čtvrtek 30. dubna 2020

High end bestsellery: Dior - Řasenka Blackout

Krásný den vám přeji!

A jsme na konci minisérie "testuji high end kosmetické bestsellery" ve spolupráci s Elnino.cz. Po testování make-upu Estée Lauder, Meteoritek od Guerlainu a produktů na obočí Benefit se podíváme na značku Dior. Zakončení vskutku znamenité :) A co že jsem od Dioru měla možnost vyzkoušet? Jejich pověstnou řasenku Diorshow Blackout. Ač jsou řasenky celkem ošemetné, protože u nich víc než u všeho jiného z dekorativní kosmetiky jde o individuální záležitost, riskla jsem to a jednu si k testování vybrala. Tak co myslíte, jak to dopadlo?


Oficiální popis: Řasenku Christian Dior Diorshow Blackout můžete díky jejím vynikajícím vlastnostem použít při jakékoliv příležitosti od běžného nošení v práci, přes volnočasové aktivity, sport až po významné večerní události. Díky polymerům jsou řasy lesklé a barva se nerozmazává. Obsahuje Black Fix Complex, který má vysoký obsah černých pigmentů. Kartáček řasy precizně oddělí a nedovolí jim slepit se. Zvyšuje objem řas a definuje jejich tvar. 


Jak už jsem naznačila, moje řasy jsou trága, což vy dobře víte. Najít nějakou řasenku, ze které by mi srdce zaplesalo, je fakt umění. No takhle, u téhle řasenky srdce zaplesalo, už když jsem tu krabičku viděla :D Vždyť je to přeci Dior! Ale obavy jsem měla, ne že ne. Balení je minimalistické, dokonale vystihující tuhle luxusní značku. Černá, černá a zase černá a jen stříbrný detail. Blackout řasenka má ten nejklasičtější kartáček, jaký si dovedete představit. Klasické štětiny ve spirálovitém zastřižení, sice je kartáček delší, ale zase je poměrně tenký, takže se jím dají snadno pročísnout i krátké řasy. I tak se mi ale občas stane, zejména u spodních řas, že si ji obtisknu (což u mne zas není tak těžký, když tam mám pár ultra krátkých chlupů, že). Blackout slibuje černočernou barvu, což bez debat plní. Nevím, jestli je černější než ostatní, ale trochu z ní ten pocit mám. Jenže ze začátku jsem i s touhle kráskou bojovala, ne že ne. Při prvních použitích se mi nanášelo velké množství barvy, která mi řasy slepovala. Naštěstí opět po pár použitích trochu proschla a po cca týdnu to ustalo a dnes mi dělá mnohem lepší službu, i když pořád mi občas některé trsy řas poslepuje. Co řasenka ale fakt umí je prodloužit a řasy natočit. Natočené řasy vydrží bez potíží celý den. Neobtiskává se, nerozmazává se a tak nějak funguje, jak potřebuji. 



Sečteno podtrženo: Řasenka je dobrá, nemohu říci, že ne. Nedělá žádnou neplechu, na mých řasách obstojně funguje. Ale zároveň to není žádná hitovka, do které bych měla chuť investovat. V podstatě mi tím potvrdila, že zrovna do řasenek (alespoň u mě) nemá cenu rvát velké peníze a bohatě mi vystačí řasenka za stovku.. Nedělá nic extra navíc než jiné. Sice je to lepší průměr, ale vyloženě zázrak se nekonal a pár drogérkových řasenek za pětinu ceny zabodovalo mnohem víc než tahle high end kráska..




Tuhle černou krásku najdete tady, cena je na Elninu 666 Kč (haha, ďábelská cena!) za 10 ml. Možná stojí za povšimnutí a pochválení fakt, že je v balení poměrně dost barvy (často mívají řasenky třeba jen 8 ml), takže nějakou chvíli vydrží.

A co vy a high end řasenky? Investujete do nich? Přijde vám, že dělají lepší službu než ty levnější drogérkové?

*PR produkt zaslaný zastoupením e-shopu Elnino.cz

6 komentářů:

  1. Zrovna do řasenky bych velké peníze neinvestovala, protože i v drogerkách jsou za lidový peníze řasenky který mi plně vyhovují a přijde mi těžký přepych zkoušet i ty drahé..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, drogérky mají spoustu fajn řasenek, respektive tam jsem zatím objevila ty nejlepší :) Z těch dražších mám vyzkoušené něco málo od Lancome, Estée Lauder, Benefitu, teď Dior a ani jedna nebyla tak dobrá, abych měla potřebu se k ní vracet.. Za to taková Gabriela Salvette nebo Miss Sporty.. :D

      Vymazat
  2. Mě tak drahé řasenky vůbec nelákají :) I v Drogerii jsou skvělé řasenky za perfektní ceny. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně! :) Ale je fajn si to moci vyzkoušet, ne že ne :) Mít tak neomezený rozpočet... :D

      Vymazat
  3. Ešte som nemala žiadnu high end riasenku. Som veľmi, veľmi, veľmi spokojná s Maybelline Lash Sensational a nedám na ňu dopustiť. Ale chcela by som niekedy vyskúšať Benefit They're Real alebo Better then sex od Too faced a zistiť, či sú vážne také skvelé ako o nich internet hovorí.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lash Sensational je jedna z nejlepších, co v drogérii jsou, také se k ní vracím :) A za mě ještě lepší žlutá Miss Sporty, za pár kaček :D They're Real jsem zkoušela miniaturu a byla dobrá, ale zas ne tolik, že bych za ni musela vypláznout tolik peněz..

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)