pondělí 5. srpna 2019

Kosmetické novinky: II/2019

Krásný den vám přeji!

Po čtvrt roce se opět setkáváme u novinkového článku. Vlastně asi už není úplně novinkový, co? :D Já vím, ale víte jak to s tím je.. :) Už mi toho tolik nepřibývá a času navíc nezbývá, takže než se k tomu sepsání dokopu, máme čtvrt roku za sebou ani nevím jak. 


Asi nemusím vysvětlovat, že momentálně místo kosmetiky nakupuji spíš pleny a mlíko :D, takže toho prostě už není a asi dlouho nebude tolik. I když upřímně, mám chuť tu kosmetiku nakupovat na kila víc než kdy předtím.. i když čas ji spotřebovávat úplně není :D Něco málo jsem ale za tu dobu pokoupila a pár spoluprací mi taky ještě dorazilo.. Takže konec keců, tady nějaké ty novější věci u mne doma..


Alcinu vám asi nemusím představovat, protože o té jsem vám psala poměrně nedávno podrobnou recenzi. Na jaře Alcina perlila a na trh uvedla spoustu zajímavé dekorativní kosmetiky. V hlavní roli paletka Pretty Rose, ve které naleznete tvářenku i oční stíny. Pak kabuki štětec a balzámo-lesk na rty, který jsem si moc oblíbila. 


A netrvalo to dlouho a na trhu se objevila také řada laků na nehty. Celkem deset barevných + base a top coat. Musím říci, že pecka. Laky se opravdu povedly a byly moc příjemným překvapením.. Ještě teď mezi přebalováním a krmením najít trochu času, abych si občas tu manikúru mohla dopřát :D


Velké díky patří značce Ziaja, která mi těsně před porodem poslala krásný dárkový balíček s kosmetikou nejen pro mne, ale i pro mého Prince. Věděli jste, že Ziaja má i spoustu pečující kosmetiky pro děti? Pokud ne, tak už to víte. Najdete tam kosmetiku vhodnou jak pro novorozence, tak pro větší děti. My jsme v balíčku objevili tělové mléko, olej či koupel a také několik krémů. Ziaja myslela i na novopečenou mamku (pořád to zní divně :D) a zaslala mi tělové máslo a lanolin. Mockrát tímto Ziaje děkujeme za příjemné překvapení a časem vám dám(e) vědět, co a jak :)


Teď tu mám ještě nějaké dárečky. Tyhle tři americké krasavce jsem dostala od Stáni, která nedávno byla v USA na dovolené a byla tak hodná, že myslela i na mě :) Antibakteriální gely od Bath & Bodyworks pro mě nejsou nic nového, ale přijet z Ameriky bez nich ani nejde.. Takže tenhle už mi dělá společnost v přebalovací brašně :D Stíny Stila jsou hodně pověstné, takže jsem ráda, že je můžu vyzkoušet na vlastní oči. A značka Colourpop není známá o nic méně. Tenhle rozjasňovač má božský odstín, texturou je stejný jako jejich slavné oční stíny, takže se dá použít jak na oči, tak na rozjasnění. Brzy vám o těchto kouscích také povyprávím, nebojte!


A tady ještě dárečky od úžasné Verunky, která se před pár dny přijela podívat na Prince. Kromě dárečků pro něho myslela i na mě ♥ Prý když léto trávíme bez dovči, mám si udělat dovču doma s těmito voňavými ovocnými kousky :) Balzám Balea voní naprosto dokonale po papáje a není vůbec špatný, ale co je naprosto dokonalé? Ta vůně toho sprchového gelu! Do té jsem se zamilovala a na léto je to naprostý ideál! A koukala jsem, že má FA těch letních variant vůní víc! :)



Ještě jeden nekosmetický dárek a tip pro vás. Pokud sháníte nějaký dáreček a nevíte co, tak skočte do Albi, kde seženete tyhle krásné měnící se hrnečky. Já jsem ho kdysi už sama jako dárek kupovala a teď jsem tenhle pro změnu dostala a to kafé se z něj pije samo :D A že ho teďka piju opravdu ve velkém :) Hrneček po nalití horké vody mění vzhled a v nabídce je strašná spousta designů k různým příležitostem.. 


A teď nějaké ty nákupy. Že jsem úchyl na plátýnkové masky, jste si asi všimli.. Takže jsem neodolala a přes FB skupinu, kde je to možné, jsem si objednala pár dalších kousků těch korejských. Mám tu hydratační, vyživující a omlazující a jednu spešl se šnečím slizem, který má prý snad zázračné účinky. Tak doufám, že budu mít krásný a opět mladý ksicht! :D


A aby těch masek nebylo málo, tak jsem v DMku narazila na další limitovanou edici masek Balea. No a nebyla bych to já, abych si jich domů pár neodnesla. Měli zlatou a bronzovou a kromě klasických masek na obličej se dala zakoupit také maska na rty nebo polštářky pod oči. Já jsem vzala od každé na obličej a jedny polštářky pod oči... ty se teď budou náramně hodit! :D


A protože v DMku měli akci i na Garnier Bio, tak jsem téhle nové přírodní řadě neodolala. Líbila se mi už od začátku, takže nebylo o čem. Zrovna na ně byla i akce na větší počet bodů, tak aspoň bude dříve sleva :D Sáhla jsem po čistícím gelu a hydratační krému pro smíšenou pleť s obsahem lemongrass. Vyzkouším a do budoucna se kdyžtak vrhnu i na levandulový pleťový olej či micelárku. Tahle řada prostě umí nalákat! 


A málem bych zapomněla na přírůstky z DM boxu, který se objevil v obchodech někdy během června a ségra měla to štěstí, že na něho při nákupu narazila, takže mi jeden přinesla :) Byl fakt celkem nadupaný a stál jen 149 Kč. No neberte to. O některé kousky jsme soutěžili, něco jsem si nechala pro sebe a pár produktů jsem rozdělila mezi osazenstvo doma :D Využil se celý na 100%.

Tak a to je pro posledního čtvrt roku tak nějak všechno. Možná jsem pokoupila ještě pár drobností, ale unikly fotoaparátu, tak se tu objeví v recenzích či spotřebovancích.. 

Máte s něčím z toho zkušenosti? Co pěkného jste si v poslední době pořídili vy? Stihli jste DM box?

17 komentářů:

  1. No krásné, krásné. Ten Garnier už také musím vyzkoušet, stále nad tím jen přemýšlím....a Ziaja...wau, určitě bych zkusila i na svou pokožku ☺♥
    užívej pokud možno léta....a hodně sil ♥mamino♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji! :) Ten Garnier se povedl, zrovna přírodní řadu bych od nich nečekala :)

      Vymazat
  2. Vůbec nevím, že místo na e-shopu byly DM boxy k mání v prodejnách, párktát jsem zezačátku měla to štěstí a objednala na e-shopu, teď už tam dlouho nebyl. Mám slabost pro všechny boxy, škoda, že mi unikl.
    Sprchové gely Fa mám hrozně ráda, on si člověk řekne, že je to taková drogerková klasika a nuda, ale sleduji ten sortiment a relativně často jsou nějaké nové a povedené parfemace, takže za mně velký palec nahoru:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle bylo poprvé, co byl DM box na prodejně, také jsem na to celkem koukala :) Tak třeba to budou střídat s e-shopem :D Jinak s FA souhlasím, mívají jak zimní, tak letní limitky a většinou se tam nějaká hezká vůně najde.. ale když já mám těch sprcháčů tolik, že je moc nekupuji :D

      Vymazat
  3. Jů, DM box, já ho měla kdysi asi 2 krát, bezva věc...až na ten Primeros teda, i když jako já (2 děti, 2 roky po sobě)bych ho asi už měla zařadit do repertoáru :D Oni ho teď prodávají jako normálně v DMku, jo? Já většinou jezdím do německého.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle byla asi jen nějaká nárazová akce, vůbec netuším.. Taky jsem koukala, že byl prodejný normálně v obchodě :D Bohužel už jsem byla doma na mateřský, takže víc info k tomu nevím :)

      Vymazat
  4. Nemít tolik sprcháčů, tak Fa bych též kupovala, limitka moc lákavá. Určtě mám v budoucnu v plánu vyzkoušet Garnier Bio.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně :D Já těch sprcháčů mám taky tolik, že je můžu rozdávat :D

      Vymazat
  5. Som zvedava na recenziu Garnier BIO. Zlozenie nema uplne zle.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém už jsem začala používat a zatím to není zlé, tak uvidíme po delší době :)

      Vymazat
  6. Pěkné novinky. Já mám doma ten měnící hrníček s naší fotkou. Dala jsem to manželovi, jako dárek a byl spokojený. Zároveň i překvapený, když si do něj udělal kávu. Prázdný hrníček je celý černý a tak nic netušil. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se nedivím, příjemné překvapení! :) Ty hrníčky jsou super!

      Vymazat
  7. Já mám od Garnier pleťovou vodu a teda to je opravdu skvělý produkt, přírodní řada se jim opravdu povedla. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na ní koukala taky, tak příště po ní budu muset sáhnout! :) Mě láká ta řada snad celá, fakt povedené!

      Vymazat
  8. Máte určitě pravdu v tom že taková kii-baa kosmetika je skutečně dost kvalitní zboží a určitě by se nemělo nic jiného pořizovat. Jakmile totiž jedna věc funguje tak se do ní nemá zasahovat, víte?

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)