středa 31. července 2019

Kosmetický Miš Maš XVIII.

Krásný den vám přeji!

Kosmetický Miš Maš je obecně celkem oblíbený, takže jsem vás nemohla nechat čekat dlouho, že ano a proto přináším další. Dáme si další pětku produktů, které jsem v poslední době měla a nestihla vám je nikde představit.. :)



Balistika do koupele - Bomb Cosmetics

Měla jsem tu od Vánoc dvě bomby - Strážný anděl a Třešeň jako TOP. S těmito balistiky už zkušenosti mám, takže vím, do čeho jdu a vždycky se na ně moc těším :) Mají krásné designy, takže jsou super i jako dárek třeba pro kamarádku, ségru nebo kohokoliv, kdo se rád vyblbne ve vaně :D Kule jsou pevné, je fajn, že se jen tak nerozpadnou (to třeba ty z Lushe jsou trochu chatrnější). Jsou většinou krásně nazdobené. Hodně často obsahují i třpytky, což byl případ obou. Pokud se bojíte třpytek ve vaně, tak naprosto bez obav. Žádný nepořádek to nenechává. Sice sem tam nějaká na vás po vaně ulpí, ale stačí kdyžtak opláchnout sprchou a je to v pohodě, stejně tak to funguje i s vanou. Rozpouští se postupně. Tipuji, že ji to celé trvá cca 4 - 5 minut. U obou byly ty ozdůbky navrchu trochu "tvrdší" a rozpouštěly se nejdéle. Vodu vždy lehce obarví. Mají jemné, nevtíravé vůně. Nejsou nikterak výrazné, jen lehce provoní pokožku. Potom, co si vanu užijete, tak bude vaše pokožka jemná a lehce i vyživená, i když mně osobně to nestačí. Ale  na efekt je to hračička do vany vážně dobrá :D


Třešeň jako TOP:





Strážný anděl:





Tělové mléko Happy Melon Sorbet - Treaclemoon

Oficiální popis: Dlouhodobě pečuje o suchou, žíznivou pokožku. Obsahuje hroznový olej pro extra péči o pokožku. Rychle se vstřebává, jednoduchá aplikace. Perfektní společník na cesty. Produkt je veganský, dermatologicky testován, bez silikonů a parabenů.

Sorbet, jo to zní na léto lákavě, co říkáte? A navíc s vůní melounu! Jo, značka ideál. Dokonce i to svítivé balení nahrává letním hrátkám. I když praktičnost téhle lahvičky je nula nula nic, nebudu lhát. Je sice malá a rozkošná, ale poměrně tvrdá na zmáčknutí a nevhodná k dolování krému (které přijde už někdy od půlky). Co vás určitě ošálí je příjemná, intenzivní a věrohodná melounová vůně. Fakt pecka. Ideál, když si melounem mažete melouna :D :D Krém je hutnější, nestéká a doporučuji používat ho v menším množství, protože se poměrně hůře roztírá. Pokud ho používáte víc, tak tvoří takovou tu bílou hmotu, kterou roztíráte sem a tam a chviličku ji trvá než se rozetře do ztracena a vstřebá. Nakonec se tedy vždycky vstřebá, ale já nemám ráda takové to šmrdlání sem a tam, chápete :D Poté, co je mléko tam, kde být má - vstřebané a pečující, tak zůstává jen velmi příjemná svěží melounová vůně a krásně jemná pokožka. Žádný nepříjemný mastný nebo lepivý film. Jen vůně a namazaná - hydratovaná pokožka. Musím říci, že vcelku úspěšně hydratovaná. Do rána byla krásně ve formě a nevysušovala se ani v průběhu dne, takže v tomhle ohledu pecka. Za mě tedy tak napůl - krásná vůně, dobrá hydratace, ale nebavilo mě to balení a ani ta trochu horší roztíratelnost. Znovu tedy nutně nepotřebuji, ale ani bych krém úplně nehanila. Seženete buď na Kupkosmetiku.cz nebo v a na DM za 89 Kč za 200 ml.







Hydratační a rozjasňující tělové mléko Cocoa Radiant  - Vaseline

Oficiální popis: Věříme, že zdravě vypadající pokožka začíná hloubkovou hydratací. Příběh Vaseline začal před 140 lety. Dnes naše tělová mléka obsahují mikro kapičky kosmetické vazelíny. Hydratuje a ošetřuje suchou a unavenou pokožku. Podporuje přirozený lesk pokožky. Rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Obsahuje pravé kakaové máslo.

Vaseline patří mezi jednu z nejoblíbenějších a běžně prodejných značek v USA, takže jsem byla hodně zvědavá, když jsem ji viděla i na našich pultech, jaká bude. Seženete ji v DM drogériích a to v podobě tělových mlék, tělových pěn či právě klasické vazelíny. A já jsem nedávno nakonec pořídila tělové mléko v této kakaové variantě. No jakou jinou jsem já mohla sehnat, že jo :) Kakaovou vůni miluji, takže jsem se hodně těšila. Balení je o velikosti 400 ml, je to klasická plastová lahvička. Obsah je krémové textury, která stéká nebo spíš spadává k víčku, takže se nemusí nijak složitě dolovat, i když ke konci počítejte s tím, že to bude chtít s ní pořádně zaklepat, položit dnem vzhůru a nebo rovnou rozstřihnout. Jak jsem se těšila na kakaovou vůni, tak jsem jí ve finále dost zklamaná. Parfemace potkala kakao asi jen z vlaku, jedná se spíš o hodně umělou, modifikovanou vůni, která mému nosu nic moc neříká. A to že kakao v kosmetice fakt jako miluju jo. Mléko se bez potíží roztírá, ihned se vstřebává. Po chvíli o něm pocitově nevíte, nezanechává žádný mastný, ulepený či jakkoliv jinak nepříjemný film. Naopak jen velmi nenápadný pocit po namazání doprovázený tou vůní. A teda musím říci, že fakt hydratovaná pokožka. V posledních měsících jsem si na tom hodně zakládala, aby měla pokožka vše, co potřebuje a zvládla těhotenství a po porodu se dokázala vrátit do formy a tohle mléko v hydrataci rozhodně uspělo. Za mě tedy jo, i když jsem čekala trochu víc (zejména tedy v oblasti vůně). Seženete v DM drogérii, cena okolo 100 Kč.






Šampon na vlasy Bambus a máta pro jemné a slabé vlasy - Alverde

Oficiální popis: Šampon s výtažkem z bambusu a pomerančové máty jemně myje vaše vlasy a dodává jim více objemu. Složení s hrachovými a pšeničnými proteiny a L-arganinem pomáhá posilovat vlasovou strukturu až ke konečkům. Neobsahuje syntetické vonné, barvící a konzervační látky. Neobsahuje látky na bázi minerálních olejů. Bez silikonů. 

Velmi příjemným překvapením je tenhle šampon od Alverde. Na jejich šampony jsem slyšela dost chvály, ale pořád jsem tomu nějak nevěřila, takže jsem si vzala jeden sama na zkoušku. Samozřejmě jsem na své jemnovlasy sáhla po tomhle bambusovém a teda pecka! Šampon má jemnou bylinkovou vůni, kde je cítit převážně ten bambus, trochu šmrncnutý mátou. Vůně je dost nenápadná a z vlasů ji potom necítíte. Pění trochu více než většina "přírodních" šamponů, však sulfáty jsou na druhém místě. Vypláchnout jde bez potíží. Hlavní však je ten výsledek, který je naprosto perfektní! Vlasy jdou skvěle rozčesat, necuchají se, jsou dokonale lesklé, jemné a hebké. A bonus? Vydrží čisté opravdu dlouho! Myji každý čtvrtý den, což je pro mě teda opravdu dlouhá doba a to ještě není ani tak akutní, že bych ždímala olej :D Takže teda musím říct, že jsem fakt nadšená a spokojená a tenhle kousek můžu doporučit a určitě ho nemám naposledy. Vzhledem k ceně a dostupnosti bude patřit mezi oblíbence :) Cena cca 60 Kč za 200 ml, dostupné v DM drogérii.







Pudr na vlasy #Alcina style - Alcina

Oficiální popis: Ultralehký stylingový pudr se silným zpevněním. Dodává objem u kořínků a zajišťuje plnost a strukturu v délkách vlasů. Je vhodný i pro velmi jemné vlasy.

A nakonec si dáme tenhle kousek od Alciny. Produkty na vlasy nejsou moje silná stránka, ale pudr na objem mne zaujal, protože jestli mým vlasům něco chybí, tak je to právě objem. Lahvička je neuvěřitelně lehounká, když ji vezmete do ruky :D Jak kdyby v ní nic nebylo, ale má obsah 12g, nebojte. Pudr je bílý, stačí ho malé množství. Respektive je potřeba ho dát malé množství, protože jinak budete mít úplně bílou hlavu. I tak při sebemenším množství je na hlavě prášek vidět a je potřeba vlasy pořádně pročísnout. Ovšem, to může být dosti problém! Pročísnout vlasy je dost nadlidský úkol! Ty vlasy jsou tak zparalizovaný tím práškem, že rozčesat fakt nejdou, maximálně tak zacuchat, což úplně u dlouhých vlasů nechcete. U krátkých by to možná jít mohlo. Jenže, tím to nekončí. Ten prášek vlasy příšerným způsobem zmatní. Po použití jsou na dotek tak strašně matně a fakt nepříjemně "křídové", že to na vlasech bohužel nesnesu. Sice objem opravdu dodá, ale pocitově je to něco příšerného! Navíc to jde blbě dolů a to i šamponem! Drhla jsem hlavu pořádně dlouho, než jsem se toho nepříjemného pocitu zbavila. Takže ne, tohle je fakt pekelný nástroj, který rozhodně používat nebudu, i když ten objem by se hodil.. 







Tak a pro tentokrát to tady utnu a o dalších kouscích si povíme zase někdy příště.. :) 

Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco?

*Pudr na vlasy Alcina mi byl zaslán k vyzkoušení zastoupením značky

6 komentářů:

  1. To tělové mléko Vaseline jsem si chtěla koupit, samozřejmě kvůli parfemaci. Škoda, že si nedali víc záležet i na ní, ale nejspíš si je koupím časem i tak (až pohnu se zásobami, to je ta moje lenost se mazat:-D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se mažu jak blázen a stejně mám pořád nějak moc velké zásoby, nechápu.. :-/ :D

      Vymazat
  2. Alverde majú naozaj skvelé šampóny, sú super ani netreba tak často si po nich umývať vlasy. Čo sa týka bómb do kúpeľa, milujem si vychutnávať voňavú a teplučkú kúpeľ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, ten šampon moc příjemně překvapil.. dnes jsem si ho byla koupit znovu a tenhle zrovna neměli, tak jsem popadla pro změnu jiný, tak uvidíme.. :) :D

      Vymazat
  3. Teď jsem dostala Vaseline mléko, jen v jiné parfemaci a je opravdu perfektní Klári!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je fajn, jen ta vůně mě moc neba, to nemá s kakaem nic společnýho :( :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)