neděle 6. září 2020

Ryor: Matující krém s pudrovým efektem

Krásný den přeji!

Tuhle recenzi jsem vám slíbila, takže vám musím konečně představit tenhle skvělý
Matující krém s pudrovým efektem od Ryoru. Jedná se zaručeně o jeden z největších objevů letošního roku. A určitě to není kousek, který by se mi doma znovu neobjevil. Odteď bude mým společníkem (nejen) v létě..



Tenhle krém je pecka od začátku do konce. Však možná někteří víte, že ho chválila i jedna z největších beauty guru - Tati. A asi už vím proč. Je to pár měsíců, co jsem ho zkoušela už ze vzorku a hodně se mi zalíbil. Od té doby byl na mém nákupním wishlistu. O to větší radost mi udělalo, že byl Ryor rychlejší a zaslal mi jej k vyzkoušení.

Oficiální popis: Matujcí krém s inovovaným složením na bázi organogelu s výrazným matujícím efektem. Vysoký obsah mikročástic vytváří dokonale matný a pudrový efekt bez lepivého pocitu, emulze účinně absorbuje kožní maz. Lehká, velmi snadno roztíratelná emulze, která díky jedinečnému složení optimálně hydratuje pleť. Extrakt z přímořského heřmánku pokožku zklidňuje, zpevňuje a chrání proti volným radikálům. Vhodné pro normální, smíšenou, mastnou i aknotickou pleť.



První plus začíná balením. Je jednoduché - obyčejná bílá lahvička, ale praktická s pumpičkou. To na krémech miluju, je to praktičtější a hygienicky nezávadné. Nadávkuji si přesně, kolik potřebuji. Většinou stačí jedna, maximálně dvě pumpičky na celý obličej i krk. Krém je příjemné krémovo-gelové textury. Bez problémů se roztírá, téměř okamžitě vstřebává a zanechává pleť DOKONALOU! Je vážně úplně vyhlazená, jemná a hlavně matná. Ten pudrový efekt je znatelný na první pohled i dotek. I mastnou t-zónu skvěle zmatní. Udělá krásnou pleť samostatně a ještě líp se hodí pod make-up. Nenašla jsem dosud lépe sedící krém, na kterém by make-up tak dobře držel i v těch nejteplejších dnech. To zmatnění navíc pomáhá i s make-upem navrchu. Naprosto bezpečně poznám, zda jsem si krém nanesla či nikoliv, protože bez něho se mnohem rychleji lesknu a v obličeji potím. Nechybí ani hydratace pleti., pro sušší pleť by sice byla nedostatečná, ale jelikož krém je určený a celkově vhodnější spíše pro tu mastnější, asi to není žádný problém. Navíc krásně voní, trochu květinově, ale moc příjemně. Jednoduše je tento krém naprosto perfektní!



Sečteno podtrženo:
 Tohle je stručně řečeno naprostá pecka. Pleť je dokonalá, naprosto ňuňavá, ať na pohled či na dotek. Stal se mým každodenním pomocníkem a jen tak ho z ruky nedám. Dokud se bude vyrábět, bude mít u mne doma místo jisté. Pokud máte mastnější pleť a chcete zabránit lesku, tak tohle musíte mít! Psala mi i spousta z vás, že ho máte také v oblibě a rádi používáte, takže to rozhodně není jenom můj pocit. Najdete ho buď zde, 50 ml za 170 Kč nebo v partnerských prodejnách Ryor.

A co vy a tenhle matující zázrak? Máte ho? Zkoušeli jste?

*PR produkt zaslaný zastoupením značky Ryor

14 komentářů:

  1. Po tomto krémiku pozerám už dlho a keď píšem, že dlho, tak tým myslím že už asi tri roky ale ešte stále som sa k nemu nedostala, lebo vždy na neho zabudnem. Tento príspevok prišiel úplne vhod, pretože môj krém mi bude pomaly končiť a hádam sa konečne pozriem aj na tento. Mám mastnú pleť a preto verím, že si budeme skvelo rozumieť.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám s kosmetikou podobně.. některé kousky mám na seznamu taky hromady let :-O :D Ale tohle určitě zkus, je to pecka! :)

      Vymazat
  2. Miluji ho už dlouho. Mám mastnou, problematickou pleť a bez problémů funguje i na ní, je bezvadný:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že nejsem jediná, kdo ho zbožňuje! :)

      Vymazat
  3. Tak tenhle krém se mi opravdu zalíbil. Asi si ho taky zapíšu do wishlistu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že klidně můžeš, protože tohle snad nezklame :) :D

      Vymazat
  4. Je skvělý, používám ho už roky. Pod makeup, nebo jen tak pod pudr, a v létě to byl úplnej král všeho :-)

    Produkty značky Fit-day

    OdpovědětVymazat
  5. Objevila jsem v práci katalog Ryoru, asi kolegyně ho tam nechala a musím říct, že mě hodně překvapilo, kolik řad a produktů Ryor má. Asi ho zase po letech vyzkouším, až se mi to doma trošku protřídí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají toho teď opravdu hodně! :) Pamatuji časy, kdy měli asi tři-čtyři řady maximálně, ale teď už je toho nepočítaně a navíc povedené věci!

      Vymazat
  6. Kúpila som si na tvoje odporúčanie Skin Manager Perfektionist od Alciny na zmatnenie pleti. Vedela by si tieto 2 produkty cca porovnať? Lebo teraz váham či nepotrebujem súrne aj tento od Rioru :D Dosť sa lesknem a mám kvôli tomu aj veľký problém s výdržou make-upu :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, oba si jsou hodně podobné, takže podle mě je celkem jedno, který máš :) Ale Alcina mi přišla taková "sušší", tento nevrže mezi prsty, je takový "vláčnější".. A víc mi voní :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)