úterý 17. března 2020

LuLu & Boo: Přírodní balzám na rty s růží a vanilkou

Krásný den vám přeji!

Ještě jsem vám nepředstavila jeden kousek z nabídky e-shopu LB Organics, který mi dorazil k vyzkoušení a to tenhle Intenzivní regenerační balzám na rty s vůní růží a vanilky v rozkošné plechovce od značky se zvučným názvem Lulu&Boo, který má už nějaký ten pátek svoje místo na mém nočním stolku. 



Už jste o Lulu & Boo Organics slyšeli? Je to přírodní a ekologická kosmetika, která se vyrábí v oblasti Cornwallu v Anglii. Ingredience jsou poctivě vybírány, rostliny pochází z ekologického zemědělství. Nabídka LB má široký záběr - od pleťové, tělové péče až po bylinné masti. Neobsahuje parabeny, sulfáty, umělá barviva či parfémy. Jednoduše jste-li fanoušci přírodní kosmetiky, tak tohle nesmíte minout :)



Oficiální popis: Určen k intenzivní regeneraci suchých a rozpraskaných rtů. Tento zklidňující organický balzám na rty zjemňuje, chrání a hydratuje díky přítomnosti esenciálních olejů z meruněk, jojoby a šípků. Vůni mu dodává růže damašská a vanilka.



Heleďte, obal. Ten je tady famózní. Není o čem. Ta rozkošná pidi-plechovka se mi moc líbí, otevírá se vysunutím do boku. To mě občas nebaví, protože to klouže a v druhé půlce si musíte víčko otočit, abyste se k balzámku dostali, ale co, dózička je boží, odpouštím ji to :) Uvnitř na vás čeká sytě žlutý balzám, který mi připomíná rozpuštěné a opětovně ztuhlé máslo a stejně tak i funguje - po kontaktu s teplou pokožkou roztaje. Je trochu mastnější, což rtům určitě vadit nebude. A vám ve výsledku taky ne, protože se velká část balzámu vstřebá a hlavně výsledek za to stojí - perfektně vyživené rty. Já jej používám večer před spaním, kdy jsou rty unavené nejvíc a potřebují pořádnou regeneraci a funguje to. I když jdu občas do postele se suchými či pnoucími rty, ráno po tom není ani památky. Jsou zase krásně restartované, šťavnaté a připravené na nános rtěnky. Jako bonus vás čeká krásná "bylinková" vůně, ve které je výrazněji cítit růže. Vanilka tam celkem zaniká, což je škoda, ale pro mě není ani růže špatná. Trochu jsem si říkala, že 6 ml není moc a bude rychle pryč, ale používám ho již několik měsíců a jsem sotva v půlce. Jak roztává, tak ho stačí jen malinko. 


Jednoduše jsem nadšená a hodně mě baví! Poslední dobou mne přírodní balzámy na rty příjemně překvapují a nějak k nim inklinuji. Najdete ho tady, cena je 233 Kč za 6 ml.

Co vy a přírodní balzámy? Máte mezi nimi své favority? A znáte značku Lulu&Boo? 

* PR produkt zaslaný zastoupením e-shopu LB Organics

12 komentářů:

  1. Ten bude určitě na suché rty bomba, přírodní mám také ráda, už jen kvůli ekzému, ale asi by mi vadila vůně růže.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ta růže je tady dost intenzivní :-/ Ale na suché rty fakt super :)

      Vymazat
  2. Značku neznám a vlastně asi s přírodními balzámy na rty nemám zkušenosti, ale tenhle se mi líbí obalem a hlavně tím, co o něm píšeš..vůni růží v kosmetice úplně nemusím, ale stejně bych moc ráda vyzkoušela:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt skvělý ve všech ohledech :) Víc takových!

      Vymazat
  3. Túto značku nepoznám. Ja som teraz začala používať scrub na pery od značky nivea a je úplne skvelý.
    Budem rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten Nivea peeling se musím taky podívat, zaujal mě též :)

      Vymazat
  4. To balení vypadá hezky. Takové ještě neokoukané. Značku tedy vůbec neznám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, taky jsem viděla takovou plechovku poprvé :) A chvíli mi trvalo než jsem si na to i zvykla :D

      Vymazat
  5. Značku neznám, ale balzám vypadá lákavě. :) Balení se mi líbí.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. ďakujem za tip. Moje pery sú teraz úplne zničené a hľadám nejakého pomocníka.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle je fakt super :) Funguje stejně jako Blistex, akorát je přírodnější :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)