pondělí 3. února 2020

Pond's: BB Magic Powder

Krásný den vám přeji!

Tentokrát se mrkneme blíž na kousek, který už jsem vám několikrát ukazovala a básnila o něm a to tenhle růžový BB Magic Powder od Pond's. Smůla je, že není u nás dostupný, ovšem v zahraničí je to opravdu oblíbený pomocník pro dokonale vypadající pleť.. Překvapením pro mne bylo, že značku Pond's má na svědomí korporát Unilever, o to víc mne štve, že tohle nemáme i u nás! :D Ale nedá se nic dělat, budu doufat, že se tak jednou stane. Do té doby, si můžete přečíst, co tenhle kousek umí a v zahraničí mějte oči na šťopkách, jestli tam náhodou někde nečeká :)


Pudr je v roztomilé, růžové, plastové lahvičce. Dávkuje se pomocí čtyř otvorů, kterými pudr sypete. Jsou poměrně velké, takže se vám může stát, že jej vysypete moc, proto se musí sypat trochu opatrně, ať jim zbytečně neplýtváte. Víčko je otočné, pootočením si dírky uzavřete-otevřete dle potřeby. 



BB pudr je možné použít buď samostatně místo tónovacího produktu, prostě jako BB, kdy jen lehce sjednotí. Žádné výrazné krytí sice neobstará, ovšem díky své velmi jemné textuře o něm vůbec nevíte. Zatímco krémy mohou na pleti sedět, tohle s ní tak úžasně splyne a zanechá ji dokonale hebkou, že je to vážně slast. Ráda ho používám jen tak. A stejně tak ho ráda používám i na make-up, místo transparentního fixačního pudru. S make-upem si totiž skvěle sedne, je to taková třešnička na dortu celého líčení. Dotáhne to do finiše - finálně pleť sjednotí, zafixuje make-up, vyladí texturu, kdy pleť dokonale zjemní, že je hebká jak dětská prdelka a na pohled ji udělá úplně jak z Photoshopu :D Nevysušuje, neucpává póry a nedusí pleť, jemně voní a já ho prostě miluju! Pokud vás děsí, že není průhledný a zcela transparentní, tak bez obav. Na mé pleti splyne dokonale a myslím si, že se tak nějak trochu přizpůsobí. Samozřejmě na velmi snědé pleti to asi nebude vypadat dobře, ale na běžný středoevropský typ v pohodě. 




No co vám budu povídat, já ho fakt zbožňuju! To líčení s ním je tak dokonalé.. Ještě o něco lepší než s běžným fixačním pudrem, který používám už roky :D Nevím čím to, ale fakt je to dotaženo ještě o level výš :) Pokud tedy budete mít možnost, berte ho, ideálně na kila! V balení je ho sice 50 g a stačí k použití troška, tak by měl vydržet dlouho, ale do zásoby, že ano :D

Už jste ho zaznamenali? Zkoušel ho někdo z vás?

12 komentářů:

  1. Nezkoušela, ale láká mně a to hodně:-) Viděla jsem ho v nabídce u někoho na Vinted, ale než jsem se rozhoupala ke koupi, tak byl pryč, ale rozhodně si na něj dělám zálusk:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud na něho někde narazíš, tak neváhej, je fakt super :) Od té doby, co ho mám, nesáhla jsem po jiném pudru :-O :D

      Vymazat
  2. Ahojky,
    objednávala jsem ho z ebay a taky jsem spokojená. Ta jeho vuně je nepřekonatelná a je ho poměrně dost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně je úžasná, taky ji zbožňuju :) Vždycky po vysypání k němu prvně čichám :D

      Vymazat
  3. Vůbec ho nepoznám. Vypadá skvěle. Škoda, že se u nás nedá koupit.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tomhle případě fakt škoda :( Kdyby to aspoň byla značka, která u nás nemá zastoupení, ale Unilever..?! :D To mě sakra štve :D

      Vymazat
  4. Teda, vypadá na pleti fakt krásně. Myslím, že od této značky jsem kdysi používala pleťové krémy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem, že mají ucelenou pleťovou kosmetiku.. Achjo, proč u nás není :( :D

      Vymazat
  5. Marcela (marci_bk)4. února 2020 v 13:35

    Ahoj. Také je můj oblíbený. Mám již několikáté balení. Pokaždé, když na něj narazím, prostě beru! Já bych dodala, že je ho v lahvičce krásných 50 g a vydrží strašně dlouho. Na aplikaci není potřeba velké množství, stačí troška. A příjemně voní, tak dětsky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně je fakt skvělá, při každém použití k němu čichám :D

      Vymazat
  6. Vyzerá super, myslím, že by sa páčil aj mne. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)