čtvrtek 28. listopadu 2019

Kosmetický Miš Maš XX: Rituals, Oriflame, Lovely, 2k Beauty

Krásný den vám přeji!

Mám tu pro vás po delší době zase jeden shrnující recenzní post. Sešlo se mi tu pár věcí, které si zaslouží také svojí chvilku slávy, ale prostor jim nedovolí samostatný článek.. Však víte, jak u mne kosmetický miš maš funguje. Tenhle je už dvacátý v pořadí. Dnes se tu mrkneme na čtyři kousky a čtyři značky. Prvně začneme značkou Rituals a jejich tělovým krémem, pak mrkneme na krém na ruce od Oriflame, krém na oční okolí LVLY a balzám na rty za pár kaček 2k Beauty. Tak snad tu najdete něco, co vás zaujme..



Tělový krém Ritual of Karma - Rituals

Oficiální popis: Vyživující krém s lehkou, svěží vůní lotosu a bílého čaje. Zklidňuje a vyživuje pokožku, zanechává ji hedvábně hladkou. K dispozici je i náhradní náplň.

Určitě nejsem jediná, kdo tomuto menšímu balení krému neodolal jako příloze časopisu ELLE. Jelikož Rituals miluji, tak nebylo o čem. Vůni Rituals of Karma jsem ještě neměla, takže fakt nebylo o čem :D Krém je stejně jako celá tato řada vedený v zelených tónech. Líbí se mi, že značka má celé ucelené řady v jedné barvě, snadno je tak od sebe rozeznáte :) Pokud jste fanoušci intenzivních a hlavně krásných vůní, tak Rituals je právě pro vás. Tahle varianta voní po lotosu a bílém čaji. Je sladká, ale zároveň jemná a prostě úžasná. Já jsem z ní úplně paf a klidně bych brala všechny produkty této řady :D Krém samotný má příjemnou texturu, která se lehce roztírá, ihned se do pokožky vstřebává. Nemastí ani nelepí, jen příjemně hydratuje. A ještě příjemněji voní. Voní fakt hodně hodně hodně dlouho a hodně silně. Je to úžasný, takže pokud váháte, jděte do toho! :) Za mě jednička s hvězdičkou, pokud sháníte lehčí tělový krém.






Revitalizační krém na ruce s aloe vera - Oriflame

Oficiální popis: Zklidňující krém se šťávou z aloe vera konejší a hydratuje pokožku rukou. Má lehkou zelenou květinovou vůni a obsahuje směs hydratačních ingrediencí, jako je glycerin, olej ze sladkých mandlí a bambucké máslo.

Krém jsem dostala od mamky a jsem ráda, je to totiž moc příjemné překvapení! Krém má hezký obal, příjemnou texturu, která se rychle rozetře a rychle do rukou vstřebá a nádhernou vůni! Jemně nasládlá vůně aloe, která je cítit z rukou ještě pěknou chvíli. Ruce nejsou mastné ani ulepené, po chvíli o něm nevíte. To je vážně super, můžete aspoň ihned pracovat a dělat, co je vám libo. To ale neznamená, že by nefungoval! Já ho používám i na noc a o ruce se skvěle stará, jsou krásně jemné a hebké a hlavně i dobře hydratované. Za celou dobu, co jej používám, mám ruce v perfektním stavu bez sebemenšího náznaku vysoušení, což je co říct, obzvlášť teď na podzim. Většinou se mi při změnách teplot a ochlazení ruce vysoušejí.. a teď prostě nic. Za mě další bomba a můžu doporučit. K sehnání je tady, v balení 75 ml a běžná cena je 109 Kč, ale určitě se dá sehnat i mnohem levněji v akcích, které u Oriflame bývají velmi často :)






Oční krém s extraktem z manukového medu - LVLY

O tomto krému jsem hodně slyšela, většinou na něho byly pochvaly, takže když mi doma došly zásoby a já akutně nějaký potřebovala, skočila jsem pro něho. Už dlouho jsem na kosmetiku Lovely koukala, takže proč to nezkusit :) Krém a vlastně celá řada je vzhledově velmi vyvedená - krásné jednoduché obaly v bílé s rose gold písmem, no koho tahle jednoduchost neláká? Samotný krém je v tubě, se zploštělým hrdlem, kterým se krém může přímo aplikovat na oční okolí. Já tedy jedu klasiku, trochu krému nanesu pod oči a prsty jednoduše vklepu. Krém má nažloutlou barvu, toho se nelekněte, trochu to vypadá jak kdyby byl zkažený, ale je to naprosto v pořádku. Má krémovou texturu, krásně se roztírá, rychle se plně vstřebává. Oční okolí zanechává jemné a hebké a hlavně co je důležité - i pěkně hydratované. Během použití jsem neměla problémy se štípáním ani pálením, s vysoušením také ne. Menší vrásky a linky se pod očima také neobjevily, takže za mě spokojenost. Jen vůni má takovou zvláštní, nevím jestli mi to voní nebo smrdí :D Jinak mu osobně nemám co vytknout, já jsem s ním spokojená, i když jsem četla i pár zkušeností, kdy v očním okolí štípal či pálil, takže pokud máte citlivé oční okolí, tak raději opatrně :) 15 ml stálo tuším 139 Kč, k sehnání výhradně v DM drogériích.








Balzám na rty Orange - 2K Beauty

Do čtveřice tu mám ještě jeden velmi levný, ale přesto moc fajn balzám na rty. Značku 2K Beauty jsem neznala, dokud jsem nedostala tenhle balzám a chvíli na to jsem zjistila, že ji prodává mimo jiné i e-shop Elnino.cz. Tak jsem ho vytáhla s tím, že balzám za pár kaček asi nebude žádné terno a ono překvapivě naopak. 

Tedy začnu trochu negativně a to mizerným obalem. Hoši, nechápu, kdo tuhle s prominutím debilitu vymyslel, protože udělat kulatý balzám, je fakt blbost :D Ano, balzám je v balení typu "EOS" -  vajíčko, ovšem zatímco všechny ostatní značky prostě udělají jednu stranu plochou, aby vám stál třeba na stolku, tady to někdo nedomyslel.. tady ta plochá strana prostě chybí, takže kam balzám postavíte, tam ho většinou nenajdete :D No tohle teda ne, to je fakt dobrý leda tak do té kabelky.. Navíc je to ten nejobyčejnější kus plastu, co potkáte, takže se vám může dost dobře stát, že vám víčko někde praskne nebo tak. Mně to zatím drží, ale to jen proto, že jsem to měla uklizený v šuplíku :D  Jinak jsem ale moc příjemně překvapená, obsah vyrovnal nedostatky obalu. Balzám fakt krásně voní po pomerančích, chuť tedy postrádá, ale vůně moc příjemná. Na rtech je průhledný, pocitově příjemný. Není zbytečně moc voskovitý ani tající, přesně akorát, aby na rtech dlouho držel. A jako bonus opravdu dobře hydratuje. Balzám samotný tedy chválím, ten se povedl. Ještě dotunit ten obal a budu spokojená. I když je to za pár kaček, že jo.. :)






Sečteno podtrženo: Tahle várka kosmetiky je moc povedená! Ať už krémy nebo balzám, všechno mě baví a moc ráda používám/používala jsem. U Rituals jsem ani nečekala nic jiného, tam je to tak trochu sázka na jistotu. Oriflame krém na ruce byl moc příjemným překvapením, nejen vůní ale i vlastnostmi. Krém LVLY je fajn drogérkovým očním krémem a určitě plánuji zkoušet i další produkty z této řady a balzám? Za pár kaček hodně muziky, jen prosím, ten obal vylepšete! :D 

Co vy a tyto produkty? Máte s nimi někdo zkušenosti? Zaujaly vás?

12 komentářů:

  1. Avon má super krémy na ruky, rada planet spa

    OdpovědětVymazat
  2. Ten balzám na rty vidím stále na elninu, ale vždy jsem se bála ho vyzkoušet. Je opravdu levný, že jsem si říkala, že to bude asi nic moc balzám. Tak jsem ráda, že jsem si o něm mohla přečíst tady.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tam na něho taky právě koukala, tahle varianta tam sice není, ale spousta dalších, zajímavých.. tak snad budou stejně fajn jako tenhle :)

      Vymazat
  3. Oční krém Lvly teď používám, už mačkám poslední zbytky a taky jsem spokojená. Celkem se mi zalíbil i ten balzám na rty, škoda toho neposedného, kulatého balení, ale stejně bych mu asi neodolala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako takhle, existuje spousta dalších balzámů, co funguje podobně/stejně a má lepší balení :D Ale příjemné překvapení to bylo, že je obsah tak fajn :) LVLY je moc fajn, musím očíhnout další produkty, až mi dojdou zásoby :D :)

      Vymazat
  4. LVLY mě hodně láká, jak tento krém, tak obecně značka :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  5. Krémy Oriflame jsou skvělé, ale některé jsou málo hydratované. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,
    s krémy na ruce mám různorodou zkušenost, některé jsou lepší, jiné horší. Ty vánoční limitky jsou na nic, ale ted jsem měla avokádový (ze stejné řady jako tvůj s aloe vera) a nebyl zase tak špatný. Ale pak mají jinou řadu krémů na ruce, něco jako Silk a něco dále, a ty jsou moc dobré. Od LVLY jsem měla čistící pěnu a byla jsem s ní moc spokojená. Mám doma ještě pleťovou masku a doufám, že na ni dojde řada během prosince. Balzámy na rty používám nejraději obyčejné Sensitive od Baley nebo nějaké ovocné z Yves Rocher.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, já u nich taky narazila na lepší i na horší.. proto jsem příjemně překvapená, že tenhle tak skvěle pomáhá :) Myslím, že se to jmenuje Silk & Soft a ta řada je fakt nejlepší, souhlasím :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)