neděle 26. dubna 2020

(Ne)Oblíbenci | Duben 2020

Krásný den vám přeji!

S nedělí je jasné, že se tu objeví video :) A jelikož se nám měsíc blíží ke svému zdárnému konci, opět se mrkneme na (Ne)Oblíbence, tentokrát už za duben 2020. Nemám jich tady extrémně moc, ale určitě vám mám o čem popovídat! 




Z kosmetiky tu mám pouze tři kousky, i když následně jsem si vzpomněla ještě na další.. Nevadí, ty vám ukážu příště. I když je karanténa, tak se stále líčím a možná ještě s větší chutí a barevněji než dříve. Může za to buď jaro nebo možná pocit, že je hned svět veselejší, když mám obličej zmalovaný :D Poslední měsíc jsem pořádně dávala zabrat paletce New Neutral Blushed Palette od Makeup Revolution, která je obsahem nápadně podobná Hudě, ale na rozdíl od ní stojí méně než třetinu. Abych zas ale nebyla nespravedlivá, tak některé světlejší matné stíny pigmentací úplně neohromují. Ovšem metalické stíny i třpytky jsou naprosto skvělé a určitě se dá s paletkou moc dobře pracovat! V minulém článku jste ji tu v akci viděli, takže máte přehled :) No a s příchozím jarem jsem vyměnila i vůně a poslední dobou si užívám dvě nové. Na Elnino.cz jsem si do poslední objednávky přihodila tělový sprej Katy Perry's Indi Visible, který stál ani ne stovku a moc hezky voní. Klasická verze Indi mi sice voní více, ale tahle je jí podobná, jen je o něco silnější a těžší. Hlavně ale musím říci, že na sprej je to hodně silná a celkem i dlouho držící vůně! Jsem moc příjemně překvapená. Druhým oblíbencem je toaletní voda Daisy Dream od Marca Jacobse, kterou jsem od Elnina dostala k Vánocům a teď byl čas ji vytáhnout. Je to květinová vůně, ale silnější a těžší verze, kde se projevují i ovocné či dřevité tóny, přesto je ideální do slunečných dnů. Chystám vám o ní brzy povědět více..


Jdeme na další kategorie, i z těch tu něco mám! Co se týče filmu, tak doporučuji jeden, který sice běžel už v televizi, ale myslím si, že ne každý ho viděl a ví o něm. Pokud vás zajímá téma holocaustu a druhé světové války, tak nesmíte minout film Chlapec v pruhovaném pyžamu. Díky tomu, že je příběh o dvou chlapcích, tak je toto téma podáno velmi nenásilně a přesto vás ty hrůzy koncentračního tábora zasáhnou. O tom smutném konci ani nemluvím. Opravdu je to mistrně natočeno a mohu doporučit. Co se týče seriálu/pořadu, tak si popovídáme o Masterchefovi! :D Mám totiž něco na srdci. Já mám tenhle pořad ráda, sledovala jsem vesměs všechny série, ale vůbec není jistý, jestli dokážu dokoukat i tuhle a to kvůli účinkující Pavlíně. Prosimvás, to je co, tato ženština? Já úplně nesnáším tu její pózu, kdy tam už od začátku každý díl vtlouká divákům do hlavy, že kvůli soutěži skončila v práci, na porotce tam hraje diblíka a pak začne vařit a je sprostá jak dlaždič. Bože, pokaždé, když to zapnu a vidím ji tam, mám chuť po té televizi něco hodit :D Hlavně pořád doufám, že vypadne a ono stále nic.. Achjo :( 


Knížky tu mám dvě a to dva díly Harryho Pottera. Ohnivý pohár je můj nejoblíbenější a to jak ve filmové, tak v knižní podobě, takže to jsem si užívala. Fénixův řád jsem přečetla překvapivě rychle, ale dodnes je za mě asi nejslabší z celé série. Kdyby se vynechal, asi bych to i přežila. Až na Siriusovu smrt tam není nic důležitého :D A kategorie svíčky/vosky také nemůže zůstat bez povšimnutí! Mám tu svíčku Vanilla Pudding od Home Aroma, kterou seženete na Drogerie ZDE. Nedávno jsem vám ukazovala variantu White Coconut, tak nemůžu vynechat ani tuhle. Zatímco White Coconut voněla střední intenzitou a vydrželo to tak do půlky svíčky, tak tahle krasavice ji několikanásobně překonala! Intenzita opravdu velká, ubývala rovnoměrně, vydržela celkem dlouho. Knot byl jen trochu delší (a v tomto případě jeden) a lehce čadil, ale nic tragického. Navíc ta sladká vůně pudingu byla moc pěkná. Ještě lepší však byla votivní svíčka od Yankee Candle Hibiscus Water! Pokud na ni narazíte, tak tu rozhodně berte. Je to krásná, trochu svěžejší květinová vůně. Ve velké intenzitě a s dlouhou výdrží (votivní svíčku pálím v aromce klasicky jako vosk a tahle dala 12 čajovek!). Tu jsem si vážně užívala a pokud se mi podaří ji někde objevit, tak jdu do ní!

No příště budu snad více inspirativní :) Tak teď by mě zajímalo, jací jsou vaši oblíbenci posledního měsíce? A jaký je váš nejvíce a nejméně oblíbený díl Harryho Pottera? A co říkáte vy na Pavlínu z Masterchefa? 

10 komentářů:

  1. Ta vůně Daisy dream je opravdu moc krásná. Já jsem si teď velmi oblíbila značku Purity vision a chtěla bych vyzkoušet jejich růžový krém.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na novinky od Purity taky koukala a též jsem přemýšlela, že časem omrknu krém, vypadá zajímavě :)

      Vymazat
  2. Paletka MUR moc hezká, ale já si teď kupovala sadu od Petry a tím jsem s paletkama a snad i s dekorativkou zhřešila na delší dobu naposled, fakt už toho mám moc..Jsem zvědavá, jak dlouho mi tohle odhodlání vydrží:-D
    Vanilla Pudding jsem měla a byla moc hezká, celkově teď při každém nákupu drogerky do domácnosti na drogeriiZde zabrousím i do sekce svíček:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to naprosto chápu, také jsem Petře neodolala, ale bohužel se tím nijak můj seznam kosmetiky nezkrátil, přibyly zas jiné novinky, co bych ráda.. :D Ta Vanilla Pudding mě fakt příjemně překvapila, voněla fakt dost :)

      Vymazat
  3. Vůni Daisy Dream naprosto miluji, je opravdu skvělá :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle verze je vážně příjemná, pak jsem zkoušela ještě tuším růžovou a to na mě bylo už celkem sladký :)

      Vymazat
  4. HP jsem četla, když to vycházelo, takže tak před 15 lety, a někde v půlce pátého dílu jsem to vzdala :D Já jsem byla (teď už na to nemám čas a hlavně je daleko víc rušivých elementů, kterým dám přednost) velký čtenář, ale HP mi přišel vždycky strašně zdlouhavý a motalo se tam na můj vkus moc linií, zkrátka nic pro mě :) Vlastně se divím, že jsem to dočetla až tak daleko :D Ale ty první díly jsem měla ráda (taky byly poloviční, že... :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že ty první díly jsou takové svižnější a šlo to rychleji, hlavně ta pětka je taková plytká.. všechno dlouho trvá a táhne se to a je zbytečně tlustá, takže i chápu :D :)

      Vymazat
    2. Jo, já mám ráda, když se u vyprávění jde rovnou k věci, jak je moc vaty okolo, přestávám dávat pozor :D

      Vymazat
    3. To máme podobně :D :D Proto se často nemůžu začíst, vadí mi začátky knížek, kde je to většinou o ničem :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)