úterý 24. března 2020

Ryor: Lehký ochranný krém s rostlinnými extrakty

Krásný den vám přeji!

Dlouho tu nebyl žádný objev či novinka z péče o pleť, i když jich tu mám teď několik. Takže se vám je pokusím postupně představit :) Na podzim přišel Ryor s novinkou pro každodenní péči a to Lehkým ochranným krémem s rostlinnými extrakty. Chvíli mi trvalo než jsem se k němu dostala, ale nyní si ho pár týdnů, možná vlastně už měsíců, užívám.. 



Oficiální popis: Jemný, snadno vstřebatelný krém s obsahem fermentovaného extraktu z medu černé včely a rostlinnými výtažky. Díky obsaženým aktivním látkám a pravidelné aplikaci získá pleť matný a hedvábný efekt. Vhodný pro všechny věkové kategorie, posiluje přirozenou kožní mikroflóru, zabraňuje nadprodukci kožního mazu, pomáhá proti předčasnému stárnutí pleti. Podporuje syntézu vlastního kolagenu, chrání pleť před modrým světlem z elektroniky. Vhodný i do mrazu. 


Krém má krásné balení. Nevím jak vám, ale mně se ty jednoduché a přesto vzhledné obaly Ryoru líbí. Obzvlášť v černé barvě, je to takový správně punkový! :D Lahvička má pumpičku, takže velmi praktické a hygienicky nenáročné. Textura je příjemná, krémová. Lehce se roztírá a dobře se vstřebává. Asi bych to nenazývala lehkým krémem, spíš mi to přijde jako fajn výživný krém s odlehčenější texturou :) Prvních pár minutek na pleti ucítíte slabé lepení, ale velmi rychle ten pocit mizí a nadále vás krém nijak neobtěžuje, naopak je po chvíli pleť jemná na dotek a zbytečně se neleskne ani nemáte pocit masky. Co je třeba zdůraznit - má dost silnou parfemaci. Jedná se o trochu těžší až lehce pánskou vůni. Dost intenzivní a znatelnou i na obličeji. Po namazání prvních pár minut opravdu váš nos nebude cítit nic jiného. Mně osobně se líbí, já podobné parfemace můžu, ale určitě by nemusela sedět každému. Na obličeji pak krém žádnou neplechu nedělá - žádné zarudnutí, štípání či pálení. Naopak obstarává velmi obstojnou a důkladnou péči a výživu. Používám ho na noc i teď během chladnějších měsíců a péče od něho je naprosto dostačující a vyhovující. Zároveň není tak těžký, aby se nedal použít i na den pod make-up, tam je jen třeba počkat než se pořádně vstřebá. 





Takže za mě rozhodně použitelný kousek! Už jsem si na něho zvykla a až mi dojde, bude mi chybět. Krém najdete tady nebo v drogériích, cena je na e-shopu 220 Kč za 50 ml.

Co vy a Ryor? Máte u nich své oblíbence? Zaujal vás krém? A už jste viděli novou limitovanou kolekci s vůní šeříku?

*PR produkt zaslaný zastoupením značky Ryor

6 komentářů:

  1. Vyzerá dosť dobre, hoci mám určité pochybnosti ohľadom tej vône. Možno by sa mi aj zapáčila, len by som ten krém musela ovoňať vopred. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to chápu, já taky vždycky mívám z vůní obavy, když vím, že má být nějaká intenzivnější :D :)

      Vymazat
  2. Na pohled to balení vypadá moc hezky, s tou vůní bych asi trochu bojovala, ale to bych si snad zvykla..a jinak jo, zaujal mně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou vůní se dá fungovat, není to nic smradlavého, jen trochu silnější a zbytek vlastností super :) Ryor má krémy povedené!

      Vymazat
  3. Produkt vidím poprvé :) ale značku Ryor znám a již jsem od ní pár produktů vyzkoušela.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ryor je moc fajn :) Teď mají krásnou řadu s vůní šeříku! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)