čtvrtek 12. prosince 2019

Collistar: Největší a nejlepší tělový peeling?

Krásný den vám přeji!

Chcete něco vidět? Ukážu vám obra mezi tělovými peelingy :D Značka Collistar totiž není žádný troškař a hází do éteru peelingy ve velkém :D Značka se mi zamlouvá čím dál tím víc. A to nejen díky tomuto bezednému Zpevňujícímu tělovému peelingu. Nedávno jsem vám představovala i pleťovou kosmetiku této značky (recenze) a taky to byla bomba!



Oficiální popis: Tělový peeling Collistar Firming Talasso Scrub pro zpevnění a sjednocený tón pleti. Bohaté složení peelingu obsahuje vitamíny, směs mořské soli a výtažky z třešní, které dokonale vyhlazují pokožku. Pomáhají zpevňovat pokožku a sjednocovat její tón. Vyživující oleje dodávají pokožce potřebnou hydrataci a jemnost. Po použití bude pokožka sametově hebká, vyhlazená a pružná.



Jak už jsem řekla asi třikrát, tenhle peeling je v mega obřím balení. Když mi přišel domů, tak na mě čekala dost velká krabice a v ní tahle butelka, která má obsah 700 g. To je na peeling, který nepoužíváte denně, vcelku dost :) Používám ho už dobře tři měsíce a jsem sotva v půlce, takže zaručuji, že vám fakt chvíli vydrží. Balení je praktické - umělohmotná dóza, kde aspoň spotřebujete obsah do posledního zrnka :) Jen tedy mám výtku k těsnění víčka, to totiž nějak vázne a peeling, respektive olej z něho se mi pořád někde vylíval, neustále jsem měla mastnou pixlu i prostor kolem ní :-/ Po otevření na vás čeká květinová vůně. Je dost sladká, intenzivní a pro mě ve velkém množství až vedoucí k bolehlavu, ale zvykla jsem si na ní :D Je tedy cítit z pokožky i po opláchnutí a poměrně dost, takže pokud máte rádi podobné vůně, víte kam jít. Peeling je střední až vyšší hrubosti, obsahuje zrnka soli a cukru, vydrhne pokožku opravdu důkladně. Při kontaktu s vodou se rozpouští, takže nezanechává paseku. Tedy co se zrníček týče, s trochu kluzkou a mastnou vanou počítejte :D Co na něm ale miluji asi ze všeho nejvíce je výživa, kterou pokožce zajistí. Obsahuje oleje, takže kromě toho, že z netěsnící pixly vytékají, také skvěle pečují o pokožku! Pokožka zůstává krásně vyživená, nacucaná a spokojená.



Takže si to shrneme: Jste skvěle vydrhnutí a zbavení nečistot, dokonale a silně provonění a dobře opečovávaní a vyživení, že se již nemusíte o nic starat. A ještě máte díky balení na dlouho vystaráno. Tohle je pecka! To vše za 545 Kč, najdete ho přímo tady a nebo zde spoustu dalších variant.

Co vy a peelingy? Máte s ním zkušenosti? Viděli jste někdy větší balení? Jaký je váš oblíbený?

*PR produkt zaslaný zastoupením e-shopu Elnino.cz

6 komentářů:

  1. Já jsem dlouho peelingům nemohla přijít ne chuť, ale tyhle, které zvládnout jak odrbat, tak vyživit, tak jsou nejlepší:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako co si budeme povídat, bez peelingu se dá žít.. :D Ale já fakt miluju to škrábání a ten pocit, že z mé pokožky odchází všechny nečistoty :D :)

      Vymazat
  2. Líbí se mi tyhle velké balení, kdy produkt nějakou dobu vydrží a nemusím hned běžet pro další balení. Tělové peelingy moc nepoužívám, raději mám ty pleťové. Ale párkrát jsem měla tělový peeling od Soaphorie a byl super. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ráda zkouším nové, jiné, takže mi nevadí ani ta menší balení :D Ale je fakt, že ty velká jsou prostě pohodlnější a když je navíc super, neber to, že jo! :)

      Vymazat
  3. Ten vypadá fakt skvěle :) Tělové peelingy jsem měla a tento mě fakt zaujal :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)