úterý 23. června 2020

Katy Perry's: Tělový sprej Indi Visible

Krásný den vám přeji!

Mám tu pro vás tip na další zajímavou vůni, tentokrát v trochu odlehčenější formě tělového spreje. V poslední době si ve vůních libuji, zatímco dřív jsem používala jen jednu a to tak dlouho než jsem ji dodělala, poslední dobou je velmi ráda střídám a kombinuji. No někdy koncem minulého roku jsem dělala objednávku na Elnino.cz a narazila ve slevě na tělový sprej Katy Perry's Indi Visible. Stál pár kaček a jelikož se mi vůně Indi hrozně líbí, tak jsem neváhala. Navíc tělové spreje používám velmi často, zejména na takové to domácí "ovonění", kdy mi přijde parfém moc těžký. Tohle je pro takové situace ideál.


Oficiální popis: Tělový sprej Katy Perry je osvěžující vůně plná sladkých, kokosových, rumových a vanilkových akordů. Náleží ke stejnojmenné parfemované vodě uvedené na trh roku 2018, následovnici kompozice Katty Perry's Indi z roku 2017. Katy Perry's Indi Visible je dotekem vášně, který rozšíří a odrazí vaši osobnost. 


Sprej má krásný a hravý obal. Střička má dostatečně velký rozptyl, abyste pár stříknutími obsáhli velkou část pokožky. Velkým plusem je určitě obří balení, 240 ml tělového spreje je vážně kotel, který vydrží dlouho i při častém použití (v mém případě minimálně 2x denně). Vůně je na sprej poměrně dost intenzivní a vydrží vonět i pěknou chvíli. Samozřejmě se to nedá s parfémem srovnávat, oproti němu je lehčí, ale spoustu toaletek strčí do kapsy. Voní několik hodin a stačí přestříkat jednou v průběhu dne, aby se vůně připomněla. Ulpívá i na oblečení, které pak taky pěkně voní. A při aplikaci příjemně osvěží. Je to taková příjemná letní alternativu parfému. 


I díky tónům vůně se k létu náramně hodí. Hlavu tvoří kombinace růžového pepře, rumu, vanilky a švestky, v srdci čeká gardénie, kokos a tonkové boby, což zajišťuje příjemnou svěžest a základ vytváří santalové dřevo, pačuli a pižmo, které svěžest udržují v trochu dřevitější podobě. Verze Indi je trochu lehčí a je v ní více cítit kokos, tohle je její trochu "ostřejší" verze.



Sečteno podtrženo: Moc jsem si sprej oblíbila. Na doma nyní nepoužívám nic jiného. Nesnáším ten pocit, že bych mohla smrdět (i doma), proto vždy minimálně ten tělový sprej na sebe nacákat musím. Tento sprej mi dává pocit jistoty, že jsem se navoněla a zároveň nás doma všechny nezadusím :D Navíc je to fakt pěkná vůně, takže za mě super! Za ty peníze přímo bomba. Sprej seženete tady, cena je 80 Kč za 240 ml. K dispozici za stejnou cenu i verze Indi (tady).

Co a vy tělové spreje? Používáte je nebo jste věrni parfémům a toaletním vodám? A jaký je váš oblíbený?

8 komentářů:

  1. Mám moc ráda tělové spreje, právě proto, že jsou voňavé a přitom takové odlehčené a třeba na doma, na noc nebo když je příliš horko a mám pocit, že mně klasická vůně zadusí, tak jsou skvělé. Moje oblíbené jsou Victoria's Secret nebo BBW, tenhle neznám, ale omrknu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, taky se voníš na noc?? :D Já když to někde řeknu, tak na mě koukají jako na blázna :D Necákám na sebe parfémy, ale právě tělové spreje a bez toho už nejdu lehnout :D Jinak VS jsou super! Také jsem dříve asi dva měla a nemůžu říct křivého slova :)

      Vymazat
  2. Mám ráda tělové spreje. I parfémy a toaletní vody. Většinou to střídám podle nálady. Tento sprej je pro mě neznámý.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky jedu ve všem :D Přes léto tedy více spreje, maximálně toaletky, v zimě zase spíš těžší parfémy :)

      Vymazat
  3. Ahoj, vidíš od KP jsem nic neměla, nikdy. Úplně se mi vybavilo, kdy tady sama KP byla a její setkání s holkami z a cup of style a PLH...., to už je doba. Složení vůně se mi líbí. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to si taky pamatuji :D Letí to hrozně, co? :) Jinak vůně KP doporučuji, voní mi Indi i ta úplně první Killer Queen, i když je dost sladká.. a hlavně její vůně voní fakt intenzivně a dlouho a to nejsou nijak drahé, jsou to takové ty "drogérkové" parfémy :)

      Vymazat
  4. Docela jsi mě na tuhle vůni nalákala :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně příjemná, já podobný typ sprejů miluju na doma - nikomu to neleze na nervy a přesto se člověk navoní :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)