neděle 13. září 2020

Soraya: Nová levná kosmetika - tělový balzám a pleťový krém

Krásný den vám přeji!

Tak je čas podělit se o další dojmy z produktů z nabídky e-shopu Růžová 10, který nedávno rozšířil sortiment o spoustu nových značek. Minule jsme si představili pár masek, dneska se zaměříme na značku Soraya. Jedná se o polskou značku, která má široký sortiment pečující kosmetiky - od pleťových krémů po tělová mléka, včetně krémů na ruce a nohy. Já jsem testovala dva kousky z řady s kolagenem a elastinem - pleťový krém a tělový balzám a dneska se podíváme, jak to s nimi vypadá.



Musím říci, že jsem absolutně vůbec netušila, co od značky Soraya očekávat.. Je levnější a slyšela jsem o ní prvně, je stejně jako Ziaja z Polska, tak jsem si říkala, že by to nemuselo být marný, ale přeci jenom trochu obavy jsem měla taky. Ale víte co? Značka mě láká čím dál tím víc! Tyhle dva kousky překvapily a jak sleduji e-shop a sociální sítě, má i spoustu dalších lákavých kousků (Například hydratační řada Aqua Shot, Black Orchid nebo Meloun, Borůvka či Avokádo?! Všechno to vypadá skvěle!), takže určitě jsem tímto se značkou neskončila :)
 
K létu neodmyslitelně patří hebká a ideálně hladká pokožka. Hlavně žádný pomeranč, že jo! :D Takže kdy jindy zkusit Hydratační tělový balzám Collagen & Elastin

Oficiální popis: Hydratační tělový balzám Kolagen + Elastin byl vytvořen pro každodenní péči o normální pleť. Složení s kolagenem a elastinem významně zlepšuje jemnost a hladkost kůže, která se stává více pružná už po deseti dnech. Ponechá pokožku v ochranné vrstvě, intenzivně ji hydratuje, chrání před vysušením, promašťuje ji a zajišťuje její okamžité zlepšení. Díky své lehké konzistenci se balzám perfektně hodí na pokožku a rychle se vstřebává. Balzám je obohacen o vitamín E, který posiluje lipidovou bariéru pokožky. 


Tělový balzám je v tubě s konzistencí příjemně krémovou, která stéká k víčku a jde lehce vymáčknout, zároveň ale neteče, že by to nebylo k zachycení a zastavení :D Hrozně dlouho jsem přemýšlela, jakou vůni mi tenhle krém připomíná. Je krásná, jemná a čistá. A nakonec jsem se dopátrala! Voní úplně stejně jako Nivea Soft (bílé butelky, jestli víte? :)). Tu vůni miluju a i tady jsem si ji neskutečně užívala. Je akorát tak intenzivní, neleze do nosu, ale zase je cítit pěkně dlouho.. No pecka! Balzám má příjemnou texturu, snadno se roztírá a rychle se vstřebává. Pokožka není umaštěná ani ulepená, jen krásně jemná, voňavá a pěkně hydratovaná. Jako pokud čekáte, že vás krém ani ne za stovku vyhladí, tak nečekejte, to je blbost. Pomerančů mám pořád na rozdávání :D Ale musím říci, že pokožka JE hezky pevná a taková pružnější. Příjemná na pohled i na dotek, takže za mě moc fajn krém, který jsem si užívala od začátku do konce! Klidně na něho mrkněte a já určitě chci časem prozkoumat i další voňavé poklady této značky. Najdete ho tady, cena je 79 Kč za 200 ml. 





Druhým kouskem je Hydratační krém Collagen & Elastin na den i noc, který přišel jako na zavolanou, protože mi zrovna předtím noční krém docházel. U pleťovky jsem už náročnější, takže jo, tady jsem měla trochu větší obavy, co se mnou krém za 80 Kč (nyní dokonce jen za 59 Kč!) udělá.. 

Oficiální popis: Výživný denní a noční hydratační krém. Krém jemně a účinně pečuje o pokožku, poskytuje správnou hydrataci a viditelné zlepšení elasticity a hladkosti pokožky obličeje, krku a dekoltu. Doporučeno pro normální, smíšenou, mastnou i citlivou pleť. Perfektně se vstřebává a je ideální pod make-up.


Je to krém za pár kaček, takže balením to není žádná hitparáda. V krabičce je obyčejný, umělohmotný kelímek, ničím extra výrazný. Ale tak o to nejde, že ano. Na první přičichnutí má krém velmi příjemnou vůni. Tady už ta podoba s Nivea Soft není taková, ale taky mi ta vůně není úplně cizí a něco mi připomíná. Každopádně je silnější a intenzivnější, na pleťový krém zbytečně moc. Možná by to byl ideál obráceně, tady tu jemnější vůni, co má balzám a balzám tuhle trochu těžší :D Brzy jsem si na ni ale zvykla, takže to není až takový problém. Textura je příjemně krémová, možná už lehce hutnější, ale roztírá se bez potíží, minutku po namazání se pleť leskne a krém se vstřebává postupně, ale do pár minutek není o čem. A pak už zůstává jen vůně a lehce vyživená pleť. Výživa je tak akorát, pleť není zbytečně umaštěná, ale je pěkně pružná a nacucaná, což se mi líbí. Ani teď v létě to na noc "není moc", což oceňuji. Na den to pro mne tedy není, na to je pro mne těžký a tím, jak se o chvilku déle vstřebává, mne to brzdí, takže nechávám jako noční. Navíc make-up si na něho úplně nedokázal sednout. Takže pokud hledáte výživný, ale trochu lehčí krém, tak tohle je fajn. Nečekejte zázraky, ale základní misi - vyživit a pleť obstarat, zvládne. Pro moji smíšenou pleť jedině na noc, pro sušší pleť si ho dovedu představit i na den. Je to ucházející krém, celkem mi sedl. Bála jsem se ho naprosto zbytečně. Najdete ho tady, momentálně jen za 59 Kč za 50 ml.




Sečteno podtrženo: Musím říct, že je pro mne značka příjemným překvapením. Trochu více se mi zamlouval tělový balzám, které mne bavil od začátku do konce. Mazání s ním jsem si užívala. Pleťový krém taky nebyl špatný, tam bych možná trochu ubrala na vůni, ale to co má, splní. Pleť vyživí a dá se použít klidně i v teplých dnech, což maximálně oceňuji. Ve finále příjemně překvapil. A já tak mám rozhodně chuť značku dál poznávat :)

A co vy a značka Soraya? Znáte ji? Zkoušeli jste něco? 

*PR produkty zaslané zastoupením e-shopu Ruzova10

6 komentářů:

  1. Přiznám se, že mám velmi ráda polskou kosmetiku, i když ji hodně lidí hetuje. Přijde mi, že jako jedni z mála umí kvalitu skloubit s nízkou cenou, což velice oceňuji. Krémy vypadají skvěle a velice mě zaujal ten pleťový krém, po něm bych ráda sáhla. jelikož teď mi krém na obličej došel. A mladice už taky nejsem :D :D takže krém jako pro mě stvořený :D :-)

    Jak jsem se dostala k šití

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji taky můžu a nijak mne nepohoršuje, je fajn, získat za pár kaček použitelný krém/mléko/masku nebo cokoliv dalšího :) Mají ještě lákavou hydratační řadu Aqua Shot, kterou plánuji taky prozkoumat a na cestě mám masky na obličej :)

      Vymazat
  2. Vůbec neznám, ale zemí původů a i těmi cenami mi trochu připadá jako příbuzná Ziaji a produkty téhle značky mám moc ráda, tak budu chtít vyzkoušet i něco od téhle značky. Miluji zkoušení, objevování a testování:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, taky mi připomíná Ziaju a špatný to zatím taky není, tak vzhůru do dalšího testování :) :D

      Vymazat
  3. Tuhle značku vidím poprvé a docela se mi zalíbila.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě není vůbec špatná, mám tu ještě masky, co jsem si objednala, tak uvidíme.. Dám vědět :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)