neděle 1. prosince 2019

Krytí z drogérky: Korektor Bourjois a make-up L'oréal Paris

Krásný den vám přeji!

Tak přemýšlím, kdy naposledy tu byl nějaký make-up či korektor. Už je to tak dávno, že si to ani nevybavuji.. Je čas to tedy napravit, protože teď dva nové kousky používám. Konečně po x letech jsem se odhodlala koupit si make-up True Match od L'oréal Paris, který vyzkoušel už snad každej kromě mě :D A k tomu jsem vzala horkou novinku od Bourjois, korektor Always Fabulous.



Korektor Always Fabulous - Bourjois

Co mě lákalo z drogérkových novinek asi nejvíc, byl make-up a korektor Always Fabulous od Bourjois. Nakonec jsem si vzala make-up jiný, ale korektor jsem brala, ten se mi doma rozhodně neztratí a ty od Bourjois jsou obecně hodně chválené. Navíc ve slevě vyšel na krásnou stovku. Korektor má jednoduchý, průhledný obal a klasický pěnový (leskový) aplikátor. Jedná se o krémový korektor, z počátku vypadá jako tekutější, ale při roztírání naopak zjistíte, že je hutnější. Co vás určitě uhodí do nosu je parfemace. Je nasládlá a poměrně intenzivní, pro mě až trochu obtěžující. Není sice vyloženě nepříjemná, ale u korektoru je to prostě na prdlačky, když to tak řeknu. Je cítit i z obličeje.. Jestli tedy takhle voní i ten make-up, který bych měla na celém obličeji, tak ho asi raději zkoušet nechci :D Krytí je vyšší, schová víceméně vše - od pupínků, přes kruhy pod očima či menší vrásky. Korektor po rozetření začíná pracovat, postupně se vstřebává a zanechává pudrový finiš. Nezalézá do vrásek, nezvýrazňuje nedokonalosti, krásně rozjasní pleť a hlavně maximálně drží. Ráno jimi zamaskuji kruhy pod očima či pupínky a večer ho zase odlíčím. S make-upem (ať už jakýmkoliv) si rozumí a spolupracuje. Za mě naprostá pecka! Ještě co se týče odstínu, vzala jsem ho naslepo bez zkoušení - odstín 100 Ivory, což je ten nejsvětlejší a já jsem spokojená. Je opravdu světlý, takže mi bude skvěle sedět i v zimě a má podtón lehce do růžova. Na výběr je celkem tuším ze čtyř odstínů. Běžná cena je kolem 200 Kč za 6 ml a seženete v drogériích.







Make-up True Match - L'oréal Paris

Tak je to tady, už i já jsem si na zkoušku koupila make-up True Match. Šla jsem po odstínu naslepo, z práce už jsem je tak nějak znala, takže jsem věděla, že s odstínem 1N nešlápnu vedle. Je to nejsvětlejší odstín v N podtónu. To má L'oréal ošéfované a nabízí make-upy hned ve čtyřech podtónech - R (rose), N (nude), B (beige) a W (warm). A sedí skvěle, jak odstínově, tak podtónem. Make-up je ve skleněné, průhledné lahvičce s pumpičkou, takže dávkování je celkem praktické. Je tekutější konzistence, po pleti se dobře roztírá, i když možná klouže až trochu moc, a je třeba jej trochu zapracovat. Krytí má střední až vyšší při více vrstvách. Výsledný finiš je trochu lesklý, ale jelikož jej zafixovávám pudrem, tak mi to nijak nevadí. Pleť hezky sjednotí a lehce i rozjasní. Nezalézá do vrásek, nedělá mapy, netvoří na obličeji pocit masky. Výsledný efekt je velmi přirozený a pěkný. Výdrž je velmi dobrá, v podstatě jak ho ráno nanesu, tak ho večer sundám. Pleť nevysušuje, ba naopak lehce hydratuje. No co vám budu povídat, já jsem s ním nadmíru spokojená. Je to další moc příjemný make-up z drogérie, který se dá určitě použít.

Kupovala jsem ho v Rossmannovi, ale k dostání je ve všech drogériích. Množství je 30 ml, běžná cena je kolem 300 - 400 Kč, ale velmi často se dá sehnat ve slevách a akcích i kolem 200 Kč.








Sečteno podtrženo: Je to s podivem, ale tentokrát jsem měla opravdu šťastnou ruku. Jak make-up, tak korektor jsou skvělé! Korektor velmi dobře kryje a až na vůni mu nemám co vytknout. Make-upu nemůžu vytknout ani ň. Ten mi nadmíru vyhovuje! Pokud tedy nevíte po čem v drogérii sáhnout, těmto dvěma kouskům se rozhodně bránit nemusíte..

Už jste zkoušeli novou řadu od Bourjois? A ikonický make-up True Match? 

14 komentářů:

  1. Makeup Loreal mám také a jsem s ním nadmíru spokojená. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Ten korektor mě hodně zaujal. Jak mi dojde můj současný, ráda ho vyzkouším. A make up vypadá taky moc dobře, snad vyberu správný odstín.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo těch odstínů make-upu je fakt dost :D Ale stačí tak nějak znát podtón a pak už to není tak hrozný :)

      Vymazat
  3. Make-up Loreal mám ráda už roky, takže pod jeho chválu se plně podepisuji:-) Korektor by mně docela lákal, pořád dokola používám ten od Catrice a i když je super, tak nebude na škodu ho prostřídat a rozšířit si obzory:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že to vidíme s make-upem stejně! :) A korektor je pro mě hodně velkým favoritem a to Catrice taky miluji! :) Tenhle je o něco hutnější možná ještě o chlup víc kryje než Catrice :) A víc teda "voní" :D ale používám ho stejně ráda jako Camouflage :)

      Vymazat
  4. Ahoj Klárko, makeup jsem koupila kamarádce k Vánocům, tak doufám, že bude stejně nadšená jako Ty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad jo, já si myslím, že ten snad nemá čím zklamat! :) :D

      Vymazat
  5. Ahojky,
    oba produkty vypadají dobře, takže až zase doma něco spotřebuji, vím, po čem se mám poohlédnout:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Akorát mi dochází makeup od Rimmelu, tak se zkusím podívat po tomto od Lorealu. Docela jsi mě na něj nalákala.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni, dá se občas sehnat ve slevě za podobné peníze jako je Rimmel a pro mě kvalitativně možná ještě lepší než oblíbený True Match od Rimmelu, což je moje stálice :) :D

      Vymazat
  7. True Match je už léta má drogérková stálice, když nevím, po čem šáhnout. Za mě srovnatelný i s dražšími make-upy, co jsem kdy měla. Nemám ráda hutné a krycí a tento ideál vyjde v DE tuším kolem 10-12 EUR. Korektor vypadá dobře, nicméně při mé spotřebě korektorů to není úplně aktuální téma :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, za ty peníze mi přijde taky velmi dobrý :) Korektorů tu mám teď taky nějak moc, takže tohle je na dlouhou dobu poslední :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)