neděle 2. srpna 2020

Oriflame: Textilní pleťové masky Love Nature

Krásný den vám přeji!

Tak konečně je čas dostat se k maskám, které tu nějakou tu chvíli čekají. Dnes se tedy podíváme na první z nich. Oriflame jde s dobou a před nějakým časem jsem objevila v katalogu plátýnkové masky z jejich oblíbené (a asi mojí nejoblíbenější) řady Love Nature. V nabídce jsou dvě - antioxidační s granátovým jablkem a revitalizační s pomerančem a ovsem. Byly v akci, tak jsem čapla obě, abych je vyzkoušela a teď se teda mrkneme, jak to s nimi vypadá.


Antioxidační textilní pleťová maska aneb růžová varianta s hrozny a granátovým jablkem má jemnou, nasládlou parfemaci. Nejsem si jistá z čeho přesně, ale z nějakého produktu od Oriflame už ji znám :D Plátýnko je po vytažení opravdu silně napuštěné a dost séra zbyde i v sáčku. Hlavně tedy i dost odkapává přímo z plátýnka. Plátýnko je dobře vytvarované, na obličeji skvěle drží a díky séru se přicucne a ani se nehne. Je z buničiny, není extrémně pevné, může se natrhnout, pokud nebudete opatrní a mně se třeba stalo, že o zatržený nehet se vytahaly vlákna. Ale to je samozřejmě detail a dá se s tím fungovat i tak. Po době působení (15 - 20 minutách) jsem po sundání masky musela otřít pleť ubrouskem, kolik séra na ní zbylo a menší část vklepala. Pleť byla chvíli ulepená, ale po pár minutách už byl klid a pleť zůstala pěkně jemná, osvěžená a i poměrně dost nacuclá, což jí vydrželo několik následujících dní. Za mě tedy spokojenost. Najdete ji tady, momentálně za 69 Kč (ale vím určitě, že jsem ji kupovala za méně, pokud se nepletu za 49 Kč).





Revitalizační textilní pleťová maska je druhá varianta, žlutá, která obsahuje výtažky z pomeranče a ovsa. Opět jemná, nasládlá parfemace a opět mám pocit, že ji necítím poprvé a dobře ji znám. I tentokrát je plátýnko hodně jemné a snadno se dá poškodit. Tvar ale i tady celkem dobře sedí, kde nesedí, dá se shrnout a přicucnout na pleť tak, že se můžete v klidu i pohybovat či jen sedět a maska drží, kde má. Za to může určitě i velké množství séra, které i tady zůstává ve větším množství v sáčku a po vytažení masky odkapává všude okolo. Na pleti je po dobu působení příjemné, neštípe, nepálí, neklouže, nekouše. Lehce ochladí díky studenému séru. Po sundání zůstala textilie o poznání sušší, hodně séra se vstřebalo a něco málo, co sedělo na pleti, jsem jednoduše vklepala. Pocit lepení trval jen pár minut, ale ten výsledek stál za to. Pleť byla fakt nadupaná. Krásně jemná, hodně nacucaná a pružná. Když jsem pleť viděla, tak ze mě vylezlo akorát "wow" :D Hydratace na několik dalších dní zaručena. Musím říci, že za mě moc fajn maska, která v klidu může konkurovat mým oblíbeným korejským :) Najdete ji zde, cena je v aktuálním katalogu stejně jako u té výše 69 Kč.





Sečteno podtrženo: I když mi došly korejské masky, s těmito dvěmi jsem měla pocit, jak kdybych je měla. Byla po nich krásně jemná pleť, které jejich péče bez debat prospěla. Moc mne bavily, použití bylo vcelku příjemné bez nějakých patálií a výsledky přímo ohromující. Za sebe je můžu jednoznačně doporučit. Jsou pro mne příjemným překvapením! 

A co vy a tyhle textilní masky? Zkoušeli jste? Máte zkušenosti s maskami Oriflame?

6 komentářů:

  1. Ahoj Klárko, úplně jsi mě navnadila, abych něco od Oriflame po dlouhé době zkusila. ☺♥ Krásný den přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tu mám zase od mamky nový katalog, tak musím mrknout taky :D Občas tam mají zajímavé věci! :) Tobě také krásný den! ♥

      Vymazat
  2. Nezkoušela jsem, ani jsem nevěděla, že je má Oriflame v nabídce, ale už jsem delší dobu nelistovala katalogem, tak až se mi dostane do rukou, tak budu zase koukat, co mají za novinky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Solí to taky jednu novinku za druhou, ale masek já si všimnu vždy! :D Mám tu také nový katalog, tak musím taky mrknout :)

      Vymazat
  3. Na tyhle masky jsem se dívala v katalogu a vypadají fajn. :) Teď už vím, že stojí za to.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt moc příjemně překvapily, ani jsem nečekala, že budou tak dobrý! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)