neděle 25. října 2020

L'oréal Paris: Řasenka Lash Paradise

Krásný den vám přeji!

Když se zeptám na řasenku, která se vám nyní vybaví jako nejprofláknutější, jaká vás napadne? Mě určitě Lash Paradise od L'oréal Paris, která pro jednou zase rozvířila kosmetické vody. L'oréal a řasenky, to je prostě neodlučitelné.. Já jsem měla to štěstí, že jsem tuto novinku vyhrála na facebooku Notina, takže jsem ji mohla ještě začerstva vyzkoušet taky. No, začerstva.. teď už má L'oréal zase další novou řasenku (AirVolume), takže stejně přicházím s křížkem po funuse.. :D Jestli já se někdy ponaučím.


Ale zpátky k téhle krásce. Pokud budeme u řasenky hodnotit obal, tak ten tady fakt boduje. Elegantní rose-gold v matno-lesklém vzhledu a jako bonus ji zakoupíte v krabičce, takže kupujete nový kus a ne načatou a otevřenou řasenku. Nenechavé ručičky občas v obchodech sice sahají i do krabiček, ale některé to odradí, takže se mi to zdá lepší. Kartáček má s klasickými štětinami, tak akorát velký, takže se s ním snadno pracuje a dostane pod kontrolu i ty moje super krátké řasy.



Co se týče jejích schopností líčení řas, tak musím říci, že čím je starší, tím je lepší. Z počátku hodně slepovala a řasy i zatěžovala, takže mi občas spadly, ale po měsíci to začalo být čím dál tím lepší. Jak postupně prosychala, tak řasy více oddělovala, na řasy se otřelo méně barvy, takže je tolik nezatěžovala a ony tak dostaly šanci se víc natočit. Neříkám, že tedy nějak výrazně prodlužuje, ale když nemám slepené tři trsy, tak to přeci jenom vypadá mnohem líp, dá se říci, že pěkně zahustí. U mne to sice není ani tak žádná výhra, mám prostě řasy krátké, řídké a dost nijaké, já jsem zralá buď na permanentní řasy nebo umělé, ale těch mých pár chlupů s ní vypadá alespoň přijatelně. Nezlobí ani se žmolkováním či šmouhováním, nerozmazává se ani při nějaké té slzičce. Jen po necelých třech měsících je už vážně zralá na vyhazov, je suchá na troud.


Schválně jsem vám nafotila průběh řasenky, kde můžete tu její proměnu vidět sami :)

První týden:


Po třech týdnech:


Po šesti týdnech:


Po deseti týdnech:


Sečteno podtrženo: Vlastně úplně nevím, co k ní napsat. Občas dojdou slova. Z počátku to nebylo nic moc a já jsem se děsila, ale jak můžete vidět, teď už to zas taková tragédie není, takže úplně zhatit ji prostě nemůžu :) Beru-li v potaz, že každý nemá tak pitomé řasy jako já, věřím, že spousta z vás ji bude fakt milovat a pokud máte rádi podobný typ kartáčků, tak určitě nešlápnete vedle.. Seženete ji v drogériích, běžná cena je kolem 250 Kč. Nová AirVolume mi přijde hodně podobná, takže si myslím, že bude fungovat obdobně.

A co vy a Lash Paradise? Zkoušeli jste ji? Máte rádi řasenky L'oréal Paris? Jaká vám vyhovovala nejvíc? A co říkáte na novinku AirVolume?

10 komentářů:

  1. Ahoj,
    řasenku jsem měla a přišla mi celkem průměrná. Docela rychle mi vyschla a nezanechala ve mně dojem, že bych ji musela mít znovu. Její kartáček je přirovnávaný k Too Faced Better Than Sex, což je celkem pravda. I u TF nejsem nějak odvařená:-) Jinak řasenky Loreal mám moc ráda, nejraději asi Lash Architect. AirVolume vypadá pěkně, třeba ji někdy zkusím:-) Měj se krásně!
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, díky za info o BTS jsem přemýšlela, tak ji asi vynechám.. :D Já jsem ve výsledku s touto spokojená, ale trvalo to :D A zrovna u řasenek není na čekání moc čas, když vydrží pár týdnů :-/

      Vymazat
  2. Ahoj Klárko, řasenku jsem si pořídila, hned jak přišla na trh, ale než jsem se k ní dostala darovala jsem ji kamarádce a ta ji hodnotila, jako dobrou, ale žádný "zázrak", který slibuje se nekonal. Sama tedy hodnotit nemohu, ale opakovaně jsem si ji nepořídila a asi to ani nemám v plánu. Pro mě je Better than sex prostě mascara No. one!!! Krásně zpracovaná recenze! ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, no pokud je podobná BTS, tak by ti mohla sedět a vyhovovat :) Já ale spíš než dobrou řasenku potřebuju nové řasy, mně nesedí snad nic :D

      Vymazat
  3. Ahoj, já mám moc ráda Maybelline lash sensational, od Loreal jsem už dlouho žádnou neměla, ale dost mě lákají, takže jak spotřebuji ty, co mám, nějakou zkusím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivanko, ano, Lash Sensational je i pro mě jedna z nejlepších! :) Ale teda musím říct, že jsem ji dlouho neměla, tak ji zas musím vzít :)

      Vymazat
  4. Přímo tuhle jsem neměla, ale nějakou snad Paradise Extatic..s tou jsem byla celkem spokojená, jak s kartáčkem, tak s efektem na řasách, jen mi celkem rychle vyschla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona by to asi měla být jedna a ta samá, co jsem pochopila.. Jen dřív se u nás jmenovala Paradise Extatic :) :D

      Vymazat
  5. Už ji chci nějakou dobu vyzkoušet. Líbí se mi, ale uvidím ještě.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezká je, o tom žádná. Ta nová taky vypadá dobře.. Jen bych nemusela mít ten svůj kosmetický seznam tak nekonečný :-O :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)