čtvrtek 14. listopadu 2019

Collistar: Balíček pleťové péče Hyaluronic Acid

Krásný den vám přeji!

Tak jo, o značce Collistar je nyní slyšet čím dál tím víc a já už se nedivím a vím proč! :) Představím vám první dva mnou otestované kousky, respektive jednu hodně zajímavou sadu, kterou byste měli omrknout a zvážit, zda ji nepotřebujete! ;)



V sadě najdete sérum a masku na obličej, dohromady za zvýhodněnou cenu. Ideální i jako dárek.. blíží se ty Vánoce, že jo :)

Liftingové pleťové sérum - Pure Actives Hyaluronic Acid

Oficiální popis: Koncentrované sérum pro bezchybnou pleť. Toto jedinečné sérum obsahuje kyselinu hyaluronovou, která hloubkově hydratuje pleť a uchovává její optimální úroveň vlhkosti. Pleťové sérum redukuje výskyt vrásek a jemných linek. Pleť je opět zpevněná a hloubkově hydratovaná během celého dne.



O tomto séru s kyselinou hyaluronovou jsem vám dávala avízo v Oblíbencích za říjen, takže už ho ode mne trochu znáte. Jedná se o jedno z nejlepších sér, jaké jsem kdy vyzkoušela.

Sérum je v lahvičce z tmavého skla, aby nedocházelo zbytečně k jeho rychlému zkažení. Obsahuje kapátko, kterým se to jednodušeji a rychleji nanáší na pleť, i když v tomto případě má sérum takovou konzistenci, že se jím obalí kapátko i z vnější strany a pak odkapává okolo. Ale stačí otřít o hrdlo lahvičky a je to v cajku, samozřejmě. Sérum má takovou lehce "slizkou" nebo kluzkou texturu, ale roztírá a hlavně vstřebává se naprosto bez potíží. Pleť po nanesení zůstává nádherně jemná, hebká a na dotek ňuňavá. Zároveň je jakoby "vyplněná", skvěle hydratovaná a rozzářená. Menší vrásky jsou pryč, ty větší nejsou tak ostré a znatelné, pleť je o něco pevnější a pružnější. Rozhodně pleť nevypadá tak unaveně a sešle. Radost mít takový ksicht, fakt! Pleť je navíc i připravená na nanesení krému, který se pak rychleji a plně vstřebá, takže pleť dostane úplně všechno, co si zaslouží. Snad jen jedinou nevýhodu má a tím je rychlejší úbytek. Po měsíci a půl používání každý večer jsem přibližně v půlce, takže to nebude dlouho trvat a rozloučíme se spolu. Achjo. Tedy asi ne na dlouho, protože bych si ráda tenhle kousek pořídila znovu. Za mě naprosto skvělé sérum, které mé pleti svědčí!




Zpevňující kolagenové maska proti vráskám - Pure Active Micromagnetic Mask Collagen

Oficiální popis: Plátýnková maska, vytvořená inovativní technologií budoucnosti, je doplněna o mikromagnety naplněné kolagenem. Magnety stimulují mikrocirkulaci v pleti, čímž způsobují lepší prokrvení pokožky a zároveň zrychlují buněčný metabolismus v pleti. Kolagen zpevňuje kontury pleti, redukuje vrásky a zároveň slouží jako prevence před jejich dalším vznikem. Maska pomáhá bojovat s tmavými kruhy pod očima a otoky, rozjasňuje pokožku a odstraňuje známky únavy. Vhodné pro všechny typy pleti. Pleť s maskou bude pevnější, rozjasněná a mladší na pohled.



Na tuhle masku jsem se hodně těšila! Díky mikromagnetům "puntíkům" totiž skvěle vypadá a ještě to má vylepšovat pleť. To je přeci paráda :D Plátýnko je v obalu pořádně napuštěné, hadrové a tenké a poměrně dobře sedící a přizpůsobivé. Kde si pořádně nesedne, tam ho přilípnete díky séru, takže pecka. Po nanesení jsem nechala čtvrt hodinky působit. Za tu dobu magnetky pleť hezky osvěžily. Po sundání jsem zbytek séra rozetřela, to se v mžiku vstřebalo a zanechalo obličej hezky jemný, osvěžený a vyživený. Po unavené pleti a očním okolí nebylo ani památky a pleť byla o poznání pružnější. Za mě tedy fajn maska, která i kruťácky vypadá :D 



Je možné zakoupit buď samostatně tady masku za 146 Kč a tady sérum 30 ml za 470 Kč nebo v sadě jako mám já tady za 538 Kč.

Sečteno podtrženo: Tahle sada je vážně skvělá, respektive produkty z ní. Maska je velmi příjemným překvapením, kdy zajistí nejen skvělou hydrataci, ale také pleť hezky osvěží a zpevní :D Sérum zase dokáže divy na mé pleti - krásně hydratuje, pleť zjemní, vyplní, rozzáří a velmi dobře připraví na krém. Je to rozhodně jedno z nejlepších sér, jaké jsem zkoušela a neuvěřitelně moc mě baví.

Máte se značkou Collistar zkušenosti? Zaujala vás?

*PR produkty zaslané zastoupením Elnino.cz

6 komentářů:

  1. Myslím, že jsem od této značky ještě nic neměla, ale poznám ji. Sada se mi líbí, hlavně to sérum. A ta maska má pěkné puntíky, i když o ten vzhled vůbec nejde. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O vzhled nejde, ale je to příjemnej bonus! :D Mě to i díky tomu strašně bavilo :)

      Vymazat
  2. Zkušenost nemám, ale to sérum vypadá lákavě, chtěla bych nějaké sérum do své rutiny zařadit, tak mi recenze přišla vhod:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je fakt bomba, moc mile mne překvapilo a výsledky jsou fakt znát.. teď mám pár dní kosmetický útlum kvůli stěhování a ta pleť je bez pořádný péče taková.. divná. :D

      Vymazat
  3. Ta maska je boží :D Ale dobře vypadá i to sérum.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď :D obzvlášť pro mě jako maskofila je to zážitek :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)