neděle 27. října 2019

(Ne)Kosmetičtí oblíbenci | Říjen 2019

Krásný den vám přeji!

Minulý týden jsem video nestihla, ale tentokrát už vás o něho nepřipravím! Opět jsem sedla před kameru a mám tu pro vás další oblíbence. Jako minule tu mám kromě těch kosmetických i pár dalších kategorií. Takže co mne tento měsíc nadchlo..?





Opět tu pro vás mám i psanou verzi, koho videa úplně nebaví :) Takže... 


Do kosmetické pětky se dostaly následující kousky:
  • Pleťové sérum Collistar Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting, které mě nadchlo. Už je to třetí sérum, co vám během třetího videa doporučuji, ale mám na dobré kousky teď opravdu štěstí! Tohle má takovou lehce slizkou texturu, která po pleti klouže, ale ihned se vstřebává a hned po prvním použití vidíte, jak hezky pleť zjemňuje, vyrovnává a vyplňuje. Ta je pak nejen hydratovaná, ale i krásně vypnutá a rozjasněná. Zároveň připravená pro krém. Takže za mě bomba!
  • Koncetrovaný sprchový gel Yves Rocher s vůní lotosového květu a šalvěje. Když mi přišel, tak jsem úplně nevěřila, že tenhle mrňous mi vydrží tak dlouho jako klasické velké balení, ale ono fakt jo. Slibuje až 40 sprch, což je na mě prostě moc, ale víc jak tři týdny zvládl. I ve velmi malém množství umyje, provoní, nevysušuje.. prostě fajn!
  • Roll-on deodorant Pur Eden pro citlivou pokožku jsem vám představovala před pár dny, takže asi nemusím popisovat detailně. Prostě na to, že kuličky fakt nemusím, tak tahle mě nadchla, protože oproti jiným kuličkám velmi rychle zasychá a vás tak neprudí mokrý pocit v podpaží. Navíc reguluje pocení, přebije zápach, ale zároveň nepřebíjí parfémy. Pecka.
  • Paletka Revolution by Petra vás tu asi nepřekvapí, vždyť vám ji tu cpu už víc jak měsíc skoro pořád :D Je prostě boží, ať už spoustou barev nebo vlastnostmi jako skvělá pigmentace, práce s ní či dlouhá výdrž. Brzy pro vás chystám podrobnější článek, protože tahle paletka si to fakt zaslouží!
  • Meet Matt(e) Hughes matná rtěnka od The Balm je staronovým objevem. Mám ji tu už dlouho, ale díky Gabče na Instagramu jsem si na ni po dlouhé době vzpomněla a opět ji vytáhla. A zase ji nedávám z ruky! Je naprosto skvělá. Přirozený odstín, který je univerzální a hodí se ke všemu, příjemná textura, vůně a prvotní pocit na rtech i dlouhá výdrž. Prostě mě baví, co víc dodat.. 


Z nekosmetických oblíbenců tu taky něco mám. Čerstvě dočtená knížka Temné hlubiny mě nadchla. Roberta Bryndzu já můžu a ani tentokrát nezklamal. Dokonce se mi tenhle díl líbil víc než Noční lov, ač má trochu pozvolnější děj :) Není tam tolik akce jako v předchozích dílech a přesto mě to fakt bavilo. Písničku mám taky úplně horkého oblíbence, je to pár dní, co jsem slyšela v rádiu novinku od Imagine Dragons s Elisou, která se jmenuje Birds a je naprosto skvělá! Imagine Dragons mám ráda od jejich debutového alba a touhle peckou si mě zase získali. Co se týče seriálů, tak tady mám jednoho staronového oblíbence. S M. koukám už poněkolikáté na Most!. On ho ještě neviděl, takže já koukám znovu a on poprvé a opět se u toho plavíme. Za mě jeden z nejlepších českých seriálů :D Naopak všemi doporučovaný seriál Tohle jsme my (This Is Us) mě nějak nebaví. Jsem v půlce první série a nějak se nemůžu donutit koukat dál. Ač je to krásný rodinný seriál, tak mně tam chybí napětí :D 



Poslední kategorií jsou pak oblíbené vosky a ty mám teď dva a oba s levandulí. Levanduli miluju a teď na podzim je pro mě ideální čas k jejímu pálení, takže jsem zkusila dvě vůně. Jedna byla od Busy Bee a to Lavender Pillow, což byla vůně levandule v kombinaci s něčím svěžejším - mentolem nebo tak. A to vám byla famózní záležitost! Druhý vosk byl Dried Lavender & Oak od Yankee Candle, což je podzimní novinka YC a opět moc povedené! Tahle vůně byla pro změnu trochu těžší, ale fakt voňavá a navíc vydržela 8 svíček, takže jsem si ji užívala pěkně dlouho :)

No a to je pro tentokrát vše.. Dejte mi proto dolů do komentářů vědět, jaké oblíbence máte vy :)

Máte rádi vůni levandule? Četli jste Temné hlubiny?

8 komentářů:

  1. Ten koncentrovaný sprcháč krásně voněl, ale nejsem schopná neplýtvat, takže mě nevydrží :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako mně taky nevydržel 40 umytí, ale vydržel dlouho, na to jaký je to prcek! :D

      Vymazat
  2. Temné hlubiny jsem četla, super, celkově mám tvorbu Roberta Bryndzy ráda. A paletka od Petry? Vůbec mně nepřekvapuje, že se tu objevuje, ale je fakt super:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám RB ráda, píše skvěle :) A paletky je prostě pecka no, konečně ji oceňuji :D

      Vymazat
  3. Vždycky se těším, jaké vůně od YC nám ukážeš, ale vůni levandule zrovna moc nemusím.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brzy bude celý článek vosků, pálím teď jako divá :)

      Vymazat
  4. Tak ten vosk je top ☺♥, krásný sváteční den přeji.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)