čtvrtek 6. února 2020

7th Heaven: Řada masek Renew You

Krásný den vám přeji!

Vítám vás u poslední testovací série masek 7th Heaven. Tímto se s nimi (na chvíli) loučím, protože na testování čeká hromada dalších :) Ale dnes tedy ještě k řadě Renew You. Seženete ji v drogériích a je připravena pro zralejší pleť. Každá z nich se zaměřuje na jiný problém u zralé pleti, takže si vybere vskutku každý. V nabídce jsou i polštářky pod oči, což je paráda, protože to bylo ještě nedávno v drogériích dost nedostatkové zboží :) Jak si tedy masky stály? Které stojí za vyzkoušení a které nikoliv? Čtěte níže.




Jedna maska z řady Renew You je krémová a to Collagen Wrinkle Filler. Po všech těch slupovacích to chtělo změnu, takže jsem po téhle sáhla celkem s radostí. I když je tedy proti vráskám, ale víte co, nejsem už nejmladší a vrásky mám, takže proč jim nepomoct pryč, že jo :D

Oficiální popis: Maska potlačuje znaky stárnutí. Mořská řasa Pelvetia podporuje produkci kolagenu a zanechává pleť hydratovanou a zářivější. Používejte týdně. 

Maska je v úzkém černém sáčku, má obsah 12 ml, takže doporučuji rozdělit na dvě použití, tady je na dvakrát opravdu dost. Jedná se o masku krémovou, textura je trochu hutnější krém, který po rozetření sedí na místě. Po 20 minutách působení se má maska zapracovat a nechat vstřebat. To jsem teda nezvládla, měla jsem ji na pleti tolik, že by se to nevstřebalo ani za dvacet let, takže jsem obličej otřela kapesníčkem a zapracovala jen menší množství. I tak byl ale výsledek patrný. Pleť byla krásně nacucaná, pružná a vyživená na několik dní. Druhé použití jeho účinky ještě podpořilo, takže za mě fajn vyživující maska pro starší či sušší pleť! Vrásky sice nezmizely, ale takové ty jemné linky způsobené nedostatečnou výživou jsou méně patrné. Takže jo, tohle nebylo vůbec špatné! Mladší pleti to asi nic neřekne, ale zralejší by mohla masku ocenit :)





Jednoho dne to pak chtělo zatočit s unaveným očním okolím a proto jsem sáhla po Zlaté masce na váčky a kruhy pod očima. Občas po probdělé noci potřebuje oční okolí pomoci :D 

Oficiální popis: Maska oživuje unaveně vyhlížející oči a pomáhá redukovat výskyt tmavých kruhů a váčků pod očima. Používejte týdně. Pro zlepšení výsledků lze použít i denně.

Použití: Pro lepší výsledek uložte proužky před použitím na 10 minut do lednice. Umyjte a osušte obličej. Vyjměte proužky ze sáčku a přiložte černou stranou pod oči. Poklepáním zajistěte dokonalý kontakt s pokožkou. Nechte působit 10 - 20 minut. Proužky odstraňte a jemně vklepejte zbylou esenci do pleti.

Maska je ve zlatém sáčku, po otevření tam najdete dva polštářky ve tvaru ledvinek (taky vám je to tak připomíná? :D), které jsou velmi silně napuštěné. Séra je tam tak moc, že ho spousta zůstane v sáčku, po nasazení polštářků potom odkapává sérum i po tváři. Díky tomu mi ani nedržely dobře na místě, takže jsem je několikrát musela posouvat. Ideální by bylo s maskou odpočívat a ležet. Maska je příjemně chladivá, pokud ji dáte do ledničky, tak vás to vůbec solidně probere :D Oči ani okolí nijak nedráždila, takže to byla jen příjemná relaxace. Po sundání zbylo velké množství séra, které jsem se snažila vklepat, ovšem pleť ho tolik nevstřebala, takže jsem ji ještě lehce osušila ubrouskem. I tak ale bylo oční okolí pěkně osvěžené a nacucané. Kruhy nezmizely úplně, ale trochu se eliminovaly a celkově oční okolí nevypadalo tak unaveně. Takové ty jemné vrásečky, které se objeví, když máte pleť unavenou, zmizely. Za mě povedený pomocník a jsem ráda, že podobné vychytávky už jsou dostupné i v drogériích, protože dříve tohle u nás sehnat, bylo celkem umění :)





A pak přišel čas na Bahenní masku pro čištění pórů, protože pleť se zbláznila a akné už u mne není sprosté slovo, ale každodenní záležitost :D

Oficiální popis: Tato detoxikační bahenní maska, obohacená výtažky z lotosu jemně odstraňuje nečistoty. Zanechává pleť viditelně jemnější a jasnější. Používejte týdně.

Maska opět v černém sáčku. Po otevření mi do dlaně vyteklo trochu čiré tekutiny a až poté začalo lézt světlošedé bahýnko, takže se v sáčku nejspíš trochu oddělily ingredience. Ničemu zásadnímu to však nevadilo. Bahno se po pleti roztíralo trochu hůř, tak nějak po ní klouzalo, ale když se rozetřelo, po pár minutách začalo zasychat. Během působení maska nedělala žádnou neplechu - pleť nesvědila, nepálila, v očním okolí také žádný problém. Zasychá tedy velmi pomalu a ani po těch dvaceti minutách působení, což je maximální doba, co má na pleti dle návodu být, není úplně suchá. Opláchnout jde však bez nejmenších potíží. Výsledkem je pak jemná, vyčištěná pleť, to se fakt musí nechat. Póry jsou nejen čisté, černých teček méně. Ovšem také jeden nepříjemný efekt maska měla a to začervenalý a lehce nahřátý obličej. Po sundání masky, jak kdyby začala, v tu dobu už neviditelná maska působit. Tváře jsem měla úplně teplé a pleť byla zarudlá. Schválně jsem sledovala, jak dlouho to trvalo a pleť se hodila do pořádku po cca hodině, takže jsem ráda, že jsem ten den nikam nemusela :D Už kvůli tomu bych si ji znovu nejspíš nepořídila, mám favoritky v bahenních maskách jinde.





A jsme zpátky u plátýnkových masek. Už mi snad i chyběly! První přišla na řadu Detoxikační hydrogelová maska.

Oficiální popis: Dvoudílná hydrogelová maska minimalizuje póry a pomáhá potlačit známky stárnutí. Používejte týdně pro zlepšení výsledku lze použít denně.

Maska je rozdělená na dvě části, zvlášť na čelist a zvlášť po nos, takže si ji můžete na obličej velmi dobře nasadit a upravit. Musím říct, že je to jedna z mála masek, co dobře sedí, otvory pro rty a oči jsou akorát, masku jsem neměla nikde shrnutou  a ani nepadala. Je gelová, takže se na obličej dobře přicucne a drží, i když pořád lepší odpočívat, protože ve svislé poloze se může posouvat. V sáčku je maska namočená ve velkém množství séra, takže po vytažení z něho odkapává. Maska příjemně chladí, pleť to osvěží. Trochu jsem cítila v očním okolí slzení, když jsem ji nanesla, ale po pár minutách to přestalo. Po sundání masky jsem zbytek séra vklepala a naprostá spokojenost. Sérum nelepí a rychle se vstřebá a výsledkem je pak hydratovaná a spokojená pleť. Hydratace na několik dní zajištěna, póry čisté. Za mě tedy spokojenost.





Pak tu zbývá Maska proti stárnutí na bambusovém ubrousku, takže klasika, plátýnko. Tam jsem nečekala nic špatného, ovšem..

Oficiální popis: Ubrousek je napuštěn vitaminem B5. Viditelně zjemňuje a hydratuje pokožku, napomáhá redukovat výskyt jemných linek a vrásek. Používejte týdně.

Ve zlatém obale se ukrývá bílé plátýnko, které je dostatečně napuštěné sérem. Nikoliv však přebytečně napuštěné, nikde neodkapává, je ho tam tak akorát, aby zvlhčilo pleť. Ale v žádném případě ho tam není tolik, aby se maska přicucla na pleť. Celkově je tady plátýnko strašně velké. Otvory pro oči a rty jsou daleko od sebe a maska se odchlipuje. Však to můžete vidět na fotce, neseděla ani náhodou :D Ovšem tím u téhle masky mínusy nekončí. Maska mi totiž kromě toho na pleti docela nepříjemně štípala, že jsem byla nucena ji sundat dřív než po deseti minutách. Vydržím celkem dost, ale v tomhle případě mi to bylo silně nepříjemné, k tomu jak to nedrželo.. No prostě jsem to nedala :D Parfemace je také dost silná, já v tom prvotně cítím med, nemůžu si pomoct :D Při důkladnějším očichání je to spíš rostlinná, bylinná vůně. Ať tak nebo tak, je dost silná, je cítit z masky i na obličeji, úplně se mi vetřela do nosu a pak jsem ji nemohla dostat z hlavy. Po sundání na pleti mnoho séra nezbylo a nijak neštípalo, takže jsem ho nechala vstřebat a dala tak pleti alespoň nějakou péči, ale žádná sláva to v tomto případě nebyla. 

Tuhle masku za sebe nedoporučuji a pro mě byla z celé zásoby masek 7th Heaven určitě nejhorší. Nejen, že péči nic moc, ale také nepříjemný pocit i nesedící plátýnko mě k ní znovu rozhodně netáhnou.





A na závěr tu máme Zlatou zpevňující masku na ubrousku, čímž ukončíme testování se značkou 7th Heaven. 

Oficiální popis: Maska omlazuje a pomáhá předcházet vzniku povislé pokožky. Pleť zůstane napnutější, zářivá a vitální. Používejte týdně.

Maska je rozdělená na dvě části, vrchní po nos, spodní část na rty. Je ve zlaté barvě, po vyndání ze sáčku bude odkapávat sérum, protože je ho tam opravdu hodně, pár kapek mi spadlo i z obličeje během působení. Díky němu se maska ale celkem dobře přilípne. Seděla mi poměrně dobře, i když trochu mi odstávala na bradě. Má jemnou vůni, ale nic nepříjemného na obličeji. Tento kousek mi byl po celou dobu působení příjemný, sérum studí, ale neštípe ani nepálí. V pohodě jsem si odpočinula. Po sundání jsem musela obličej ještě otřít, protože séra jsem měla na obličeji opravdu strašně moc, po otření jsem zbytek vklepala a parádička. Sérum se vstřebalo, nelepilo. Pleť zůstala hebká, osvěžená a i úspěšně na pár dní hydratovaná, takže s výsledkem jsem byla vskutku spokojena. Testování tedy zakončuji velmi příjemným kouskem :)





Sečteno podtrženo: V této řadě jsou dobré kousky i naprosté propadáky. Celá řada nabízí různé druhy masek a je určena zejména pro zralejší pleť. Za sebe mohu doporučit určitě zlatou masku, hydrogelovou a kolagenovou masku, která se bude určitě líbit zralejší pleti. Polštářky pod oči byly také parádní, příjemně osvěžily unavené oční okolí! Ale co nedoporučím je bahenní maska, po které jsem byla zarudlá a rozhodně nedoporučím masku na bambusovém ubrousku, která mi na pleti vyloženě vadila.

A co vy a masky Renew You? Máte s nimi zkušenosti? Používáte polštářky pod oči?

*PR produkty zaslané zastoupením 7th Heaven

11 komentářů:

  1. Vůbec neznám, každopádně ta maska na váčky a kruhy pod očima, po té se mrknu, jsou dny, kdy bych ji opravdu využila:-) A lákala by mně i ta detxikační hydrogelová maska.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo mít aspoň jednu na váčky se vyplatí! :D Já jich mám teď doma pro jistotu pořádnou zásobu :)

      Vymazat
  2. Popravdě tady tahle řada mě teda moc nezaujala.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty slupovací jsou takové lákavější, že :) Ale třeba ta hydrogelová je fakt super :)

      Vymazat
  3. Ahoj, tyto konkrétní masky neznám, ale zaujala mě ta protivrásková a na oční okolí, to se vždy hodí. Já jsem v lednu spotřebovala spoustu jiných plátýnkových masek, můžeš se mrknout ke mně na blogu na článek o vypotřebované kosmetice - http://ciculka.cz/spotrebovano-leden-2020/.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na oční okolí je super a vyplatí se mít vždy nějakou doma, když je člověk KO, tak aspoň to na něm tolik není vidět :D :)

      Vymazat
  4. Já se na tyhle masky teprve chystám. Taky si je nechávám na konec, i když už jsem starší. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Počítala jsem s trochu větší "péčí" od nich a kdy jindy si ji dopřát než v tuhé zimě :) Některé v tom tedy fakt uspěly, to se musí nechat :)

      Vymazat
  5. Zaujímavé, značku asi ani nepoznám. :) Ale myslím, že mám radšej klasické masky v tube, takže asi skúšať nebudem. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem v tomhle hrozná a mám zas radši sáčky :-O :D

      Vymazat
  6. As reported by Stanford Medical, It's really the SINGLE reason this country's women get to live 10 years longer and weigh on average 42 pounds less than we do.

    (And realistically, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret diet and absolutely EVERYTHING about "HOW" they are eating.)

    BTW, What I said is "HOW", not "WHAT"...

    CLICK on this link to discover if this quick quiz can help you find out your real weight loss potential

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)