neděle 7. června 2020

(Ne)Oblíbenci | Květen 2020

Krásný den vám přeji!

Neděle znamená co? U mne na blogu rozhodně video! Květen jsme nechali úspěšně za sebou, takže si dáme (Ne)Oblíbence, co říkáte? Opět se můžete těšit na něco z kosmetiky, knížek, seriálů a dalších kategorií, jak jste zvyklí.. I když pro vás už toho tolik nového nebude, protože spoustu z toho už jste potkali v posledních článcích.. Ale opakování je matka moudrosti, tak jdeme na to!


Asi vás úplně nepřekvapí, když se tu v kosmetických oblíbencích mezi prvními objeví paletka XO Petra od Revolution.. Ale to je prostě láska, nedá se svítit. Miluju ty barevné variace, které nabízí, ty syté a intenzivní odstíny, skvělou výdrž a.. prostě všechno! Nemůžu se jí nabažit a každý den s ní zkouším něco nového.. Však nebojte, líčení s ní zase brzy uvidíte :D Jednoduše tohle je velký oblíbenec a nejen za květen.. Další dva produkty jste tu viděli minulý týden - rýžový bronzer a lip & cheek tint od Ere Perez (recenze). Oba kousky jsou famózní a přesvědčily mne, že i přírodní dekorativka může být kvalitní a funkční. Posledním oblíbencem je krém na ruce s vůní kokosu od Yves Rocher, který je moc příjemný! Má lehkou texturu, rychle se vstřebává, nezanechává ruce mastné ani ulepené a přesto dobře hydratuje. Jo a opravdu intenzivně a věrohodně voní.


Knížek jsem v květnu přečetla hromadu a psala jsem vám o nich podrobně v posledním článku (klik), takže asi nemá úplně smysl se tu opakovat a ukazovat vám vše znovu :) Ale přeci jen některé vypíchnu: Dokonalý cizinec bylo vážně skvělé psychologické drama, které mne ke knížce doslova přilepilo a děj mě fakt dostal. Manželka mezi námi je na podobné bázi, také vás k sobě přitáhne a vy se nemůžete odtrhnout, jak je to samý zvrat a napětí. A pak mne zaujala romantická oddechovka Šťastní lidé čtou a pijou kávu a Štastní lidé mají snadný život, což je pokračování. Je to pohodové čtení, které však v sobě cosi má. Hlavní hrdinka mne nenechala chladnou, chvílemi jsem ji rozuměla a bavila mě a pak jsem zas její chování nechápala. Možná to bylo to, co mě bavilo.


Seriály zmíním dva. Opět The Walking Dead, které jsme s manželem konečně dokoukali do konce (= zkoukli jsme vše dostupné). A ne, názor jsem nezměnila. Desátá řada je vážně dost bída a spíš jsme se museli tak nějak nutit, abychom to dokoukali :D Závěrečný díl ještě nevyšel, ale bojím se, že na tom nic nezmění.. Už je čas skončit, deset řad už je až až. Co mě ale neskutečně bavilo a nemohla jsem se od toho odtrhnout, je reality show Too Hot To Handle. Lidi, zabte mě! Je to největší kravina na světě (americké podání Hotelu Paradise), ale já se nemohla odtrhnout a koukala jsem jeden díl za druhým. Naštěstí jich bylo jen osm, takže na to stačil den :D Tvůrci se snaží mladé lidi, závislé na sexu a krátkých románcích, předělat k navozování dlouhodobějších vztahů. A heleďte, ač mi to přišlo po prvním díle nemožné, ono se jim to celkem dařilo (nebo to tak alespoň vypadalo). Fakt jsem se nemohla odtrhnout, takže jestli máte podobné bizáry rádi, tak se vám to bude líbit. 


Poslední kategorií je vosk/svíčka a to jsem si v květnu oblíbila jednu, i když vypálených jich bylo podstatně víc. Brzy vám zase sepíši shrnutí. Ale k té jedné -  úplně mne okouzlila vůně Driftwood od Yankee Candle. Bože, to je krása! Je to těžší, dřevitější vůně s nádechem svěžesti, že se hodí i na letní období. Zajistí příjemné teplo domova a zároveň osvěží. Pecka! Po dlouhé době jsem přemýšlela o svíčce.

Tak a jsme zase na konci. Nebudeme to přehánět, protože ani se nenadějeme a budeme tu mít zase další měsíc.. 

A jací jsou vaši oblíbenci za květen?

10 komentářů:

  1. U TWD jsem teprve u deváté, čekám vždy na dabing, za mě též slabší série, moc mě nebavilo to různé skákání v čase atd, jsem byla furt mimo, ale u posledních dílů, to jsem skoro brečela, to byla pecka. Ale obecně mě seriál stále furt hodně baví.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už to podle mě není, co to bývalo :-/ Jsem zvědavá, kolik toho ještě chtějí natočit.. :D

      Vymazat
    2. No hlavně se chystají ty nové seriály a filmy :D

      Vymazat
    3. Jej, cože? :D Ono toho bude ještě víc?! :-O :D

      Vymazat
  2. Za mňa je to kniha úlomky života - mariky gombitovej, jana eyrová, motivačná literatúra. Kozmetiky značka Loccitane, herbalife, avon ma moc prekvapili

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě paletka od Petry, líčím se s ní teď každý den a jsem z ní úplně hotová:-) Jinak mně zaujal vosk Driftwoods, vím, že ji mělo YC v nabídce, ale nenapadlo by mně, že vůně bude tak povedená, budu muset vyzkoušet:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletka je skvělá, že? :) Já ji taky zbožňuju! A ten vosk je fakt pecka, tady jsem si téměř jistá, že i svíčka by byla něco! Je to taková ta domácká vůně :)

      Vymazat
  4. Too hot to handle jsem taky zkoukla cca za dva dny a taková kokotina a jak jsem to žrala :D smála jsem se při každém dílu, ale musela jsem to dokoukat do konce :D Ještě mrkni na The Circle to je jeste vetsí chujovina :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, já taky! Nemohla jsem se odtrhnout :D Díky za tip, mrknu na to! :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)