úterý 22. října 2019

Líčení: Výrazné modro-fialkové s paletkou PLH

Krásný den vám přeji!

Tak jo, už vám asi musí lézt krkem paletka PLH a moje snaha s ní pracovat :D Ale já tu paletku fakt žeru! Miluju, jak s ní můžu mít každý den na očích úplně něco jiného.. Tentokrát vám ukážu fialkovo-modrou variantu líčení, kterou už jsem vynosila dokonce dvakrát. A pokaždé jsem k tomu vzala jinou rtěnku, takže můžete sami posoudit, s čím vypadá lépe :)



V podstatě základ je u obojího stejný - make-up True Match, fixační pudr magiX od Avonu, stejná tužka na obočí a linky ve fixu od Makeup Revolution, stejně jako černá tužka Matic Eyeliner od Dermacolu, řasenka Miss Sporty a hlavně paletka by Petra od MUR. Obměna je v konturování, v první verzi jsem ještě sáhla po paletce Délice de Poudre od Bourjois. A ve rtěnce. Tady jsem vytáhla jumbo tužku na rty od Alverde, kterou jsem kdysi kupovala ve výprodeji. Je dost voskovitá a z blízka na rtech dělá takovou divnou krustu, ale obstojně drží. Tak ji jednou za čas vyvětrám..





Další den jsem potom udělala menší obměnu a zašla trochu dál s leskem - tvářenku jsem vytáhla novou od Essence - My Glow Passion, která je v tmavší cihlové, ale lesk jsem podpořila paletkou rozjasňovačů Posy od 183 Days, která zajistí lesk jako blesk :D Obvykle takhle lesknoucí se nechodím, ale tohle mě bavilo! A těch lidí co koukalo :-O :D Na rty jsem pak dala ještě balzám na rty EOS, který má v sobě chromo-lesk taky. A jako jo, líbilo se mi to! :)






Oči byly v obou případech stejné, takže tady detail na závěr :) Vně víčka jsou použity matné stíny, doprostřed víčka jsem pak dala modrý metalický a úplně lehce jsem tam ťupla ještě bílý třpytivý, který je i ve vnitřním koutku. Musím říct, že mě tohle moc bavilo!



No a uvidíme po jakých odstínech v paletce sáhnu příště :D 

Co vy a podobné barvy? Nosíte? Líbí se vám?

10 komentářů:

  1. Ahojky,
    já jsem tu modrou zkombinovala se zlatou a bronzovou a byla jsem moc spokojená. Mám tu paletku už hodne vypotřebovanou, dokonce jsem ji už odložila, protože většina těch stínů, které jsem z ní ráda nosila, jsem už úplně vypotřebovala:-) Ty fialové jsou krásné na tobě, v paletce, ale na mě je to jako modřina, nemám na to dobrý odstín pleti a očí:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt super, mám takové tušení, že tohle bude první paletka, u které si sáhnu na pánvičku stínů také :) :D

      Vymazat
  2. Moc krásné líčení. Ta paletka má nádherné odstíny, ale bohužel bych je všechny nevyužila. Nenosím takové výrazné líčení, ale tobě moc sluší.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo je pravda, že je tam dost divočin :) Ale je tam i kupa přirozenějších stínů!

      Vymazat
  3. Líbí se mi moc, ale já se s barvami spíš držím při zemi:-) Ale s touhle paletkou se dá nádherně kouzlit, takže se vůbec nedivím, že ji žereš a ráda se nechávám inspirovat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jak kdy, jsou dny, kdy mám útlum a sahám jen po hnědých a pak mě to zase popadne a házím barvy jako divá :D Ale s touhle paletkou mě zatím baví fakt jen divočiny :D

      Vymazat
  4. Tiene sú veľmi pekné, takéto farby ti idú. ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)