neděle 28. června 2020

Yves Rocher: Limitka Hello Printemps

Krásný den vám přeji!

Ráda bych vám představila letní limitku, kterou aktuálně seženete na pultech u Yves Rocher. Díky tomu, že jde o limitovanou kolekci, začala jsem testovat téměř ihned, abych vám o ní mohla co nejdříve poreferovat a vy ji tak v obchodech stihli. 

Hello Printemps v sobě kombinuje zejména šťavnatou rebarboru s nádechem černého rybízu a jemné akcenty citrusů. Je to ideální vůně na jaro/léto. Je svěží, sladká a ovocná a zároveň i trochu trpčí. Moc zajímavá kombinace. V kolekci najdete toaletní vodu, parfemovaný sprej na tělo a vlasy, parfemovaný suchý olej na tělo a sprchový gel. A dneska se podíváme, co jsem vyzkoušela a jak to dopadlo :)


Začala bych asi přímo toaletní vodou, protože to je takový stavební kámen celé této kolekce. U ní vám přiblížím samotnou parfemaci :) 

Oficiální popis: Fialová rebarbora je často zmiňována v kuchařkách jako složka různých dezertů. Je to dáno její sladkostí, která svádí srdce mnoha gurmánů. Její cukrová vůně dobyla svět parfumerie. Ve složení Hello Printemps je rebarbora kombinována s kořenitostí listů černého rybízu a osvěžující čerstvostí citronových tónů. Toaletní voda obsahuje více než 97% složek přírodního původu. Složení vůně zahrnuje extrakt zázvoru a aromatické oleje. 



Čisté, svěží a hravé balení vypovídá mnohé i o samotné vůni. Přesně jak vypadá, tak ji vnímám. Jako barevnou smršť svěžesti a hravosti vůní, která k jaru patří. Sladká a lehce nakyslá rebarbora v kombinaci s trpčím a kořeněným listem rybízu a poté, co se rozleží tak i osvěžující tóny citrusů. 

Co bylo velmi příjemným překvapením, je intenzita vůně. Ač se jedná o toaletní vodu, tak má neskutečnou sílu. Stačí dvě, maximálně tři stříknutí pro dokonale intenzivní provonění na dlouhou dobu. Výdrž vůně je vážně obdivuhodná, stačí se navonět ráno a ještě pozdě odpoledne je pěkně cítit a na oblečení také znatelně ulpívá. Je vážně výrazná a už několik lidí se mne ptalo, čím jsem se voněla :)




Sprchové gely YR jsem chválila nedávno, takže vás asi nepřekvapí, že ani tato limitovaná verze nezklamala.. 

Oficiální popis: Parfémovaný sprchový gel HP vás zavede na procházku do lůna kvetoucí přírody. Po cestě se ponoříte do sladké vůně rebarbory s kořenitou notou listů černého rybízu. Osvěžující vůně je plná pozitivní energie, která vás probudí k životu během ranní sprchy.



Krásné, jarní, veselé balení a stejně tak vyjarněná vůně. Na sprchový gel i dost silná, je cítit nejen při mytí, ale z pokožky i pěknou dobu po umytí. Gelu stačí malé množství, protože opravdu bohatě napění. Balení mi tedy vydrží déle než jakékoliv jiné sprcháče. Mytí s ním je lahůdka. Po opláchnutí se cítíte krásně osvěženi na těle i na duchu. Pokožka je jemná, gel nevysušuje. Nemám mu co vytknout, moc mě baví.




A do třetice jsem si k vyzkoušení ponechala parfemovaný suchý olej na tělo. Dlouho jsem žádný neměla, tak jsem si zase ráda zpestřila mazací rituál :) 

Oficiální popis:  S příchodem teplých jarních dnů stále více dychtíme po tom, vystavit kůži prvním paprskům slunce. Postarejte se o svůj krásný vzhled pomocí parfemovaného suchého oleje. Jemná receptura obsahuje až 99% složek přírodního původu, takže ji můžete používat každý den. Jen pár kapek zanechá vaše tělo hydratované a jemně voňavé po celý den. Suchý olej na tělo je skvělou alternativou k tradičním toaletním a parfémovaným vodám. Na jaře a v létě často saháme po lehce vonné kosmetice. Olej nezanechává na pokožce mastný filtr, ale zjemňuje ji, činí ji pružnější a chrání ji před ztrátou vody.



Pokud je vám samotná toaletní voda se sprcháčem málo, do třetice můžete vůni posílit ještě tělovým olejem. Ten je v růžové lahvičce se stejným barevným potiskem. Obsahuje střičku s docela širokým rozptylem, takže se dá aplikovat přímo na pokožku. Já se přiznám, že u olejů nemám rozstřikovače moc ráda, protože vždy nějaké množství oleje skončí i okolo a třeba nastříkat si ho na podlahu může být i krajně nebezpečné :D Takže nastříkám pár dávek do dlaně a poté roztírám. Olej má z těchto produktů vůni nejméně intenzivní, ale musím říci, že na tělovou péči je dost silná. Po namazání voní i hodinku až dvě z pokožky. Dá se jím hezky podpořit vůně ze sprcháče :) Stačí ho malé množství, dá se hezky rozetřít a v malém množství se i velmi rychle a bez potíží vstřebá a zůstává doopravdy "suchým". A přesto o něm víte, protože je na pokožce vidět. Ta se totiž po něm jemně leskne a vypadá svěže. Pokud ho nanesete více, tak s mastným filmem rozhodně počítejte, pak se i déle vstřebává. Doporučuji tedy aplikovat po malých dávkách. V každém případě je výsledkem krásně hydratovaná pokožka na celý den po namazání. Já jsem si ho oblíbila a péči užila.




Sečteno podtrženo: Nejsem fanouškem sladkých jarních/letních vůní, ale tahle díky té trpkosti a trochy kyselosti má něco do sebe. Je příjemná, svěží a zároveň sladká a těžká. Baví mě a krásně podtrhla další fajn vlastnosti jednotlivých produktů. Toaletní voda má neskutečnou výdrž, sprchový gel pění, voní a dobře umyje a olej zase skvěle pečuje. Produkty seženete na e-shopu Yves Rocher nebo v kamenných prodejnách. Toaletní voda - 100 ml / 449 Kč (zde), sprchový gel - 400 ml / 139 Kč (zde), parfemovaný olej na tělo - 100 ml / 259 Kč (zde) a parfémovaný sprej na tělo a vlasy - 100 ml / 259 Kč (zde).

A co vy a limitka Hello Printemps? Zaujala vás? Zkoušeli jste něco?

*PR produkty zaslané zastoupením značky Yves Rocher

8 komentářů:

  1. Nádherná vůně a olej na tělo mi přijde naprostá bomba.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celá limitka se moc povedla, líbí se mi více než ty letošní zimní :)

      Vymazat
  2. Tahle limitka se jim povedla :) Bych mohla něco vyzkoušet :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt se povedla! Letošní zimní mne úplně neoslovila, ale tahle, to je jiná :)

      Vymazat
  3. Ještě jsem nezkoušela a vlastně už jsem dost dlouho v YR nebyla, ale speciálně kvůli téhle limitce tam určitě co nejdřív zajdu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt moc příjemná, v podstatě produkty, které YR vážně umí, takže není šance šlápnout vedle :)

      Vymazat
  4. Tuhle limitku jsem ještě nezkoušela, ale mám ráda takové vůně. Obzvlášť, když je od Yves Rocher.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. YR má moc hezké vůně, málokterá se mi nelíbí :) Trochu míň mne oslovila letošní zimní, ale o to hezčí je tahle :D Asi si to šetřili na jaro :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)