úterý 25. srpna 2020

Yves Rocher: Laky na nehty Go Green a rozjasňující tyčinky

Krásný den vám přeji!

Co takhle trochu opožděně ještě jarní novinky od Yves Rocher? Uvědomila jsem si, že jsem vám ještě blíže nepředstavila dekorativní kosmetiku této značky, která se nedávno objevila na pultech - laky na nehty Go Green a rozjasňovače v tyčince a přitom jsou to kousky, které stojí za zmínku.


Yves Rocher představil rovnou 32 odstínů nových, ekologičtějších laků na nehty Go Green. K vyzkoušení mi jich přišlo pět, některé se objevily ve výherních balíčcích, ale tři kousky jsem si nechala, protože odstínově to jsou u mne doma (i v těch padesáti lacích, co doma mám :D) originály. 

Oficiální popis: Go Green laky na nehty mají organické složení a obsahují přísady z rostlinného světa - řepy, cukrové třtiny a dřeva. Receptura je obohacena kokosovým olejem a bambusovým extraktem. Výrobek neobsahuje živočišné složky a je vhodný pro vegany. Lak zajišťuje intenzivní, lesklou a jednotnou barvu s menším dopadem na životní prostředí. 


Laky na nehty jsou v hezkých malých lahvičkách, které jsou praktické. Vyhovuje mi, že nejsou zbytečně velké, takže je tu šance, že je někdy někdo dodělá :D Štěteček je na dlouhé tyčince, což je fajn, celkem dobře se s ním díky tomu manipuluje. Samotný štěteček je plochý, takže jedním tahem obsáhne celý nehet. Barvy jsou intenzivní a syté, kryjí v jedné středně silné nebo ve dvou tenčích vrstvách. Velmi rychle zasychají. Do pár minut o nich nevíte. Schnou do lesku. Výdrž laku bez top coatu není tedy žádná sláva, maximálně tři dny, pak se začne od špiček odlupovat. S top coatem to jsou standardně ty čtyři, maximálně pět dní.



Odstín 04 Beige Rose je velmi přirozená a jemná. Sluší každému nehtu a mým oblíbencem se stala zejména na nohy! Ale i na rukou ji nosím ráda. 

Odstín 30 Vert Olivier je krásná khaki. Já nevím proč, ale tuhle barvu mám poslední dobou v kosmetice hrozně ráda, takže tenhle lak jsem si vážně zamilovala! Je to jemná barva a tvoří skvělé duo právě s 04 :) A vypadá hrozně hezky s opálením.



Odstín 12 Rose Fuchsia je pak vyloženě letní barvička. Je to zářivě růžová, která dodá tlapkám šmrnc.

Sečteno podtrženo: Laky nejsou špatné, mají spoustu krásných odstínů. Možná ještě výdrž by mohla být trošičku lepší, ale vezmu-li v úvahu, že jsou zase trochu více eko-bio, tak jim to člověk odpustí. Lahvička má 5 ml, seženete je za 169 Kč.


Rozjasňující tyčinky nejsou produktem, který by mne lákal, ale to jsem netušila, že i krémová tyčinka může být tak fajnová a efektivní! Seženete je ve dvou odstínech - Rose, která je světlá, přirozená, stříbrná až lehce rose gold a pak Bronze, což je přesně takový odstín, jaký slibuje název - bronzová pro opálenou pleť.



Oficiální popis: Rozjasňovač má podobu praktické vysouvací tyčinky, kterou si můžete vzít s sebou do práce nebo večer ven - vejde se do každé kabelky i psaníčka. Obsahuje více než 82% složek přírodního původu a byl vyroben ve Francii. Jemná textura se nelepí a snadno roztírá. Dokonale se sjednotí s pokožkou, takže je výsledný efekt velice přirozený.



Tyčinky jsou opravdu roztomilé. Jsou malinké, fungují na klasické vysunování. Pod víčkem najdete ještě jedno krycí víčko, pro sichr. Krémová tyčinka je trochu tužší, takže doporučuji nechat na pokožce trochu "nahřát" a pak jen jemně rozťupkat. Nedoporučuji roztírat, protože to může nadělat mapy a zničit make-up pod tím. Rozjasňovač je jemnějšího rázu a střední pigmentace, takže se to s ním nedá tak snadno přehnat. Ten efekt je dokonale přirozený! Není to žádný rozjasňovač do očí bijící, ale jemně zvýrazní sheenem lícní kosti a rozzáří je úplně jemně, jak kdyby to byl prostě jen přirozený odlesk světla. Vypadá to vážně hezky a je to podle mě naprostý ideál pro začátečníky, kteří se klasických rozjasňovačů bojí. Pokud se vyhýbáte krémovým produktům na tvář jako já, kvůli výdrži, tak to nedělejte. Nebojte se. Ta výdrž je totiž úplně v pohodě, téměř stejná jako u pudrových produktů (aspoň u mne). Zvládne většinu dne, poté mizí, ale nenápadně. Žádné slévání ani mapy.

Sečteno podtrženo: Za mě je tohle fakt pecka! Vůbec jsem nečekala, že bych si mohla s krémovým rozjasňovačem sednout, ale teda máme se rádi! Udělá naprosto přirozený a jemný výsledek. Vysouvací tyčinka má 4,8 g za 369 Kč. 



Musím tedy říci, že jarní novinky se Yves Rocher celkem povedly! Ať už to byla limitka Hello Printemps, o které jsem vám psala tady nebo tyhle kousky z dekorativky. Laky jsou parádním krokem kupředu, líbí se mi, že berou ohledy nejen na zdraví našich nehtů, ale i planetu. Tyčinky jsou ohromným překvapením, ani trochu jsem nečekala, že se mi tak zalíbí.. Určitě novinky doporučuji alespoň omrknout.

Co na novinky říkáte vy? Zaujaly vás? Máte některou?

*PR produkty zaslané zastoupením značky Yves Rocher

12 komentářů:

  1. Mně se líbí ty laky na nehty. Hlavně ten růžový odstín. Jen ta výdrž by teda mohla být o něco delší, ale co už. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výdrž bych taky brala ještě o něco delší.. ale i tak je teď lakuji pořád dokola, na nehtech vypadají moc hezky :)

      Vymazat
  2. Odstíny laků vypadají skvěle. :) Škoda té výdrže, ale nevadí. A rozjasňovač vypadá fakt dobře.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten rozjasňovač je vážně ňuňu :) A laky mi sice nevydrží týden, ale ty barvičky jsou tak pěkné! A výběr barev obrovský, že se nedá odolat :D

      Vymazat
  3. Tie laky vyzerajú skvelo. Ja si nechty nelakujem vôbec ale rozmýšľala som že by som skúsila gél lak.

    Discoveringglam//ROVNÉ ALEBO VLNY POMOCOU ŽEHLIČKY NA VLASY OD ROWENTI//INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  4. Z laků se mi nejvíc líbí odstín Rose Fuchsia. Rozjasňovač v tyčince jsem ještě nezkoušela, ten odstín Rose budu nejspíš potřebovat, opravdu se mi ten efekt líbí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten efekt je vážně moc pěkný a přirozený, když nemám chuť na výrazný make-up, tak vždy hodím tuhle tyčinku a super :)

      Vymazat
  5. Ahoj Klárko, tuto řadu nemám ozkoušenou, ale má zkušenost s laky YR je dobrá, vydržely toho opravdu na nehtech hodně a i dlouho jsem lahvičku měla. ☺ Pěkný den přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dřív nějaké laky měla a nic nevydržely, tyhle už jsou na tom líp a hlavně je jich kupa a hezkých :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)