čtvrtek 19. března 2020

L.O.V.: Paletka očních stínů EYEvotion

Krásný den vám přeji!

Paletkománie u mne doma nekončí a já tu mám další paletku, tentokrát trochu menší Eyevotion a to od značky L.O.V. Tuto značku mám naprosto neprobádanou ač je již dostupná i u nás. Ovšem nabízí ji jen vybrané prodejny Rossmann a já bohužel poblíž žádnou s jejich sortimentem nemám. Tohle je tedy úplně první zkušenost a bohužel nijak přesvědčivá, abych toužila poznávat dál. I když věřím, že se najdou i zajímavé produkty u této značky..


Ovšem k věci. Tahle paletka nevypadá na první pohled úplně nejhůř, ale je to jedna z těch, co klamou.. Po důkladnějším vyzkoušení můžu podotknout, že mě absolutně NEBAVÍ. Ale co bych pro vás neudělala, podrobněji vám ji ukážu, pro sebe si to nenechám :)




Vzhledově je celkem pěkná. Zabalená je v krabičce, samotný obal je matný, víčko má nepravidelný tvar, jsou na něm "vlnky", což celkem hezky vypadá, ale je to lehce nepraktické - ukládá se v nich více nečistoty. Uvnitř pak najdete pět lesklých stínů, z druhé strany víčka je i zrcátko. Stíny jsou hodně různorodé a mně osobně to barevné složení nedává úplně smysl. To, že tam jsou pouze stíny se shimmerem, mi vůbec nevadí, protože ty já používám. Ale barevně mi přijde skladba divná.. Asi bych nečekala v malé paletce tolik různorodosti. Spíš bych brala třeba jen hnědo-zlatou kombinaci bez růžové a sněhově bílé nebo naopak tóny do studena či růžova, bez zlaté a teplé hnědé.. Takhle je to prostě komplikovaný miš maš a ač ráda kombinuji všechno možné, tak s touhle paletkou mi hlava nějak blokuje a nápady nemám :D



A teď tedy k samotným stínům. Že jsou všechny třpytivé - se shimmerem (v případě tmavší hnědé jen velmi jemným), jsem říkala. Při swatchování to vypadalo i velmi nadějně s pigmentací, ale na oku to není ani zdaleka taková pecka. Na víčko nechytá barva tak sytě a rovnoměrně. Většinou jsou potřeba tak 2 - 3 vrstvy pro opravdu hezký a intenzivní efekt. První vrstva se na oku tak nějak "rozpije". Většina stínů práší minimálně, jen bílý, který obsahuje trochu větší částečky/třpytky pod oči lehce popadá. Pořád to ale není žádná nesnesitelná hrůza. Co ale hrůza je, je výdrž. Sice nezalézají do vrásek, neslévají se, během dne už neopadávají, ale intenzita barvy prostě mizí. Po půl dni jsou stíny tak o polovinu méně intenzivní. Večer už je to vůbec bída. Děs.



Sečteno podtrženo: Ne, tahle paletka mě neba. Je divně barevně poskládaná, že úplně nevím, co s tím. Stíny nejsou pigmentované tak, jak bych si představovala, což bych ještě přetrpěla, kdyby aspoň byly kvalitní, ale bohužel ani to se od nich nedá čekat. Tohle prostě ne. Další paletkový propadák poslední doby :D Seženete ve vybraných drogériích Rossmann (seznam na stránkách), cenu bohužel netuším, já paletku dostala :)

A co vy a značka L.O.V? Zkoušeli jste od ní něco? Zaujala vás?

8 komentářů:

  1. Krásne odtiene, tieto jemnejšie sú najkrajšie :)
    Sydney Sleek blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jo, hezké odstíny to jsou, i když dohromady mi to v malé paletce nedává smysl :D Ale vlastnosti nic moc :-/

      Vymazat
  2. Neznám a popravdě mně ani nějak neláká, na pohled hezká, ale tím, že už mám v šuplíku přepaletkováno, tak už se tím pohledem nenechám tolik ovlivnit a navíc to co o ní říkáš..nepotřebuji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, taky už jich mám tolik, že musí přeskočit nějaká jiskra, abych si paletku oblíbila :D Tedy ne že by ty jiskry nelítaly všemi směry, ale tady to bohužel není :-/ :D

      Vymazat
  3. Vůbec tuhle značku neznám a ani mě moc nezaujala. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si pamatuji, že kdysi když přišla k nám, tak pár holek nějaké produkty testovalo a.. nic moc no :D Takže mě dál taky neláká..

      Vymazat
  4. Značku jsem nezkoušela. Vlastně o ní čtu poprvé. Paletka mě taky moc nezaujala. Ta skladba odstínů by mi ani tak nevadila, jako spíše ta kvalita.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)