úterý 17. listopadu 2020

Calvin Klein ONE Collector's Edition 2020

Krásný den vám přeji!

S nástupem podzimu a zimy, nastupují u mne doma i jiné parfémy. Sladké květinové a ovocné jsou nyní v pozadí a do popředí přicházejí těžší a kořeněnější vůně. I když.. tahle pecka, kterou se vám zrovna chystám představit, je mým oblíbencem už nějakou tu chvíli a ráda jsem si ji užívala i v průběhu léta.. Hodí se totiž použít ji kdykoliv. A jako bonus ji může použít kdokoliv, protože Calvin Klein One Collector's Edition 2020 je unisexová vůně.



Jestli je někdo přeborníkem v unisexových vůních, tak je to určitě Calvin Klein, který jich má několik a vážně je umí. A v čem je taky značka CK jedničkou? Ve sběratelských a limitovaných edicích svých vůní. Každé léto vydávají novou limitku a každý rok i klasiku One v úpravě a kolektorském obalu. A pro rok 2020 je to právě tenhle červený kousek s vyobrazenou krysou..




Proč červená a proč právě krysa na obale? Na trh vyšla Collector's Edition 2020 ku příležitosti čínského nového roku a proto z tradičních čínských barev vychází i její červený flakon se zlatými nápisy. Hlava krysy, vyobrazená na flakonu, ukazuje na vládnoucí čínské znamení roku 2020. Krysa je prvním znamením čínského horoskopu, takže rozhodnutí, která učiníte v roce 2020, mohou ovlivnit následujících dvanáct let. 

Nevím, jak vám, ale mně tento nápad přijde vážně geniální a do unikátního flakonku jsem se zamilovala! A to jinak krysy bytostně nesnáším! :D Balení je nejen krásné, ale i vychytané, součástí je v krabičce přibalený rozprašovač, takže je na vás, zda budete aplikovat po kapkách přímo na kůži a nebo jej na sebe nastříkáte.  



Složení parfému:

Hlava: kardamon, bergamot, ananas, papája
Srdce: muškátový oříšek, fialka, zelený čaj, bílá růže
Základ: ambra, pižmo

Vůně je silně univerzální. Díky svěžím tónům se hodí k teplým dnům a díky pár kořeněným a hřejivějším prvkům i do chladnějšího období. Je tedy čistě na vás, kdy na ni budete mít náladu. Bacha na to, abyste se o ni doma s partnery neprali! Já v ní tedy cítím více těch jemnějších, ženských tónů a představím si ji spíše na ženě než na muži, ale faktem je, že na chlapovi se parfém rozvoní vždy trochu jinak, takže i jim tento parfém může "slušet". Schválně jsem to zkusila (i když nerada, protože jsem škudlil a nerada se dělím :D) a pomalu bych ani nepoznala, že je to ta samá vůně, kterou používám já.  Co je u vůní CK také na vysoké úrovni, je výdrž. Jsou velmi silné a vydrží vonět po celý den. Z oblečení jsou cítit i po několika dnech. Je to jednoduše pecka a pokud se nechcete stokrát denně přestříkávat, tak tady máte jistotu, že to nebude potřeba. 
 




Sečteno podtrženo: Parfémy CK jsou jednoduše geniální. Voní intenzivně a dlouho, mají neotřelé a silné vůně. Ve mně tahle evokuje sílu, odvahu a nespoutanost. Je naprosto peckovní a jsem ráda, že ji tu mám. Není rozhodně první ani poslední vůní této značky u nás doma. Najdete ji tady, za 100 ml je cena 476 Kč, což je v poměru cena/kvalita moc fajn a těžce se to vyplatí.

A co vy a Calvin Klein vůně? Líbí se vám? Zkoušeli jste nějakou?

*barterová spolupráce s Elnino.cz 

6 komentářů:

  1. Na unisexové vůně moc nejsem, aspoň ty ke kterým jsem zkoušela vonět, tak se mi sice líbily, ale leda tak na partnerovi, na sobě bych si je představit neuměla, ale to bude tím, že já jsem na ty typicky ženské vůně.
    A flakon s krysou? Palec nahoru za originalitu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tohle určitě nebude pro tebe, je vážně těžší :) A flakon se mi taky líbí, i když jsem jinak zarytý odpůrce hlodavců :D

      Vymazat
  2. Vůně od této značky jsem ještě nezkoušela. Nevím, jak voní, ale podle popisu to vypadá na pěknou vůni. Zkusím k ní někde přivonět.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si pravě nejsem jistá, jestli jsou tyhle kolektorské edice k sehnání i jinde než na Elninu :-/ Zatím jsem je jinde nepotkala. Ale klasická ONE je třeba i v DM :)

      Vymazat
  3. Flakonek vypadá fakt dobře a i podle popisku vůně. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten se povedl. Nemám ráda červenou a štítím se krys, ale tohle dohromady je nějakým zvráceným způsobem přitažlivý :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)