úterý 1. září 2020

Avon: Jahodovo-čokoládová nálož

 Krásný den vám přeji!

Sice jsme na sklonku léta, ale to neznamená, že si ještě nějakou tu chvíli nebudeme ukazovat letní produkty nebo aspoň vůně! :D A tak to bude i dnes, protože vám představím osvěžující, sladkou a ovocnou dvojku, která mi teď dělala pár týdnů v srpnu společnost. Zase po nějaké době jsem měla něco z kosmetiky Avon a to z mojí oblíbené řady Naturals. Tuhle řadu znám už hromadu let, troufnu si pomalu tvrdit i desítky let :D Líbí se mi, jak je stálá a přitom je obměňovaná novými vůněmi a variacemi :) Tentokrát jsem sáhla po zajímavé a neobvyklé variaci jahod a bílé čokolády. No kdo by odolal?


Už k Vánocům jsem si vybrala zvýhodněnou sadu sprchového gelu a tělového mléka, ale tak nějak jsem tušila, že se na ni nedostane dříve než na jaře nebo v létě a samozřejmě to parádně vyšlo! :D Dohromady stála asi stovku, tak neber to! Byla jsem hodně zvědavá na vůni, protože jahody a hlavně bílou čokoládu, to já můžu! V kombinaci těchto dvou ingrediencí dostanete hodně sladkou vůni. Jen lehce ovocnou, spíše je sladká až žvýkačková. Já vidím nebo spíš cítím podobu s marshmallow bonbóny, což není špatný. Ale zas na druhou stranu to není věrohodná a autentická vůně těch složek jako takových.


Sprchové gely Naturals jsou fajn osvěžující a toto rozhodně nebyl můj první a myslím si, že ani poslední kousek. Tenhle měl krásnou růžovou, perleťovou barvu. Byl to trochu až takový "želé" gel, který bylo třeba pořádně rozetřít, ale lehce se opláchl. Pokožku nedráždil, nevysušoval. Bohužel nijak závratně ani neprovoněl, ale od toho tu mám pokračování v podobě mléka!





Jemné tělové mléko alias body shake mne zajímalo. Netušila jsem, co si představit pod pojmem "body shake". Ale nebojte, nemusíte se ničeho bát. Je to klasické tělové mléko. Díky té vůni se hodí i to slovo shake, protože to jahodový shake vlastně i trochu může připomínat. Mléko je příjemné krémové textury, dobře se roztírá, rychle se vstřebává. Nezanechává umaštěnou ani ulepenou pokožku, po chvíli o něm pocitově nevíte. Svým nosem vůni ještě pěknou chvíli o vůni vědět budete. Já ještě po třech hodinkách slabé tóny vůně cítím. Příjemná je i hydratace. Nečekejte nic extra výživného, spíše příjemně hydratačního, co zanechá pokožku jemně vláčnou, hebkou a pružnou. Je to příjemný kousek na letní dny, kdy nechcete na pokožku patlat nic těžkého, co by vás v těch vedrech zbytečně zatěžovalo a rozptylovalo. Tohle je lehké a účinné, takže za mě super!





Sečteno podtrženo:
Sprchový gel je klasika, která nezklame. Hezky voní a umyje, jak má. Moc příjemným překvapením a ideálním letním společníkem je pak tělové mléko, které osvěží, hydratuje, provoní a zanechá pokožku jemnou, ale bez toho, aby vás to uprostřed léta ve vysokých teplotách nějak obtěžovalo. Na zimu bych klidně brala něco těžšího, ale teď je tohle naprostý ideál! Seženete samostatně - sprchový gel najdete zde v množství 200 ml za 69,90 Kč a tělové mléko tady, 200 ml momentálně v akci za 69,90 Kč nebo občas se dají zakoupit pospolu v nějaké ještě výhodnější akci.

A co vy a řada Naturals od Avonu? Znáte? Máte s touto řadou zkušenosti? Zkoušel jste někdo tuhle jahůdku? 

6 komentářů:

  1. Mě moc Avon kosmetika neláká. Jahody miluji. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už ji mám zajetou od dětství, vždycky doma něco máme :D Takže občas po něčem sáhnu, ale že bych nakupovala pravidelně a nějak ve velkém, to ne :)

      Vymazat
  2. Z téhle řady si občas kupuji ty jejich tělové spreje. Sice už ne tak jako dřív, kdy jsem nutně musela mít každou novou parfemaci, ale sem tam, když mě nějaká zaujme. Moc nevydrží, ale na chvilkové provonění/osvěžení poslouží:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, ty jsem si kupovala už někdy v pubertě :D Ale teď jsem dlouho žádný neměla :-/

      Vymazat
  3. Znám, ale jsem spíše Oriflamová. :-) Zaujalo mě to tělové mléko.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu :D Já mám díky mamce přístup k obojímu, tak to střídám :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)