pátek 10. ledna 2020

7th Heaven: 4 x černá slupovací

Krásný den vám přeji!

Zase tu chvíli nebyly masky! Takže přináším další čtveřici, opět z velkého testování značky 7th Heaven. Dáme si čtyři černé slupovací. Vypadají dost podobně, přesto je každá trochu jiná díky přidané přísadě. Jedna je čistě uhelná, druhá s mořskou řasou, třetí s černým cukrem a další s černým jílem. Možná si myslíte, že mezi nimi není rozdíl a všechny jsou na jedno brdo. Ano, všechny jsou slupovací, gelové, schnou dobře a zbaví pleť mastnoty, ale přesto mezi nimi rozdíly najdete.. Takže se můžete začíst níže :)



Uhelná slupovací maska

Oficiální popis: Díky masce s obsahem dřevěného uhlí, které odstraňuje nečistoty a speciální směsí vilínu a březových listů, které uklidňují pokožku bude vaše pleť dokonale vyčištěná. Pro opravdu čistou a jemnou pleť používejte každý týden.

Mám pocit, že tuhle slupovačku jsem neměla poprvé a zkoušela jsem ji už před pár lety. Značka jich má v repertoáru hodně, ale byla to určitě tahle. Maska je černá, po otevření gelová. Po rozetření na pleti začíná postupně zasychat. Po čtvrt hodince jí pak úplně jednoduše a bezbolestně sloupnete. Pokud ji necháte proschnout dost, tak i na jeden zátah. Maska lehce "studí" nebo s ní mám pocit takového toho chlazení - lehkého šimrání :D Ale po pár minutách to ustává, pak zase jak zasychá tak lehce při použití mimiky stahuje. Ovšem nic extrémního či obtěžujícího. Po sloupnutí vás čeká krásně čistá pleť, která je na dotek i na pohled jemná a spokojená. Sáček má 10 ml, ovšem nenechte se zmýlit, obsah je tak akorát na obličej :) Nemám jí co vytknout, za mě fajn slupovačka!





Slupovací maska z černých mořských řas

Oficiální popis: Smíchali jsme dohromady nasekané černé mořské řasy (z pobřeží Walesu) a rozdrcené rakytníkové plody, čímž vznikla naše černá slupovací maska "Detox z mořského pobřeží". Hloubkově čistí, sloupne nečistoty a přebytečný maz.

Druhou černou slupovačkou byla tahle s mořskou řasou. Opět černá, gelová textura, která hned po rozetření začíná působit - schnout. Po čtvrt hodině už byla maska plně suchá a šla jednoduše jedním tahem sloupnout. Maska po aplikaci neštípe jako některé další z nabídky, ale při schnutí lehce stahuje obličej. Po sloupnutí je však pleť zbavena mastnoty a nečistot. Je jemná ba přímo hebká. Ale tady ji doprovází začervenání a tentokrát dosti výrazné a na delší dobu. Měla jsem pěknou chvíli červené tváře a jelikož jsem se naučila masky používat po ránu, nebylo to moc příjemný :D Make-up to tak nějak schoval, ale ne všechno, takže to vypadalo, jak kdybych měla půl kila tvářenky :D Po cca dvou hodinách se pleť hodila do klidu. Ale tuhle znovu ne.





Uhelná slupovací maska s černým cukrem

Oficiální popis: Dopřejte vaší pleti černý cukr. Smíchali jsme aktivní uhlí, které odstraňuje hluboce usazené nečistoty s plnou lžící černého cukru, pro dokonalé oživení, hydrataci a zjemnění pleti. Vaše pleť bude čistá a senzačně jemná. Pro zdravou a zářivou pleť používejte každý týden.

Další černá maska, tentokrát kromě uhlí taky černý cukr. Po tom černém cukru i lehce voní, má takovou nasládlou parfemaci. Opět gelová, která se rozetře a záhy zasychá. V tenké vrstvě máte do pár minut masku suchou a poté jednoduše sloupnete. Během působení maska neštípe ani jinak pleť nedráždí. Jen samozřejmě jak schne, tak při používání mimických svalů cítíte stažení :D Pleť je po použití opět zbavena mastnoty, je jemná, vypadá i vyčištěná - přišlo mi trochu méně černých teček, ale žádný extra efekt se nedostavil.





Uhelná slupovací maska s černým jílem

Oficiální popis: Maska s detoxikačním aktivním uhlím, které na sebe váže nečistoty. Směsi vilínu a přírodních jílů, které chladí a uklidňují, dodají vaši pleti perfektní čistotu. Pro dokonale čistou a jemnou pleť používejte každý týden.

A poslední do čtveřice je černá s jílem. Opět černá gelová maska, která hned po aplikaci začíná na vzduchu zasychat. Pleť při schnutí lehce stahuje, trochu štipká a tato navíc ještě v prvních pěti minutách i trochu studí. Po čtvrt hodince na pleti v malé vrstvě plně zaschne, poté jde jednoduše stáhnout. A musím říci, že tady jsou výsledky doopravdy znatelné. Nejen, že je pleť jemná ba přímo dokonale hebká, ale navíc je i skvěle vyčištěná. Póry jsou staženější, černé tečky z velké části zmizely. Pleť je zbavena přebytečného mazu i dalších nečistot. Za mě je tahle opravdu povedená a ze všech čtyř rozhodně nejlepší! Palec nahoru.





Čtyři černé slupovací masky, každá trochu jiná. Za mě byly nejlepší klasická uhelná a uhelná s jílem. U těch jsem zaznamenala viditelné výsledky - opravdu dobře vyčištěná pleť. Špatné nebyly ani další dvě - uhelná s mořskou řasou mi pleť trochu podráždila, takže kvůli tomu bych ji nevyhledávala, uhelná s černým cukrem mne nijak nepotrápila, ale zase jsem zaznamenala asi nejmenší výsledky, takže proto by dostaly přednost jiné. Masky seženete v drogériích Rossmann a tuším že i v Tetě. Cena se pohybuje kolem 50 Kč za 10 ml.

Máte s uhelnými maskami 7th Heaven zkušenosti? Zaujaly vás?

*PR produkty zaslané zastoupením značky

8 komentářů:

  1. Na slupovací masky slyším, určitě si nějakou pořídím a nejvíc mně láká ta s tím černým jílem:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu bych i doporučila nejvíc, ta čistí fakt dobře :) 7th Heaven má fakt mega výběr masek, tam si určo vybereš! :D A teď je mají v Rossmannovi i se slevou, tyhle vychází na 31 Kč :)

      Vymazat
  2. Mně tedy přišly v podstatě stejné, ale byla jsem spokojená. Po hooodně dlouhé době jsem se díky 7th Heaven dostala ke slupovacím maskám :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo já jsem teď taky dlouho slupovačky neměla :) Po všech plátýnkách to byla fajn změna! :D

      Vymazat
  3. Mě po jedné z těchto masek pleť trochu svědila, ale naštěstí nebyla červená a po sundání to přešlo. Taky jsem je měla a byla jsem spokojená. Tyhle čistící masky mám nejraději.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě svěděly z celé té várky všech masek od 7th Heaven asi tři, ale nebylo to nic drastického, že bych to nemohla vydržet, takže taky ok :) Červenou pleť jsem pak měla asi po dvou, to už mi přišlo trochu horší, protože jsem se bála, aby z toho nebyla nějaká horší reakce a aby to zmizelo, ale naštěstí dobrý :D

      Vymazat
  4. Tieto masky som ešte neskúšala. Ja moc zlupovacie masky nemusím ale rada skúšam nové veci a keď ich uvidím určite vyskúšam. Ďakujem za tip.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak omrkni jejich krémové nebo plátýnkové masky, taky jich mají několik a jsou super! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)