úterý 9. června 2020

Sally Hansen: Laky na nehty Insta-Dri Jelly Belly

Krásný den vám přeji!

V nedávném videu jsem vám slíbila, že vám brzy představím laky na nehty Sally Hansen, takže nezbývá než svůj slib splnit :) Když jsem zjistila, že se na mne usmálo štěstí a já laky na nehty SH vyhrála, tetelila jsem se blahem. Limitovaná kolekce Insta-Dri Jelly Belly, inspirovaná stejnojmennými bonbony, je totiž jedna z těch nejhezčích, jaké jsem u této značky (a nejen u nich) viděla. Celkem nabízí čtyři krémové odstíny laků a čtyři efektové se třpytkami. A ke mně dorazily dva efektové a jeden krémový právě z této kolekce + dva z klasické kolekce Insta-Dri. V týmu SH se snažili, aby mi je sladili do hezkých kombinací, což se jim rozhodně povedlo..


Ukážu vám dvě dvojice laků, které se k sobě náramně hodí a já je rozhodně hodlám nosit takhle pospolu, protože je to fakt krása. Ale určitě to není jediná možná kombinace. Efektové Jelly Belly si dovedu představit i s bílým lakem a nebo i samostatně. Možné je všechno. Jsou hravé a k létu podobné hrátky patří..

Laky Insta-Dri mne velmi příjemně překvapily. Asi jejich vlastnosti mohu v pár řádcích popsat hromadně, protože se všemi je to hodně podobné.


Krémové odstíny (413, 359) jsou dokonale syté v pouhé jedné vrstvě. Konzistenci mají trochu řidší a štětečky trochu větší, takže je potřeba lak trochu otřít, aby nestékal. Schnou však velmi dobře, při tenké rovnoměrné vrstvě ho máte plně suchý do pěti minut. Laky nepruhují, udělají, krásnou souvislou vrstvu, nedělají bublinky. Zkoušela jsem je bez top coatu i s ním. Bez top coatu vydrží cca 3 dny, poté se začnou olupovat špičky. S kvalitním (gelovým) top coatem však předčily veškerá má očekávání a zvládly na nehtech i osm dní! Sama jsem tomu nemohla uvěřit, protože to se mi nepodařilo hodně dlouho.


Efektové odstíny (626, 624) je třeba nanést trochu pečlivěji a minimálně ve dvou vrstvách. Kvůli světlejšímu základu první vrstva prosvítá, proto jsem dávala dvě, které jsou již plně krycí. Díky rychlému schnutí však není problém dvě vrstvy dát. U těchto efektových laků je třeba být díky větším třpytkám trochu opatrnější při lakování, aby sedly na nehet přesně tak, jak mají a třpytky někde nepřekážely či neodstávaly. Problém může být také odlakování. Doporučuji použít base coat, potom by to mohlo jít trochu lépe. Já ho však nepoužívám a ač jdou třpytky trochu hůř dolů, až takový problém to nebyl a šlo to na třpytky ještě celkem dobře. Nechala jsem tamponek pořádně namočený v odlakovači na nehtech trochu déle a pár třpytek, které se držely zuby nehty, jsem odloupla nebo odškrábla. Bylo jich ale jen pár, takže za mě to není až taková hrůza.


Odstín 413 Expresso je krásná vínovo-růžová, která je elegantní sama o sobě a bude naprosto perfektní na podzim! To je pro mne čas, kdy podobné barvičky vytahuji nejraději.

Barvička 626 Strawberry Cheesecake má základ do růžova a menší a větší třpytky do vínova, takže je to vážně nejlepší kombo se 413.



359 Hail Cherry je sytá, tmavší oranžová, možná trochu až červená. Evokuje ve mně zapadající letní slunce i podzimní listí. Je to velmi univerzální kousek. 

Efektovka 624 Peach má krásný výrazný pastelově oranžový základ a v něm najdete tmavší oranžové oktagonky a třpytky.



Sečteno podtrženo: Za sebe mohu laky doporučit. Velmi mile mne překvapily svojí výdrží i snadnou manipulací. Na nehtech potom nadělají spoustu parády. Nejsou nejlevnější, ani zbytečně předražené, spíše takový zlatý střed. Ale tady si fakt troufnu tvrdit, že se do nich vyplatí jít. Řadu Jelly Belly i další laky Sally Hansen seženete exkluzivně v DM drogérii, momentálně za 109 Kč za 9 ml.

A co vy a Sally Hansen? Máte s nimi zkušenosti? Líbí se vám tato bonbonková limitka?

6 komentářů:

  1. Tahle limitka je fakt super. Klidně bych brala všechny odstíny. Vypadají moc hezky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já musím mít ještě ten efektový s barevnými konfetkami, ten je boží! :D Fakt se povedly! :)

      Vymazat
  2. Už jsem se na ně dívala a stálo mně to hodně přemáhání si aspoň jeden nekoupit:-D Hlavně ty efektové jsou moc hezké, ale i takhle kombinové vypadají parádně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty efektové jsou fakt boží! Mám vyhlídnutý ještě jeden s barevnými konfetkami, bez něj nemůžu žít :D

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Vážně se povedly! :) Jsou i ty další pěkně barevné a hravé, ideál teď na léto :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)