neděle 29. prosince 2019

Kosmetické novinky | Listopad a prosinec 2019

Krásný den vám přeji!

Tak vánoční svátky jsme nechali za sebou a já se vracím zase v plné síle :) Tedy, s těmi silami je to dost na štíru, ale snažím se :D Mám tu pro vás nové video, v sérii nám chybí ještě Kosmetické novinky za listopad, takže si dnes dáme ty. Ale jelikož máme konec prosince a přišlo mi zbytečný dělat za pár dní další novinky (navíc přiznávám, že už v tom mám nehorázný bordel :D), rozhodla jsem se je spojit a ukázat vám i prosincové přírůstky včetně vánočních  (kosmetických dárků), takže kdo má rád delší videa, ten si dnes smlsne, je toho strašně moc! :)




Začnu těmi listopadovými, vezmu to tak nějak chronologicky. Kromě dárků jsem něco málo pokoupila i pro sebe. Z jedné FB skupinky mi došla objednávka korejské kosmetiky. Objednala jsem si pár masek - dvě černé slupovací, jednu s kaviárem. Také jsem neváhala a doplnila zásobu polštářkových masek pod oči. Ty mám teď doma v záloze pořád, pro jistotu.. Když přijde špatná noc a ráno vypadám jak mrtvola, hodím je na oči a hned je líp :D Poslední úlovek je BB Magic Powder od Pond's, který je v zahraničí hitem. Někdo z vás ho zná, jiní ne, co jsem tak zjistila na sociálních sítích. Každopádně pro mě mega pecka. Používám ho místo transparentního fixačního pudru nebo i samostatně místo BB krému. Jde obojí. Sám o sobě zajistí hebkou, lehce sjednocenou pleť a není na ní vůbec cítit! S make-upem je to pak dokonalá, přímo photoshopová pleť. Miluju ho!


Při poslední návštěvě Pardubic jsem zaběhla do Rossmanna a doplnila zásobu solí do koupele od Isany. Vzala jsem opět jedno balení oblíbení Calm Down, na kterou nedám dopustit. Pak jsem sáhla po levandulové náloži Good Dreams a koupelovém pudru Milky Dream. Až je vyzkouším, můžete se těšit na souhrnnou recenzi.


Na Black Friday jsem pak vyrazila do DMka pro jejich dárkové boxy, které v tento den za 199 Kč prodávali. Tady u nás měli dva klasické a jeden dětský, tak jsem vzala všechny. Ukážu vám celý obsah, i když kosmetiky tam bylo tentokrát dost poskrovnu. Radost mi udělala akorát sůl Kneipp, která je mimochodem naprosto skvělá, a pak rtěnka L'oréal Paris. Dál tam z kosmetiky byly ještě sprcháče Balea a klasická modrá Nivea. Jako jo, to se neztratí, ale zároveň to nenadchne :D



K objednávce dárků jsem přihodila masku na obličej Kocostar. Na Elnino.cz ji měli kolem padesáti korun. No to bych byla hloupá, kdybych ji tam nechala, že jo! :D Navíc s vůní melounu? Mňam!


Pak tu mám jeden dárkový balíček, který mi přišel od jedné z vás, mých sledovatelek/čtenářek. Milá Lucka mi zaslala relaxační zásilku, kde kromě dobrot byly i tři druhy solí do koupele. Dvě byly značky Dresdner Essenz, což je předpokládám německá značka a jedna od Tetesept. Všechny v krásných vánočních vůních, které jsem si užívala teď o svátcích a o kterých se tu velmi brzy dočtete. Pak jsem tam měla masku na obličej od značky SNP a balzám na rty od Blistex. Lucka asi ví, že Blistex balzámy jsou nejlepší! :)


*Z listopadové PR pošty tu mám balíček od e-shopu LB Organics. Ten byl opravdu dokonale zabalený a navíc krásně voněl sušenou růží a levandulí, které v něm byly! Pasuji ho na jeden z nejlepších, jaké jsem letos viděla :) Ale k obsahu. V něm byly dva produkty značky Evolve - pleťové sérum na akné a čistící pleťový gel. Sérum už pár týdnů používám a musím říct, že ani tohle mne nezklamalo. Letos mám na ty séra opravdu štěstí! Gel se mnou půjde do sprchy právě dnes, konečně se na něj dostalo. Kromě plných balení jsem měla v balíčku ještě tři vzorky značky Evolve a balzám na rty od Lulu & Boo! A ten vám je! Pokud máte rádi vůni růže a vanilky, tak tohle se vám bude líbit. Prim ve vůni hraje rozhodně růže, ale vanilka vůni trochu zjemňuje. Je krásně měkký, na rtech lehce roztaje a obsahuje i oleje, které rty vyživí. Vážně peckovní záležitost.


*Nezahálela ani Alcina. Prvně mi přišel balíček s vlasovou péčí Ganz Schön Lang, která je připravena speciálně pro dlouhé vlasy. Obsahuje šampon, vyhlazující kondicionér a dvoufázový sprej pro dlouhé vlasy. Právě jsem dodělala aktuální vlasovou péči, takže už na tyhle kousky přišla řada a já už se nemůžu dočkat! Rozhodně vám dám poté vědět.


*Další zásilka od Alciny obsahovala jejich limitovanou edici dekorativní kosmetiky Glam It Up!, která obsahuje tři odstíny mono očních stínů, dva odstíny kajalových tužek a dva odstíny pera na obočí. O této limitce už jsem psala podrobnější recenzi právě zde, takže můžete mrknout. Prozradím jen, že je tam jeden skvělý produkt, jeden dobrý a jeden za mě naprostý propadák :D


*A Alcina ještě jednou, tentokrát s vánočním dárkem, který mi přišel v prosinci jako poděkování za dosavadní spolupráci. No co vám budu, děkovat bych měla spíš já :D V taštičce se ukrývaly tři produkty: pleťové tonikum Skin Manager, které bylo jedním z prvních produktů, co jsem od Alciny vůbec kdy vyzkoušela :) Naprosto úžasná plátýnková maska Hyaluron Boost Up Mask, která pro mne byla jednou z nejlepších masek za loňský rok a pak lak na nehty v krásném rudém odstínu 70 - York. Ten mám nyní na nehtech už pátý den a je pořád skvělý! 


*Když už zmiňuji ty vánoční balíčky, tak další dorazivší byl od e-shopu Elnino.cz a obsahoval dva voňavé kousky a poukaz na e-shop Loono.cz, což je organizace zabývající se pořádáním workshopů a seminářů týkající se prevence onkologických a kardiovaskulárních onemocnění. Co se týče vůní v balíčku, tak jednou z nich byl tělový sprej Guess Girl a druhý kousek naprosto dokonalá a mnou dlouho vysněná vůně Daisy Dream od Marca Jacobse. Už jsem ji měla v několika vzorečcích a patřila na seznam vůní, které jsem si chtěla pořídit. Jsem ráda, že díky Elninu už nemusím :)


*A do třetice všeho dobrého, poslední dorazivší balíček byl od Ziaji a obsahoval kosmetiku nejen pro mne, ale i pro Dančíka, takže má zase zásobu. Pomalu mne dohání :D Já jsem pak v balíčku objevila kousky z olivové řady - Regenerační šampon na suché vlasy, masku na vlasy a tělové máslo. Na to už se moc těším, protože ta olivová vůně je fakt krásná! Kromě toho tam byly jejich nové masky. Jedna s medem, jedna hydratační a jedna vyživující. Nedávno jsem na ně na e-shopu koukala a zaujaly mne, tak uvidíme. Ziaja mne moc potěšila a tímto ji moc děkuji!


No a jdeme na poslední kategorii a tím jsou dárky. Uf. Je tu toho hodně, protože Ježíšek se nade mnou sželel a nadělil mi neuvěřitelnou spoustu kosmetiky (kromě jiného) :D Asi už ví, že tím se mi prostě zavděčí vždycky.. Prvně tu mám miš maš produktů od Avonu. Některé z řady Naturals body care - jahodovo-čokoládovou sadu jsem si vybrala a je v ní sprchový gel a tělové mléko. Čokoládovému tělovému peelingu jsem taky nemohla odolat. Pak je tu sada Planet Spa Aromatherapy, která se mi pod stromkem sešla dokonce dvakrát :D Jednu jsem si objednávala, tak mi ji dala pod stromeček mamka a druhou jsem dostala od kamarádky, tak se asi budu muset rozdělit ;) Sada obsahuje tělový krém, noční pleťovou masku, zklidňující aromatický sprej na polštář a v jedné sadě byl i krém na ruce. Od kamarádky jsem pak v balíčku měla ještě pěnu do koupele Merry Little Plum, což bude nejspíš vánoční limitka. Avon je mívá každý rok, dokonce už měli kdysi i se stejnou vůní švestky, která moc příjemně voní, takže se těším až se naložím. Zásoby koupelové kosmetiky mám teď vážně pořádné! :D


Tady pak vidíte miš maš všeho možného. Sůl do koupele Manufaktura z limitované kolekce Brusinka jsem dostala od ségry, která má doma jen sprchový kout, takže nemá možnost si sůl užít :D Stejně tak mi dala i tu dětskou tabletu Hydrosaurus. Ta voní po mangu a jelikož je na ní Dáňa ještě malej, užiju si ji já :D Aneb další koupelová kosmetika, že jo! Sprchový gel Naturalis je naprosto úžasná vánoční záležitost! Pokud máte rádi kořeněné vánoční vůně, tak tohle musíte mít! Voní úžasně po anýzu, pomeranči a skořici. Pleťové odličovací mléko od Nuxe byl dárek od ségry a jsem moc ráda, že budu moci vyzkoušet něco dalšího od této značky! Už dlouho chci Nuxe prozkoumat více, ale stále se k tomu ne a ne dostat... A sada B.U. byla pro změnu dárek od tchýně a jsem velmi mile překvapena. Vůně typu B.U., C-Thru, atd. moc nemusím, moc mě ty ovocné a květinové vůně neberou, ovšem tohle je nějaká nová varianta - Hidden Paradise a jsem velmi mile překvapena! Cítím tam vanilku, je to dost sladká parfemace, ale přesto se mi dost líbí.


Nesmím zapomenout ještě na balík dárečků od kamarádky, kde nechyběly všechny věci, co mám ráda - kosmetika, svíčka a něco do bytu i pro malého. Na tuhle kosmetiku jsem ve videu zapomněla, většinu už mám rozdělanou (krém na ruce s vůní jablka a skořice od Dermacolu a mýdlo s vůní levandule od Oriflame) nebo i spotřebovanou (sůl do koupele Balea a koupel od Alverde), takže ve videu nejsou, tam ukazuji pouze sprchový gel Frosch, což je celkem novinka v našich drogérkách z eko-bio kategorie. Musím říci, že příjemně svěže voní po pomerančích, takže už se těším až ho vytáhnu. Nejspíš si ho nechám na jaro nebo léto, kdy se tahle vůně bude hodit zaručeně nejvíc.


Pak jsem dostala od kamarádky tuhle luxusní sadu kosmetiky Yves Rocher. Tuhle značku mám čím dál tím radši, takže mě sada neuvěřitelně moc potěšila! Byla krásně zabalená a obsahovala produkty na které se do jednoho těším! Je tam tělové mléko a tekuté mýdlo s vůní oliv, sprchový gel s vůní mandle a pomerančového květu a pak kokosová vůně a v ní krém na ruce a tělový sprej. Těším se, těším!


A to nejlepší si nechávám nakonec. Pod stromečkem mne čekalo překvapení od manžela v podobě téhle krásné paletky od Huda Beauty! ♥ Původně jsem toužila po paletce Mercury Retrograde, ale nakonec jsem ráda, že se mu víc líbila Desert Dusk, protože pro mne bude určitě využitelnější. A pokud budu po Retrograde toužit i za dva měsíce, koupím si ji k narozkám :D DD je láska na první pohled a těším se, až se s ní pořádně vyblbnu. Jsou v ní jak matné, tak třpytivé odstíny a hádáte správně, že je tak krásná, že se mi do ní nechce ani sahat :D 


Ufff a jsme na konci! Řeknu vám, že tohle byly snad nejnáročnější novinky tohoto roku. Ještě že už jsou poslední! :D Snad jsem na nic nezapomněla.. Při tom množství bych se ani nedivila. Ještě chci akorát říci, že z každého balíčku jsem dala něco málo bokem, takže tu mám teď spoustu kosmetiky pro vás do soutěží :) Proto doporučuji sledovat sociální sítě, kde budeme soutěžit a možná se něco objeví i tady... ;)

A já se pro tentokrát loučím a budu se těšit zase na příští novinky, doufejme už trochu klidnější.. protože tohle je zásoba na hodně dlouho ;)

Co pěkného jste si v posledních měsících pořídili vy? Čekala na vás nějaká kosmetika i pod stromečkem? Pochlubte se! 

* Produkty označené hvězdičkou mi byly zaslané v rámci barterové spolupráce

10 komentářů:

  1. Haha, ty vánoční sprcháče Naturalis(u nás byla navíc houba jako dárek) jsem brala snad všem holkám do balíčků :D Dostala jsi krásné dárečky a ještě mě navíc zaujala korejská kosmetika. Jinak jsem ráda, že DM boxu jsem odolala, obsahy mě vůbec nezaujaly.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ten Naturalis z vánočního balíčku, co dostal manžel v práci :D Asi přímo svádí k tomu, někomu ho dát :D Já jsem ty DM boxy brala spíš kvůli tomu, abych přispěla na ty projekty než kvůli obsahu, letos mě obsah taky nechal chladnou :)

      Vymazat
  2. Hudabeauty je krásna paletka a kvalitná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, už se nemůžu dočkat, až si ji užiju! ♥ :)

      Vymazat
  3. No ty jo, skvělé produkty. Hodně mě oslovily produkty Ziaja a 23/12 jsem šla Růžovou ulicí na tramvaj, ale opravdu jsem neměla tu správnou náladu na nakupování....☺.
    BB Magic Powder od Pond's také zvažuji, že bych ráda vyzkoušela. Měj krásný a poklidný den a do Nového roku přeji Tobě a všem Tvým blízkým jen samé radosti, pohodu a štěstí. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se tam někdy stav, v tom obchůdku mají takových pokladů.. :D :) Tobě také do nového roku jenom to nejlepší! ♥

      Vymazat
  4. Tak nejvíc se mi líbí paletka, nadílky od Alciny, tělový sprej Guess, vůně od Marca Jacobse a B.U. a pak všechny takové ty koupelové nezbytnosti:-) No a bez ohledu na to, kolik doma mám zásob bych nejradši po zkouknutí Tvých novinek šla nakupovat, tolik krásné kosmetiky, která by mně lákala:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já to mám stejně.. už jsem to teď neměla kam nacpat a stejně bych chtěla ještě tunu dalších věcí.. achjo :D :)

      Vymazat
  5. Kde se dá prosím sehnat ten Pond's BB pudr? Slyším o něm poprvé...
    Jinak jsem dostala tělové mléko YR a oční paletku Bourjois a na cestě mám balík kosmetiky Lush, tak na to jsem zvědavá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho mám z jedné FB skupiny, kde paní dováží korejskou kosmetiku, ale ta už je bohužel uzavřená.. Ale koukala jsem, že ho mají i na E-bay a nebo přímo asijské e-shopy :) Hezky pěkně, Lush bych taky brala! :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)