úterý 29. října 2019

Oriflame: Dámská kolínská? Jasně! Sensity Midnight.

Krásný den vám přeji!

Na tuhle voňavou záležitost od Oriflame, jsem vás už několikrát upozorňovala, takže ji ode mě tak trochu znáte. Ale musím vám o ni povyprávět víc, tahle kolínská (pro dámy) si to totiž určitě zaslouží..



Oficiální popis: Osvěžte se lehkou kolínskou vodou vhodnou na celé tělo. Okouzlí vás její jemná zářivá vůně s květinovými tóny. Obal obsahuje recyklovaný plast. Dopřejte si svěží vůně inspirované přírodou uprostřed města. Řada Sensity obsahuje zářivě povzbudivé kolínské vody ve spreji.



Kolínská je ve velké lahvičce s rozstřikovačem. Ten má celkem široký rozptyl, takže vás dvěma - třema stříkanci zahalí do voňavé mlhy. Ač je to celkem naředěná verze vůně, řekla bych, že jde spíše o tělový sprej, tak musím říci, že je dost intenzivní. Byla jsem tím dost překvapená. Vůně se uchytne a voní několik hodin. Většinou se přestříkám ještě odpoledne a bohatě to stačí po zbytek dne, část vůně ulpívá i na oblečení. A absolutně vůbec neubývá! Už ji používám několik týdnů a ono to skoro vůbec znát!



Co se týče vůně samotné, tak je těžko popsatelná. Jedná se o květinovou parfemaci, ovšem ne takovou tu typickou, prvoplánově kytičkovou. Naopak trochu těžší, smyslnější. Nikde jsem nenašla vypsané, co ve vůni přímo najdete, ale za sebe tam rozhodně cítím fialku, která je lehce okořeněná do silnější, dámštější podoby. Na klasické sladké květinovky nejsem, takže tohle je něco pro mě. 


Musím tedy říci, že tohle je vážně fajn voňavá záležitost. Pokud nemáte rádi vyloženě silné parfémy, které vás do vůně zahalí od rána do večera a chcete něco trochu lehčího, tak určitě mrkněte na tyhle vůně. Mají tuším rovnou tři varianty a nestojí svět. Najdete ji zde, cena je 329 Kč za 200 ml, ale zkuste si počíhat na akci, často v nich bývají a stojí ani ne polovinu :)

Máte s touto vůní zkušenosti? Jaká je vaše oblíbená?

8 komentářů:

  1. Tuhle má mamka a je s ní nadmíru spokojená :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Ani nevím, že tuhle kolínskou Oriflame má. Už dlouho jsem neviděla jejich katalog, měla bych to napravit. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají celkem zajímavé novinky :) Pokaždé bych v katalogu něco vybrala :D

      Vymazat
  3. Zkušenost zatím nemám, ale opakovaně mně na ni lákáš, takže až se mi dostane do rukou katalog, tak mám v plánu objednat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni na ně, mají asi tři varianty, ale chce to fakt počkat na akci, kdy jsou třeba za 150 :)

      Vymazat
  4. Ahojky,
    ta vůně je skvělá, mám pryč už aspoň třetinu a mám ji fakt ráda. Na to jak byla levná, je fakt super.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprostý souhlas :) Taky mě baví! Používám ji i na doma, abych "nesmrděla" a zas zbytečně neplýtvala parfémem :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)