úterý 10. prosince 2019

7th Heaven: "Barevné" maskování

Krásný den vám přeji!

Jsem tu s dalšími maskami! To vás asi nepřekvapí, vždyť jsem úplný maskofil a bez masky týdně nefunguji! :D Mrkneme se na další kousky od značky 7th Heaven, tentokrát z jejich základní řady. Ale nemyslete si, i tak je tu o co stát! Však koukejte! :D




Detoxikační bublinková maska s uhlím

Oficiální popis: Ubrousek napuštěný uhlím, směsí badyánu a kyslíku, který začne na vzduchu bublat a pěnit, prostoupí hluboko do pórů, odkud odstraní nečistoty a přebytečný kožní maz. Používejte týdně.

Jestli někdy nějaká maska byla doopravdy zábavná, tak je to tahle bublinková :D V sáčku naleznete černé plátýnko, které ihned po vyjmutí začíná reagovat - tvoří se na jeho povrchu bílá pěna. Po přiložení na obličej se to rozjede ještě víc a vy jste za chvíli úplně zahalení bílou pěnou :D Vážení, doma jsem byla za hvězdu :D Navíc je to i příjemné, plátýnko na obličeji drží, což je paráda a bublinky při tvoření lechtají, takže je to navíc i příjemné, taková ňuňu masáž. Po sundání vám na obličeji část bublinek ulpí, to jsem tedy rozetřela, pěna se proměnila na krémovou texturu, kterou je pak třeba opláchnout. A výsledek? Kromě deseti minut švandy i fakt krásně jemná a čistá pleť. Póry byly stažené, černé tečky z velké části zmizely, přebytečný maz také. Zároveň vypadá pleť i lehce hydratovaná. Vážně pecka a já tuhle masku pasuji na jednu z nejlepších, jaké jsem kdy vyzkoušela! Pokud ji potkáte, tak neváhejte, tohle si užijete od začátku do konce :)





Slupovací maska růžová guava

Oficiální popis: Smíchali jsme čistící guavu a plody mangostany, které pomáhají zlepšovat tón pleti. Používejte týdně.

Jen růžová to může být! Tentokrát tahle slupovací s guavou. Průhledný, růžový gel. Jemná vůně, ale trochu čpící alkoholem. Nijak mi to nevadilo, na obličeji neštípala ani nepálila, ale pro suchou pleť to nebude, doporučuji spíše té mastnější. Masky je akorát na pokrytí tenkou vrstvou celého obličeje, ihned po rozetření začíná zasychat a do čtvrt hodinky pak můžete sloupávat. Sloupnout jde jednoduše v kuse a sama, bez tahání či strhávání chloupků :D Pleť je po ní krásně jemná a zbavena mastnoty, ale upřímně, žádný další efekt jsem nezaznamenala. Bavilo mě použití, ale žádný extra efekt se nedostavil, takže příště sáhnu spíše po černé variantě :)





Kokosová slupovací maska s jílem

Oficiální popis: Obsahuje hydratační kokosový olej a zklidňující mořskou řasu. Pro posílení hydratace používejte jednou týdně.

Další hodně zajímavá a pro mě zábavná maska, navíc krásně vonící! Po otevření voní gel luxusně po kokosu. Maska je bílá, na obličeji se dobře roztírá a opět začíná ihned zasychat, pokud ji dáte v dostatečně tenké vrstvě, tak máte do deseti minut masku suchou. A jedním tahem ji jednoduše sloupnete. Mám k masce však dvě výtky. Za prvé prvních pár minut při zasychání na obličeji štipká. Nic nesnesitelného, ale pocit neustále si chtít drbat obličej tam je :D A za druhé po sundání je pleť sice krásně jemná, čistá, zbavená nečistot i mastnoty a dokonce i hydratovaná, ovšem byla i nějakou tu chvíli lehce začervenalá. Do pár minut se to uklidnilo a začervenání zmizelo, ale raději varuji, pro citlivou pleť bych ji asi nedoporučovala :)





Čokoládová bahenní maska

Oficiální popis: Čokoládová bahenní maska je bohatá na přírodní suroviny, hloubkově čistí, uzavírá póry a odstraňuje nečistoty. Pleť je obnovená, hydratovaná a mladě vypadající - díky spojení soli z Mrtvého moře, kakaovému a bambuckému máslu. Pro normální, mastnou pleť a problematickou t-zónu. Hloubkově čistí póry.

Předposlední z dnešní várky masek je tenhle kousek. Tohle je moje premiéra, podobou masku jsem ještě neměla. Po otevření na vás vybafne krásná sladká vůně čokošky. Je poté cítit i z obličeje, takže si to dosytosti užijete. Jedná se o bahýnko, které jde po obličeji dobře rozetřít. Trochu to teda spíš než čokoláda vypadá jako hov.. :D Ale co, že jo. V balení je 20g, takže doporučuji použít půlku a druhou si nechat o pár dní později, na jedno použití je masky opravdu hodně. Maska má působit čtvrt hodiny, postupně začíná na pleti zasychat. Z počátku jsem neměla nejmenší problém, kolem té desáté minuty bylo cítit slabé pnutí a i štipkání. Poté jde lehce opláchnout. Pleť je po opláchnutí krásně jemná, čistá. Póry vyčištěné, pleť není vysušená ani napnutá, takže chválím. Jen i u této masky jsem po opláchnutí měla cca čtvrt hodiny pleť lehce začervenalou a i takovou "zahřátou". Postupně to odeznívá a pak už jsem si jen užívala těch pozitivních výsledků, ale zase to tam prostě je, takže opatrně u citlivé pleti. Já si ji ale do budoucna plánuji znovu pořídit. Už jen kvůli té vůůůůůni! :)





Slupovací maska Růžový kaktus s jílem

Oficiální popis: Směs ochranného růžového kaktusu a vitamínu E smíchaná s granátovým jablkem - "bojovníkem" s volnými radikály, který pomáhá předcházet poškozování kožních buněk pronikavou sílou růžového jílu. Pro dokonalé stahování pórů používejte jednou týdně.

A pro dnešek poslední "barevná" masku této značky a to s kaktusem. Maska má narůžovělou barvu, je gelové textury, ale je taková trochu tužší než předchozí, o něco hůře se mi roztírala. Avšak povedlo se a v tu ránu začínala zasychat. Do čtvrt hodiny byla suchá a šla jedním tahem sloupnout. Po aplikaci žádné potíže, tahle neštípala ani jsem neměla začervenalou pleť. Naopak byla čistá, bez mastnoty, póry trochu stažené. Příjemně překvapila a vůbec nebyla špatná! Jen teda po otevření byl cítit alkoholový odér, do nosu mě to trochu uhodilo, alkohol je tam i na předních příčkách, takže určitě doporučuji pro mastnější pleť, sušší by mohla zbytečně přesušená..





Sečteno podtrženo: Tahle dávka masek byla jízda! Každá jiná, žádná vyloženě špatná. Spousta zajímavých ingrediencí, vůní, funkcí.. Bavilo mě to! Za nejlepší určitě považuji bublinkovou. Ta se postarala o parádní pleť a k tomu fakt pobavila, takže pokud máte možnost ji někde zakoupit, neváhejte! :D

Většina masek 7th Heaven je k dostání v drogériích, prodává je drogérie Teta, Rossmann a tuším, že i nějaké obchoďáky, jestli se nepletu, tak jsem je kdysi potkala v Tescu.. Jejich cena bývá kolem 50 Kč, takže vás ani nezruinují :)

Máte s maskami 7th Heaven zkušenost? Zaujali vás některé?

*PR produkty zaslané zastoupením značky 7th Heaven

8 komentářů:

  1. Taky mi tyhle masky přišly. Zatím mám vyzkoušené jen ty černé, ale zatím jsem velmi spokojená, tak uvidím, jak to bude dále. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si zas nechala černé na teď, tak snad budou taky přinejmenším tak fajn jako tyhle :)

      Vymazat
  2. Pěkný den Ti přeji. ☺ Nejvíce mě zaujala Čokoláda a Kokos...♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  3. Lákají mně už nějakou dobu, určitě musím vyzkoušet:-) Speciálně mně zaujala ta čokoládová a bublinková, ty budu muset mít přednostně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta bublinková je fakt úžasná, to mě bavilo od začátku do konce :D Čokoláda taky nebyla špatná, na zadní stranu museli i připsat, že se nejí :D

      Vymazat
  4. Zrovna jsem se do těchto barevných pustila. Na moji suchou a citlivou sedly i ty černé, tak věřím, že i tyhle budou super.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)