čtvrtek 24. října 2019

Pur Eden: Fungující roll-on z drogérie.

Krásný den vám přeji!

Pokračujeme na vlně přírodnějších deodorantů. Není to tak dlouho, co přistála v drogériích značka Pur Eden a dva druhy jejich roll-on deodorantů. Já jsem sáhla po růžové variantě pro citlivou pokožku a ani jsem netušila, jaký fajn kousek jsem si domů odnesla!



Oficiální popis: Deodorant pro ženy na citlivou pokožku. Obohacený extraktem ze severské bavlny, je tento deodorant skutečnou kosmetickou ochrannou. Jemné složení deodorantu se postará o vaši citlivou pokožku. Reguluje pocení aniž by ho blokoval a neutralizuje zápach. Obsahuje celkem 99% složek přírodního původu a celkově 40% organických látek.



Já, dříve odpůrce roll-onů, jsem si pořídila další! Jo, je to tak :D Ale tenhle mne zaujal, značku jsem viděla poprvé a znělo to dobře, takže proč to nezkusit. Balení je v růžových tónech, no na to slyším jako správná ženská, že ano. Přímo ten aplikátor - kulička - je akorát velká, sedne skvěle do podpaží a jedním otočením nanesete potřebné množství deočka. Samotná tekutina je čirá, což je super, protože to aspoň nezanechává žádné zabarvené oblečení ani podpaží. Vůni má velmi jemnou, je cítit bavlník a je to taková čistá vůně. Co mne velmi mile překvapilo je, že kulička téměř okamžitě zasychá. Žádný nepříjemný mokrý pocit, jak to většinou u kuliček bývá. Natřu a do minutky o ní nevím. Bez vlhka, mokra, hrudek či fleků po celý den. Solidně reguluje/zabraňuje pocení. Občas, když je krušná chvilka (třeba u doktorů nebo na rehábku s malým :D), se zapotím i přes její ochranu, ale běžné dny zvládne aniž bych měla v podpaží nepříjemné mokro či smrděla. Podpaží také nedráždí, naopak mi přijde jemnější a krásně opečovávané. Je to s ní prostě cajk a mě tenhle kousek fakt baví. 




Sečteno podtrženo: Pro mě moc fajn kousek, kterému se nebudu bránit ani do budoucna. Ještě mají jednu variantu, takže příště zkusím tu, aby jí to nebylo líto. Za mě zatím asi nejlepší kulička, jakou jsem kdy vyzkoušela. Seženete v DM drogériích, cena je 149 Kč za 50 ml.

A co vy a kuličky? Používáte? Znáte značku Pur Eden?

10 komentářů:

  1. Já v poslední době používám tuhý deodorant od Borotalca a jsem spokojená, ale i tento mě docela zaujal. Sice kuličky nemusím, nejradši mám tuhé deodoranty, ale až dojde Borotalco, tak zřejmě sáhnu po tomto a vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na kuličky taky nejsem.. teď je sice používám, ale pořád tíhnu spíš k tuhým deočkům.. :D ale tohle mě fakt baví! :)

      Vymazat
  2. Já se na ně teď nedávno dívala, váhala jsem nad tou druhou, oranžovou variantou. Nakonec jsem měla už tak velký nákup, že jsem odešla bez ní, ale příště si ji asi koupím:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten druhý musím koupit příště :D A mají ještě několik dalších značek nových deoček, tak zase příště :)

      Vymazat
  3. Vypadá krásně, článek mě zaujal, ale já kuličky nemůžu, vadí mi, jak dlouho zasychají, ale věřím že Ti vyhovuje, jen dobře. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já kuličky taky nemusím kvůli tomu mokru, ale jak píšu, tohle schne hned :)

      Vymazat
  4. Já kuličky moc nepožívám, ale tahle vypadá fajn. Tuhle značku jsem u nás v DMku ještě neviděla, tak se budu muset jít podívat.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona je v DMku chvíli :) Já na kuličky taky nejsem, proto jsem touto fakt příjemně překvapená :)

      Vymazat
  5. Docela jsi mě na tuhle kuličku nalákala :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)