čtvrtek 26. září 2019

Kosmetický Miš Maš XIX.

Krásný den vám přeji!


No jo, není to tak dávno, co tu byl poslední Kosmetický Miš Maš, ale těch maličkostí v kosmetice se objevuje dost a je mi líto je tu ani nezmínit, takže dnes si dáme další díl. Upřímně, už si nejsem jistá, že to číslo sedí :D



Solná koupel na nohy Levandule - TianDe

Oficiální popis: Účinný prostředek pro odstranění únavy a pocitu těžkých nohou. Normalizuje tvorbu potu, změkčuje zatvrdlou kůži, otlaky a mozoly, do hloubky čistí kůži a působí jako deodorant.

Tuhle sůl na nohy jsem tu škudlila hodně dlouho a pořád se ne a ne dokopat si tu koupel udělat, ale teď už to bylo nezbytné. Letošní léto jsem nohy dost zanedbávala, ale teď už bylo třeba začít jednat. Tak jsem napustila lavor, nasypala do toho tuhle sůl a naložila se. Sůl krásně provoní a víte co? Hlavně dokonale nohy zjemní. Natolik, že i ty tvrdší paty jsou najednou hebké a když zapojíte ještě škrabku, tak není o čem. Takže hezkým nohám zdar!




Sůl do koupele Relaxační a uklidňující Levandule - Body Tip

Oficiální popis: Aromatická koupelová sůl s obsahem minerálů přispívá k prokrvení pokožky, povzbuzení látkové výměny a uvolnění svalů. Během koupele dochází k celkové regeneraci organismu, zklidnění a harmonii tělesné a duševní pohody. Jemně provoní pokožku, dělá ji jemnou, hebkou a vláčnou.

Sůl a levandule ještě jednou. Tentokrát do koupele, takže pěkně zrelaxovat nejen nohy, ale celé tělo. Tahle sůl má jemnější až nasládlou vůni, není to čistá levandule, ale příjemná je, to zase jo. Sůl se ve vodě rychle rozpouští, lehce zbarví vodu do fialova, hezky provoní a hlavně příjemně zjemní pokožku. Pokožka je po umytí krásně hebká. Ale to je asi tak vše. Nic zázračného.






Pleťová maska Sunsu - Isana

Oficiální popis: S výtažky z ženšenu a kyselinou hyaluronovou. Vyrobeno v Koreji.

O pleťových maskách od Isany jsem psala nedávno, doma jsem pak měla ještě tuhle z řady pleťové péče Sunsu. Isana sází na oblíbenost korejské kosmetiky a velmi se jí to daří! Tato maska totiž taky stojí za to! Hezký, holčičí, růžovoučký obal. Ňuch. V něm je pak květinově vonící maska. Velmi, ale opravdu velmi silně napuštěná. Na obličej celkem dobře padne a kde ne, tam to díky průstřihům přimáčknete. Navíc jak je fest mokrá, tak se přicucne raz dva. Na obličeji necháte působit deset minut, poté sundáte. Na pleti zůstane fakt hodně séra, takže já jsem ještě trochu otřela kapesníčkem a zbytek jsem vmasírovala do pleti. Pár minutek sérum lepí, ale jak se postupně vstřebává, tak lepení ustává a po pár minutách je klid. A výsledek? Jojo, zase ta krásně hydratovaná, napapaná pleť. Vydrží to pár dní, takže super. Za mě jo, Rossmann opět boduje!





Sprchový gel Fruit Energy - Lactovit

Oficiální popis: Sprchové gely Lactovit jsou obohaceny o mléčnou složku Protein Calcium, která díky obsahu aktivních látek zajišťuje hloubkové působení základních složek mléka (vitamíny, proteiny, minerály a lipidy) v pokožce. Díky své velikosti a struktuře pronikne i do nejhlubších vrstev pokožky a vyživuje ji zevnitř. Tato inovativní technologie účinkuje ve všech fázích životního cyklu pokožky. Výsledkem je viditelně jasnější a svěží pokožka.

Ukazovala jsem ho nedávno v kosmetických novinkách a nenechal na sebe dlouho čekat. Chtěla jsem si ještě před začátkem chladných dnů užít nějaké osvěžující vůně ve sprše. Pak přijde čas těch těžších, kořeněných :) Tenhle kousek je osvěžující dokonale, má vonět po broskvích a grepu. Já cítím zejména tu broskev, což mi vyhovuje. Má mléčnou oranžovou barvu, je trochu krémovější textury. Krásně umyje, pokožku zanechává jemnou a lehce vyživenou. Jen škoda, že vůně nevydrží i po umytí a s opláchnutím se vytrácí. Za mě fajn sprcháč, co by mohl sedět sušší pokožce.






Intimní hygiena Precious Oil - Lactacyd

Oficiální popis: Je mimořádně jemný čistící prostředek pro intimní hygienu. Jeho složení je obohaceno o výtažky ze vzácných olejů a byl vytvořen speciálně pro jemné čištění a zvlhčení pokožky. Na pokožce zanechává měkký, hladký a zvlhčený pocit.

Pak tu mám tenhle kousek. Intimní gely jsem moc často nepoužívala a mívala jsem je na vaně většinou tak půl roku :D Ale v těhotenství a po porodu to považuji za nutnost, takže jsem pořídila tento kousek. Jedná se o jemný čistící olej, který šetrně umyje a zároveň ošetří. Má jemnou olejovou vůni, hezkou žlutou "olejovou" barvu. Po kontaktu s vodou vytvoří takovou tu jemnou, mléčnou pěnu. Po opláchnutí je pak pokožka vyživená a krásně jemná. Žádné potíže jsem s ním neměla, takže za mě naprostá spokojenost.






Výživné tělové mléko Body Milk - Nivea

Oficiální popis: Výživné tělové mléko je obohaceno o Nivea Deep Moisture Serum a 2x více mandlového oleje. Pokožku intenzivně vyživuje po celých 48 hodin a znatelně redukuje její hrubost již po prvním použití.

A do šestice tu mám tělové mléko, které mne velmi mile překvapilo. Pokud máte rádi klasické krémy Nivea v modrých plechovkách, tak tohle nesmíte minout! Tohle tělové mléko je totiž jeho blízký příbuzný! Mléko je v lahvičce s pumpičkou, takže aplikace je jednoduchá a čistotná. Vůně je naprosto totožná s modrou plechovkou, navíc intenzivní i dlouho po namazání. Konzistencí je však tekutější, dobře roztíratelné. Po rozetření se ihned vstřebává, ale táhne s sebou takovou tu na oko "mastnější" vrstvu. Není ve skutečnosti nijak extra mastná, aby lepila nebo vám umastila oblečení, spíš se jen na kůži příjemně leskne, že to vypadá pěstěně. Mně se to strašně líbí :D Ovšem co je nejdůležitější - pokožka je naprosto skvěle vyživená. Na dlouhé hodiny. Ještě ráno cítím, že jsem se večer mazala a pokožka má vše, co potřebuje. 400 ml balení navíc i dlouho vydrží, mléka stačí totiž jen trocha. Jednoduše tohle je moc moc moc povedené!






Tak a pro tentokrát by to zase stačilo! Věřím, že to nebude dlouho trvat a sejdeme se u dalšího pokračování.. :)

Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco?

8 komentářů:

  1. Já jsem jednou vyzkoušela koupelovou sůl od Body tip, ale s jinou vůní. Zabarvila vodu do žluta a efekt na pokožce za mě taky nic moc.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Masku Sunsu by Isana jsem měla včera na obličeji a i u mně naprostá spokojenost. Jinak mně zaujalo tělové mléko Nivea, já tomu mazání sice moc nedám, snad jen přes zimu trochu víc, ale tohle budu potřebovat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že taky seděla :) Jako Rossmann fakt válí s těma maskama a ač nerada, tak musím říci, že převálcovali i DMko :-O :D To mléko je fakt super, krásně voní a ten efekt miluji! :)

      Vymazat
  3. Soli do kúpeľa vôbec nepoužívam mám radšej bombičky a peny do kúpeľa

    OdpovědětVymazat
  4. Moc mě láká ta maska od Isany, v úterý jedu do Pardubek, tak určitě na ni juknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuhle už jsem tam posledně neviděla :( Ale určitě měli ještě ty Botanical, tak mrkni na ně! ;)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)