylo jemné a zároveň mělo trochu šmrnc. Nikdy bych neřekla, že spolu tyto dvě barvy budou vypadat tak dobře.

Co na to říkáte? Zkoušíte někdy variace a kombinace barev, které k sobě na první pohled úplně nejdou?

10 komentářů:

  1. Dokud jsem to neviděla na fotkách, tak bych neřekla, jak spolu dvě tak rozdílný barvy můžou tak skvěle ladit, vážně pěkné a moc Ti to sluší:-) A linky jako vždy peckovní:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo, já byla z prvu taky nesvá, když mě to napadlo a ono ejhle :) Děkuji moc! Linky mi poslední dobou moc nejdou, to jen na fotce hezky vypadá :D

      Vymazat
  2. Ty jo, to je vážně zvláštní kombinace, mně by asi nenapadla, ale tobě to člověče vážně moc sluší :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně zvláštní, ale fakt to k sobě pasuje :) Děkuji, Leni!

      Vymazat
  3. Tohle je vážně dost dobrá kombinace. :) Sluší ti to.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky,
    mám taky jedno takové osvědčené líčení v oranžové a šedé barvě, ale dávám je na víčko obráceně - šedou mám ve vnější části, oranžovou ve vnitřní. Používám na tu první paletku PLH, ještě tu, kterou dělala s estyle.
    Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz
    PS: u mě na blogu právě probíhá soutěž, tak tě zvu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, je to super kombinace :) Ani bych nečekala, že to bude tak dobře vypadat. Příště to zkusím obráceně :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)