úterý 8. září 2020

Revolution: Paletka One True Love

Krásný den vám přeji!

Tak jo, paletek tu mám teď přehršel, tak vám je pomalu začnu představovat. A začnu fakt peckovým kouskem, paletkou One True Love od I♥Revolution, kterou jsem si neskutečně zamilovala! Však to jste si určitě už na sítích všimli. Za tu krátkou dobu, co ji doma mám, jsem ji použila už mnohokrát a vyzkoušela úplně všechny stíny, které obsahuje. A pořád to není vše, co mě s ní napadá, takže budu určitě zkoušet i dál.


Tahle paletka vás určitě zaujme na první pohled. Nebo ne? Je rozkošná a to na růžovou nijak nejsem! Na víčku se v tekutině přelévají třpytky, takže poslouží i jako hračka (ať už pro vás nebo pro potomstvo :D) a mít něco takového ve sbírce je fajn. Plast je bytelný a bez potíží vydrží i cesty. Uvnitř najdete z druhé strany přes celé víčko i zrcátko. A ty stíny... no tahle paletka je prostě poklad.



Obsahuje devět očních stínů v růžovo-fialových tónech, které jsou doplněny pár neutrálnějšími odstíny. Z toho šest jich je lesklých, tři matné, které jsou vybrány tak, aby perfektně doplnily právě ty lesklé. Variace je vybraná vážně šikovně. V pohodě si s paletkou vystačíte, aniž byste museli sahat po nějaké další a i z těch devíti stínů můžete mít na očích pokaždé něco trochu jiného. Dají se fakt skvěle nakombinovat mezi sebou a vy tak můžete zkoušet různé variace, ať už budete chtít nějakou výraznější divočinu nebo se budete držet při zemi.
 



Ani nevím, jestli je potřeba pořád dokola opakovat kvality paletek Revolution, ale abyste neřekli, tak vám to tu sepíši.
Pigmentace stínů je skvělá, nic jiného jsem ani nečekala. Ale možná bych řekla, že jsou stíny trošičku sušší než třeba paletky Forever Flawless. Avšak pracuje se s nimi jedna báseň, skvěle spolupracují mezi sebou, zároveň chytají na oko, nijak extrémně při aplikaci neopadávají a to ani ty třpytivější. Barvy jsou dokonale syté a po celý den intenzivní v nezměněné podobě. Neslévají se, nezalézají do vrásek. Jak si sednou, tak drží až do večera. Dělají jenom parádu.



A tady třikrát v akci:




Sečteno podtrženo: Paletka splňuje naprosto všechny požadavky, které na paletky mám. Miluju ty odstíny, jejich pigmentaci, výdrž i kvalitu. Práce s nimi je hračka. A dobrá hračka je i obal téhle paletky, což je taková příjemná třešnička na dortu :) Za mě je skvělá a samozřejmě, že mám na wishlistu i další barevné varianty (v nabídce jsou naneštěstí další dvě :D). Najdete ji tady, cena je momentálně 287 Kč.

A co vy a paletky I♥Revolution? Máte nějakou? Zaujala vás? 

14 komentářů:

  1. Tak ta je opravdu nádherná. Jak svými odstíny, tak obalem. Jejich paletky mám taky moc ráda a jsem s ními spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Klárko, Tobě snad sluší každý stín a každé líčení, i to růžové. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji! :) Ale ne, zas všechno mi nesluší, třeba teplé hnědé nebo do žluta, v tom vypadám divně :D

      Vymazat
  3. Velice multifunkční paletka, mám ráda když paletka obsahuje převážně nositelné odstíny. Super tip.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tedy je, ty růžové vypadají divoce, ale jdou tak hezky skloubit, že z toho může být i hezké jemné líčení :)

      Vymazat
  4. Já nádherná jak tím obalem, tak skladbou odstínů, jsou to přesně ty moje. Zase něco, co budu potřebovat..a to jsem se zařekla, že už žádné paletky:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale mám dobrou zprávu! Včera jsem ji potkala ve výprodeji na Elnino.cz za 132 Kč! :-O :D ;)

      Vymazat
  5. Musím říct, ze zrovna tyto odstíny vypadají fakt skvěle a i obal se mi líbí :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Je krásná, miluju stíny dorůžova, jen ty neonky už ne ve svém věku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle paletka je super :) Taková divoká a zároveň jemná :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)