úterý 1. října 2019

Odličování olejem? Proč ne!

Krásný den vám přeji!

Mám tu pro vás tip na jeden olejový odličovač do kterého byste neřekli, jak skvěle bude umět odlíčit. Možná váháte jako já a říkáte si, že na smíšenou pleť s mastnou t-zónou , se oleje nehodí. Ale jste na omylu. Můžete je s klidem používat také. Suchou pleť oleje vyživí, u mastné pro změnu redukují tvorbu mazu. Je třeba jen vybrat ty správné. A olej na odličení? Správná volba! Olej totiž rozpouští oleje! Takže jím lehce odstraníte make-up, maz a další nečistoty. No a já jsem si tohle vyzkoušela na vlastní kůži, díky čistícímu oleji na pleť polské značky Resibo. Mám bohužel špatnou zprávu, tenhle olej už na Nuspring, odkud jsem ho měla, neseženete. Značka zde končí. Ale jelikož za touto značkou stojí naši sousedé, třeba se někomu z vás povede ho sehnat, takže tu prostě tuhle recenzi nechám :)



Oficiální popis: Olej vyživuje a hydratuje suchou pokožku a naopak reguluje produkci mazových žláz u mastné pleti. Je tedy vhodný pro všechny typy pleti. Zbavuje pleť nečistot, odstraní i voděodolný make-up. Výsledkem je pak hladká a čistá pokožka a zářící a svěží obličej. Má antibakteriální účinek a 99,9% přírodních složek. Vhodné i pro vegany. Biologicky odbouratelný. Balení obsahuje speciální čistící hadřík z mikrovlákna.




Co musím vyzdvihnout hned na úvod je balení, hezčí jsem snad nikdy neviděla! Olej přijde zabalený v papírovém tubusu, ve kterém najdete nejen lahvičku s olejem, ale také hadřík z mikrovlákna, kterým olej z obličeje otřete, což je nejjednodušší způsob, jak se ho zbavit. Olej natřete na suchou pleť, rozmasírujete a poté jednoduše otřete navlhčeným ručníčkem. Pak už se jen nestačíte divit, co všechno takový olej z obličeje stáhne. Takové špíny, že jsem vždy koukala jak puk :D Je třeba určitě použit ručníček, samotné opláchnutí vodou nestačí, to vám na pleti velké množství oleje zůstane včetně nečistot, takže doporučuji určitě setřít. Vůni má jemnou, olejovou, velmi příjemnou. A výsledek? Jak už jsem říkala, opravdu čistá pleť zbavená veškerých nečistot, které jste na pleť za ten den nasbírali nebo které vám tam po odlíčení zůstaly. Párkrát jsem zkusila odličovat jenom tímto ve sprše, včetně očního make-upu a zvládl to taky naprosto skvěle. Stáhl i řasenku jako nic. Oči z toho nebyly podrážděné a nedělala se před očima ani mlha, jak to občas u olejů bývá. No a také díky tomu, že se jedná o olej, není pak pleť vysušená, napnutá či jinak podrážděná. Naopak je vyživená, jemná a dostává kromě odlíčení náležitou péči. Zas ne ale tak velkou, aby vám škodila (třeba tvorbou akné). Co vám budu povídat, je to něco a já jsem nadšená. Ani jsem to nečekala. Navíc skoro vůbec neubývá, za tři měsíce používání mi ubyly cca 2 cm, což není skoro nic.



Takže rozhodně doporučuji. Pokud ho seženete, zkuste to! Od oleje bych tak skvělé odlíčení nečekala, ale je to vážně něco. Je fajn na vysušenou pleť i na mastnou a ještě s jistotou máte odlíčeno úplně vše.

A co vy a odličovací oleje? Zkoušeli jste? A co značku Resibo, znáte?

*PR produkt zaslaný zastoupením Nuspring.cz

6 komentářů:

  1. Odličovačí oleje jsou skvělé, mám ale suchou pleť a sedí mi, navíc se mi líbí, že super odlíčí i oči, značku ale vůbec znám :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se snažila dlouho odličovacím olejům vyhýbat.. Sem tam jsem něco zkusila, ale nikdy mě to moc nenadchlo.. ale tohle, to je fakt bomba. Škoda, že stahují značku z prodeje :(

      Vymazat
  2. Co jsem zkoušela z odličovacích olejů, tak nikdy žádná hitparáda, ani je tedy nevyhledávám. Ale na tento bych si dala říct, škoda:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky s oleji při odličování nikdy moc kámoška nebyla, proto mne mile překvapilo, jak tenhle skvěle fungoval! :)

      Vymazat
  3. Tuhle značku sice nepoznám, ale oleje na odličování mám ráda. Nejvíce jsem si oblíbila ty od Saloos.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jim právě nikdy nepodlehla, zrovna Saloos mi úplně nesedly :-/ ale asi se nesmím jedním neúspěchem nechat spoutat a musím zkoušet dál :) :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)