neděle 23. srpna 2020

Spotřebováno za červenec 2020

Krásný den vám přeji!

Ufff, je to vůbec možné, že jsme za sebou nechali už i červenec? Mně to tempo přijde mnohdy až neskutečné.. Sotva dotočím jedno video, už abych chystala další :D Takžeee. Spotřebováno je tady! 


Tentokrát je toho zase trochu víc, sešla se tu totiž i nějaká ta dekorativka.. a samozřejmě klasika - sprcháče, masky na obličej a tak znáte to. Celkem ale 22 ks a nějaké ty vzorky, což už je slušný.. A nedivte se, jak to dělám, sama nevím :D


Sprchový gel Hello Printemps - Yves Rocher - další ze sprchových gelů YR, který stojí za zkoušku. Kvalitou je to jejich klasika - hodně napění, hezky provoní, dobře umyje a stačí ho malé množství. Vůní je tahle limitka hodně povedená. Je to hezká ovocná vůně, voní po rybízu a je trochu trpčí díky rebarboře. Umí příjemně osvěžit. Hodnocení: 5/5.

Sůl do koupele Calm Down - Isana - tuhle sůl ode mě důvěrně znáte, mám ji už poněkolikáté. Krásná osvěžující vůně kokosu a vanilky, hezká tyrkysová barva a příjemně jemná a lehce vyživená pokožka. Jo a taky stojí pár kaček. Hodnocení: 5/5.

Sůl do koupele Cuddle me! - Isana - Isana ty soli fakt umí, ani tato není výjimkou! Velmi intenzivní vůně (údajně med a mandlový olej, ale já tam cítím i nějaké květinové tóny), která provoní koupelnu, pokožku a sáček potom provoněl i skříň :D Obarví vodu na žluto (nevím, jestli je to úplně přitažlivé) a i tentokrát zjemní a trochu i vyživí pokožku. A zase za 18 Kč. Pecka. Hodnocení: 4,5/5.


Barva na vlasy Garnier Olia, odstín 4.15 - Garnier
- minule jsem měla hennu, teď už zase drogérku. Vybrala jsem odstín Ledová čokoláda, který je fakt super. Jinak s barvou mám dobré zkušenosti - jednoduše se aplikuje, dobře chytá, vlasy nijak drasticky neničí. Jen tentokrát teda se mi hodně dlouho vymývala. Nechápu, čím to je, protože dříve už jsem ji měla a v pohodě, ale teď jsem ji vymývala dobře tři týdny. Tak uvidíme, jak to bude příště. Hodnocení: 4/5.

Suchý šampon Luxe - Batiste - jedna z nejhezčích vůní, jakou sucháče Batiste měly, měla jsem ji snad 2x nebo 3x. Je trochu orientálnější a to já můžu. Jinak kvalita sucháče jako vždy - snadno a rychle odmastí, nezanechávají bílý povlak a dodávají lehce i objem. Hodnocení: 5/5.

Detoxikační vlasový peeling - Yves Rocher - tohle byla doopravdy pecka! Vůbec mě nenapadlo, že by peeling na vlasy mohl být tak super. Ale je. Krásně voní, obsahuje kromě krémové složky i větší zrnka, která vlasy odrbou a výsledkem jsou pak dokonalé vlasy! Jsou tak neskutečně jemné, hebké, lesklé, odlehčené, s objemem. Prostě v tak pěkném stavu, že jsem zůstala úplně čučet. Hodnocení: 5/5.


Parfémovaný suchý olej na tělo Hello Printemps - Yves Rocher - další fajn kousek z limitky HP. Krásně voní, podpoří tu vůni sprcháče, ale přesto není zbytečně silná a vtíravá. V menším množství se fakt skvěle vstřebá, dáte-li ho více, sedí na pokožce, ale zase není extrémně umaštěný. Dobře hydratuje a jednoduše je moc fajn. Jen střička mi úplně nevyhovovala, protože měla široký rozptyl a při aplikaci to cákalo všude okolo, což je u oleje celkem nebezpečné :D Hodnocení: 4/5.

Parfém Coco Mademoiselle - Chanel - sašetka parfému, kterou jsem nosila v kabelce a teď při úklidu kabelek ji objevila :D A musím říct, že už je to asi třetí Chanel, co jsem zkoušela a nějak jsem zjistila, že ty parfémy prostě nejsou pro mě. Jsou tak zvláštní, většinou pudrové a to prostě není nic pro mne.. Ale zas intenzita fakt pecka, ráno jsem nastříkala, večer ještě cítila.. Hodnocení: 3/5

Odlakovač na nehty Fruity Paradise - Rivel de Loop Young - odlakovával bez potíží, zvládl i třpytky. Nehty nevysušoval a poté, co se na nehtu trochu rozležel, tak hezky ovocně až žvýkačkově voněl. Hodnocení: 4/5.

Deodorant Active - Borotalco - funguje úspěšně. Zápach přebije, nedráždí podpaží, nezanechává v podpaží mokrý pocit ani fleky na oblečení a hezky voní, zároveň však nepřebíjí parfém. Vůně je tedy silnější a těžší a nebude pro každého, je spíš do pánského stylu (mandarinka a neroli). Za mě fajn. Hodnocení: 4,5/5.

Tělový sprej Indi Visible - Katy Perry's - krásná, osvěžující vůně, kde je cítit kokos, vanilka, ale třeba i trochu teplejší tóny jako pačuli či pižmo. Velké balení (240 ml) dlouho vydrží a stejně tak i samotná vůně je intenzivní a dlouho se na těle drží. Navíc příjemně osvěží. Je to fajn alternativa těžkého parfému, když ho na sebe nechci cákat. Určitě se mu nebudu bránit znovu. Hodnocení: 5/5.


SOS Lash Booster Regenerační sérum na řasy - Eveline - dá se použít dvěma způsoby - jako podklad pod řasenku nebo sérum, přičemž jsem zkoušela obě varianty, ale primárně jsem ho brala jako sérum. A bohužel bez výsledku. Žádné krásné řasy až do nebes. Hodnocení: 2/5.

Balzám na rty Vanilka - Soaphoria - krásná vůně, i když spíš více než vanilka je tam cítit kokos. Složení plné olejů, díky čemuž je tyčinka tužší a obsahuje i "žmolky" tužších olejů, ale pod vlivem teploty na rtech roztává. Výsledkem jsou pak krásně vyživené rty. Hodnocení: 4/5.

+ vzorečky Boscia a Avon


Maska na obličej Tropical Island Mango a maracuja - Marion - tohle je maska jako dělaná na letní osvěžení pleti! Voní po tropické ovoci, je to želé maska, takže je hydratační a pleť osvěží sama o sobě a co teprve když ji dáte do lednice a nachladíte! To je vyloženě bomba, po které je pleť fakt svěží. Jediné mínus je v nepraktickém balení, 10 ml je v jednorázovém sáčku, takže si ji musíte nechat někde otevřenou do dalšího použití. Hodnocení: 4/5.

Bubble mask Čištění a energie - AA Cosmetics - další skvělá bublinková maska! Krásně během krátké doby vybublá, poté je třeba ji rozetřít, aby se trocha vstřebala a zbytek se opláchne. Pleť je fakt krásně jemná, dokonale čistá a v dobré kondici. Jen v téhle variantě najdete zlaté třpytky, které se blbě oplachují, takže proto bych sáhla po zeleném sáčku. Hodnocení: 4/5.

Textilní pleťové masky Love Nature - Oriflame - obě varianty jsou za mě naprostá bomba a jsou na stejné kvalitativní úrovni jako korejské masky. Plátýnko je takové obyčejnější, ale na pleť skvěle přilne a dá se vytvarovat dle tvaru obličeje. Díky množství séra se i přicucne. Sérum je super, protože po sundání se jednoduše vklepe do pleti a tu zanechá vyloženě nabombenou. Tak krásně hydratovanou, rozjasněnou a pružnou jsem ji dlouho neměla. Rozhodně je v objednávce nevynechejte! Hodnocení: 5/5


Kompaktní fixační pudr - Gabriella Salvete - jemně namletý pudr, který je tedy dost slisovaný, takže je potřeba do něho hrábnout, díky čemuž trochu víc práší, ale to je asi jediný jeho "problém". Jinak skvěle zafixuje make-up, zmatní, zjemní a vyhladí pleť a efekt se mi zamlouvá. Hodnocení: 4/5.

Rychleschnoucí top coat - Alcina - jeden z nejlepších top coatů, co jsem měla. Dobře se s ním pracovalo, za celý rok používání nezměnil texturu. Na nehtech ihned zasychá, zanechává vytvrzený lak a gelový efekt na nehtech. Je super a určitě má ano. Hodnocení: 5/5.

Řasenka Magic Volume & Curl - Gabriella Salvete - fajn řasenka. Poté co jsem si zvykla na větší kartáček, tak jsem si s ní sedla. Kartáček je lehce prohnutý, což pomůže řasy natočit. Umí je i prodloužit, neslepuje, nešmouhuje, neopadává. Ale docela rychle vyschla. Hodnocení: 3,5/5.

It's Easy Black Liner - Catrice - tuhle fixu jsem vám ukazovala v červnových nákupech a ano, v červenci už ji vidíte ve Spotřebovánu, protože ač vypadala nadějně, je to velký špatný. Fix je tenký, hrot v prvních dnech velmi příjemný, tvrdost akorát - ani měkký ani tvrdý. Jenže už po necelém měsíci se začal lehce třepit. To ale furt není ten největší průser. Po pár použitích už totiž přestala kreslit a z černočerné barvy, na které fix začínal, byla rázem spíše šedá a když se navíc na hrot nabalily stíny, je to průser. Fixa vydržela sotva patnáct aplikací než jsem ji naštvanou odhodila. Sice stojí 80 Kč, ale ani ne měsíc životnosti je sakra málo. Hodnocení: 2/5.

Linky Masterpiece - Max Factor - tahle linka na tom byla o něco líp, vydržela asi čtvrt roku, ale taky to není žádná sláva. Už je to taky šedá místo černé, také na sebe nabaluje stíny, ale ne v takové míře. A tady mi tedy nesedl ani aplikátor, protože tato fixa nemá klasický hrot jako fix, ale plochý a zakulacený konec s poměrně širokým průměrem. Je to taková "pádlo" :D Takže tenká linka tímto byla celkem umění.. No, taky mne neohromila. Naštěstí jsem ji kupovala ve slevě za pár kaček. Hodnocení: 2/5.

Korektor Master Conceal - Maybelline - byl celkem příjemný, odstín 10 Fair byl pro mě, ředitelku vápenky, ideál. Má střední krytí, velmi příjemnou krémovou texturu. Nezalézá do vrásek, nevysušuje, neslévá se. Je fajn i na oční okolí a výsledek je velmi přirozený. Navíc mi vydržel hodně dlouho, to balení bylo snad nekonečné :) Hodnocení: 4/5.

Tak a opět jsme se dostali na konec. A už se zase můžete těšit na příště, kupí se to tady, co vám budu povídat! :D

Máte s něčím z toho zkušenosti? Co vás zaujalo?

8 komentářů:

  1. Suchý olej YR byl boží, ten jsem si hned zamilovala, i k peelingu jsem si nakonec našla cestu. Já toho budu mít asi více za srpen, překvapivě i dekorativku, takže super.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peeling je fakt boží, ten musím koupit ve velkém :) No já zatím za srpen taky dobrý, ale tak u mě je toho vždycky dost :D

      Vymazat
  2. Měla jsem obě koupelové soli Isana, obě parádní, akorát ta jedna, pro mě ta barva vody není přitažlivá vůbec, mám problém si pak tam sednout, protože pak mám divný pocity, že je v té vaně načůráno:-D
    A pudr GS jsem kupovala jen jako nouzový, když jsem si svůj nechala doma a tento byl zrovna v akci, ale slouží dobře:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo to souhlasím, ta sůl barevně nic moc, taky mi to připomíná chcanky, když to tak řeknu :D Pudr byl fajn, používala jsem ho moc ráda, i když jsem většinou spíš na sypké :)

      Vymazat
  3. Ty masky od Oriflame chci vyzkoušet. Lákají mě. Ale v katalogu jsem je snad neviděla, musím mrknout na ten nový co platí od 1.9. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že do katalogu nedávají vždycky vše, také jsem je v tom srpnovém neviděla :) Ale na webu jsou, tak je určitě ještě mají! :D Musím si je koupit do zásoby :D

      Vymazat
  4. Ten peeling na vlasy se mi líbí. Až budu objednávat, asi se po něm poohlídnu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky po něm musím sáhnout, je to vážně pecka! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)