čtvrtek 23. července 2020

Max Factor: Tvářenka Pastell Compact

Krásný den vám přeji!

Je čas představit si další kousek, který posledních několik týdnů vůbec nedávám z ruky. Heleďte, nejprve se k něčemu přiznám. Posledních několik let jsem tvářenky moc nepoužívala, pouze bronzer. A teď jsem se k nim vrátila a to s plnou parádou. Nanovo jsem se do tvářenek zamilovala! A jednou z těch, které teď fakt žeru, je tahle Pastell Compact od Max Factor. Je to snad jedna z nejchválenějších tvářenek, co znám, mnozí ji milují a taky se díky tomu hůř shání, často bývá vyprodaná. Ale na Elnino.cz ji seženete a to navíc za docela příjemný peníz (v drogérii vyjde mnohem dráž)..


Oficiální popis: Tvářenka má ultra jemnou texturu a intenzivní barvy. Má mramorovou formulaci, která se snadno mísí. Nezanechává šmouhy.



Tvářenka je v jednoduchém kulatém obalu. Není na tom nic světoborného, prostě drogérková tvářenka v bytelném plastu :D Je to hlavně o tom vnitřku, který i navenek nadělá díky svému mramorovému vzhledu parádu. Je roztomilá. Odstín Alluring Rose bych čekala nějakou růžovou, ale ve výsledku je to spíš krásná cihlově-meruňková s drobnými, stříbrnými třpytkami a lehoučkým sheenem. Při každém hrabání je trochu jiná díky mixování dvou odstínů. Je šťavnatá a teplá a hezky rozjasní v přirozeném výsledku. Ideální teď na léto.



Tvářenka je střední pigmentace, což mi vyhovuje. U tvářenky mám raději trochu střídmější pigmentaci, aspoň není potřeba to při aplikaci tolik kontrolovat a hlídat. Nanáší se dobře, práší minimálně a to i přes to, že je poměrně pevně slisovaná. Na tváři neflekatí a drží bez potíží celý den, neslévá se, nedělá mapy. 




Sečteno podtrženo: Za mě hodně povedená a krásná tvářenka, která dobře vypadá a práce s ní je naprosto bezproblémová. Odstínově mi skvěle sedne, není ani moc světlá ani tmavá. Prostě akorát. Jednoduše paráda a už naprosto chápu její oblíbenost. Já ji taky miluju. Pokud by se vám líbila, tak ji najdete tady, cena je 118 Kč, mají i několik dalších odstínů. 

A co vy a kosmetika Max Factor? Líbí se vám? Máte u ní své oblíbence?

*PR produkt zaslaný zastoupením e-shopu Elnino.cz

12 komentářů:

  1. Vypadá krásně, má takový přirozený a využitelný odstín. Kdysi jsem si od Max Factor kupovala jejich profláklou 2000 Calorie řasenku, ale pak jsem poznala jiné a lepší, jinak tuhle značku moc probádanou nemám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já jsem dosud 2000 Calories neměla! Stydím se! :D Musím se pustit do bližšího prozkoumání MF.. Je to zvláštní, stojany mají skoro všude a stejně se o nich moc nemluví..

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Je fakt pěkná odstínově a dobrá i kvalitou :) Na Elnino.cz je navíc i za pěkný peníze :)

      Vymazat
  3. Krásný přirozený odstín. Tvářenky miluji a používám denně, zas ale nejsem tolik na bronzery, nebo teprve se k nim snažím najít cestu :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to tak měla roky taky, pak najednou bum a jen bronzer a teď už se to snažím kombinovat a využívat vše :D Jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží :D

      Vymazat
  4. Odstín je přirozený. :) Vypadá fakt skvěle. Já nic ještě od této značky neměla.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně super, adept na Spotřebovance :D Já jinak od Max Factoru taky nic moc neměla, musím to napravit a sortiment poznat víc :)

      Vymazat
  5. Ahoj Klárko, měla jsem tvářenku a byla skvělá. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to prostě poklad :) A zvládla jsi ji spotřebovat? :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)