úterý 23. července 2019

Spotřebováno za červen 2019

Krásný den vám přeji!

Tak jo, máme tu další Spotřebovance. Snažím se ve volnu mezi krmením a přebalováním fungovat normálně, takže kromě psaní, se dál i matlám kosmetikou. Proto se nemusíte bát, že byste o Spotřebováno přišli :D Aktuálně tu mám ještě tu červnovou, která není nikterak velká, ale může za to určitě i fakt, že poslední týden jsem trávila v porodnici, kde jsem toho s sebou moc neměla :D



Celkem tedy jedna z nejmenších spotřeb - "pouhých" dvanáct kusů! A v tom i miniaturka a jednorázové masky. Wohoho, to tu dlouho nebylo..


Sprchová pěna Foam & Oil - FA - jedna z nejlepších sprchových pěn, jakou můžete v drogérii sehnat. Krásně jemná, že sprcha s ní je zážitek. Dokonale voní po olejích a morinze, provoní nejen ve sprše ale i PO ní a je to prostě bájo. A navíc budete mít krásně jemnou pokožku. Rozhodně doporučuji omrknout, pokud je v drogérii potkáte. Hodnocení: 5/5.

Happy Melon Sorbet - Treaclemoon - o tom se rozepíšu více v jiném článku, takže tady jen krátké a rychle shrnutí. Nepraktické balení a horší roztíratelnost jsou negativní stránky, ale krásná vůně a moc příjemná hydratace zase hrajou pro. Takže si stojí tak někde uprostřed :) Hodnocení: 2,5/5.

Fluid na ruce Hyaluron 2.0 - Alcina - mne úplně neuchvátil. Je to něco mezi gelem a krémem. Má to opravdu hodně silnou parfemaci, která je potom ještě dlouhou dobu cítit z rukou. Já mám ráda voňavé věci, ale nic se nesmí přehánět. Vstřebává se rychle, ruce nechává bez nepříjemného ulepení či mastnoty. Hydratace však nic moc, tady zázraky nehledejte. Spíš doporučuji někde na stole pro rychlé přetření během dne. Hodnocení: 2/5.


Hydratační šampon na vlasy GdanSkin - Ziaja - tahle řada vyniká jednou věcí a tím je krásná mořská vůně. Šampon jako takový napění, umyje. Vlasy zacuchá, takže tady je kondicionér na místě. Ovšem po umytí s ním jsou vlasy hezky lesklé, pevné a drží tvar. Nijak zvlášť je nezatěžuje a myla jsem každý třetí den. Dalo se s ním fungovat. Rozhodně není špatný. Na druhou stranu mne nijak ani neohromil. Hodnocení: 3/5.

Kondicionér na vlasy GdanSkin - Ziaja - chválím za menší balení k šamponu, které stačí, abyste jej spotřebovali tak nějak současně. Hustší mléčná konzistence, která jde z vlasů bez potíží vypláchnout. Stejná vůně, tady trochu jemnější, takže jen ve vlasech tu vůni podpoří. Vlasy se po uschnutí lehce rozčesávají, jsou poddajnější. Zároveň také o něco rychleji plihnou a jsou dříve mastné. Používala jsem tedy při každém druhém umytí, abych to s ním zbytečně nepřeháněla. Hodnocení: 3/5.

Šampon na vlasy s Aloe Vera - Balea - jsem si kupovala do porodnice. Za těch pár použití vám neřeknu nějaké celistvé hodnocení, ale musím říci, že ho asi okouknu ve velké verzi, protože se mi celkem zamlouval, i když není přírodní. Jemně voněl, hodně pěnil, což pro mě byl zas celkem zážitek, jelikož jsem u přírodních šamponů zvyklá na minimální pěnu :D Vypláchnout šel bez problémů, vlasy zanechal krásně lesklé, jemné, poddajné a fakt dokonalé k pomazlení a stačilo mýt jednou za 4 dny, takže jsem ho dodělávala ještě doma. Hodnocení: 4/5.


Masky na obličej I'm Real - Tony Moly - hodně nacucané plátýnko pleť osvěží a zanechá na ní sérum, které lze potom rozetřít a pleť skvěle zhydratuje. Zanechává chvíli sice ulepený pocit, ale není to žádná tragédie. Masky mají hezké vůně, jedna by měla být s řasami, druhá jako sklenka vína (což sedělo :D). Plátno je trochu větší, takže je potřeba si ho na obličej fakt nechat přicucnout sérem a chvíli odpočívat. Hlavní je ale ten výsledný efekt, že jo, a ten byl super. Takže jo, i masky Tony Moly jsou fajn. Hodnocení: 4/5

Masky na obličej Peach a Grapefruit - A'pieu - Ovocné vůně jsou ideální na léto. Jedna voněla po grepech, druhá po broskvích. Masky měly krásně tenké a vcelku dobře sedící plátno, takže tady už od začátku spokojenost. Séra opět požehnaně, takže trochu může i stékat, ale maska se díky tomu přicucne, pak se zbytek na obličeji rozetře a po chvíli lepení už  jen skvělý výsledek. Na týden vystaráno. A když ji dáte před použitím do ledničky, to je teprve letní ovocná pecka ;) Hodnocení: 5/5.


Parfém Donna Goccia A Goccia - Trussardi - krásná vůně, kde se skloubí ovocná, květinová i orientální vůně. Z počátku je svěží, nakonec je těžší a to mě hrozně bavilo! Navíc má i krásný flakónek (na fotce už značně poškozený). Také je vůně dokonale intenzivní a držela po celý den. Jen jednu chybu parfém měl a to aplikaci formou pipetku, kdy jej na sebe nestříkáte, ale jen kapete. Není to nic hrozného, ale mě to moc nebavilo, takže jsem si ho poté přelila do atomizéru s rozprašovačem :) Hodnocení: 4,5/5.

Hydratační krém pro mastnou pleť Re-Boost - My Clarins - a nakonec tu mám tenhle krém, který jsem vám představovala v jednom z posledních článků. Krém je naprosto super, co se týče účinků. Pleť byla v dokonalé rovnováze, krásně hydratovaná, mastnější t-zóna nezatížená a sušší tváře bez šupinek. Po nanesení trochu lepká, ale po chviličce to mizí a zůstává jen jemná pleť. Snad jen pozor na trochu silnější ovocnou parfemaci. Mně osobně nijak nevadila, ale byla dost intenzivní i na pleti, což pro někoho třeba není. Za mě ale super a spokojenost. Hodnocení: 5/5.

Tak a jsme zase na konci! Tentokrát musím říci, že žádná hrůza :) Ale nebojte, ono se to tady zase nakupí na příště.. ;)

Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco?

11 komentářů:

  1. Stále si říkám, že musím taky vyzkoušet tu sprchovou pěnu od Fa, ale nikdy si na ni nevzpomenu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to takhle mám asi s půlkou drogérky.. ;) :D Však ono na ni třeba někdy dojde :D

      Vymazat
  2. Zrovna si jednu z těch masek TONYMOLY jdu dát na obličej, tak jsem zvědavá :))

    OdpovědětVymazat
  3. Parfém Donna Goccia A Goccia - Trussardi jsem dostala od přítele k Vánocům, takže moc dobře znám.
    Ty masky vypadají moc hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A voní dobře, že? :) Já jsem na něho od jedné těhulky dostala dokonce i pochvalu v čekárně :D Říkala, že ji skoro vše smrdí a z tohoto parfému byla hotová :)

      Vymazat
  4. Ten Balea šampon jsem měla ve v klasickém balení ve verzi kokosová voda a teď zrovna používám s manukovým medem a ač bych to od téhle značky, co se šamponů týká nečekala, tak velká spokojenost:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten kokosový mě právě zaujal taky! Tak do něj asi možná půjdu, nalákala jsi mě! :)

      Vymazat
  5. pěnu od FA mám v šuplíku a čeká na vyzkoušení :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad s ní budeš taky tak spokojená! Za mě fakt super! :)

      Vymazat
  6. Nice post thank you Brooke

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)