čtvrtek 14. prosince 2017

Kosmetické novinky | Listopad 2017 + soutěž na Youtube

Krásný čtvrteční den vám přeji!

Vítám vás u nového videa, se kterým jsem si dávala na čas. Do Vánoc pár dní a já jsem vám dosud neukázala ani novinky za listopad, což mě mrzí. Ale konečně jsou tu! 


Ač tu chybí některé listopadové přírůstky, i bez nich je tu toho poměrně dost. Nezapomeňte ale, že mi v listopadu dělal radost ještě balíček ze swapu s Libuškou a adventní kalendáře a sada krémů Essence, které jsem ukazovala kvůli dostupnosti už v minulém novinkovém videu


Nově jsem v listopadu navázala spolupráci se značkou Alcina, která mi k vyzkoušení zaslala produkty z jejich nové zimní řady Cashmere. Řada nabízí kromě vlasových produktů také tělový balzám, krém na ruce a krém na obličej. Produkty jsem začala ihned používat a jsem zatím velmi mile překvapená. Jako první mne ohromila jejich úžasná vůně, tu bych vám přála očichat! Brzy vám dám vědět víc, nemusíte se bát, o tohle se nejde nepodělit :) Kromě toho jsem si vybrala ještě Skin Manager tonikum, které díky ovocným kyselinám a kyselému pH zajistí lepší strukturu pleti. Tak uvidíme!



Novinkami mne zásobila i značka Nivea. Prvně je tu řada Urban Detox, která láká na hravé mladistvé obaly. Řada obsahuje minutovou čistící masku, která mne moc zaujala a díky jednoduchému použití po ní sahám často. Dále v ní jsou denní a noční krémy v luxusní zelené barvě :D Krémy jsem nechala ségře, masku zkoušíme obě, takže dáme po nějakém čase hlavy dohromady a sepíšeme vám recenzi :)



Kromě toho mi Nivea zaslala i třpytivé balzámy Labello. V limitované kolekci seženete Original verzi ve třpytivém obale. A vybrat si můžete rovnou ze šesti barev obalu (ve videu říkám čtyři, ale zjistila jsem, že jsou další dvě ;)) - růžový, červený, zelený, fialový, stříbrný a žlutý. Stát by měly stejně jako modré verze Original, takže pokud chcete zazářit, neváhejte, dokud jsou! :)


Novinky mi zaslal i Dermacol. V listopadu se v drogériích kromě jiného začala objevovat rozjasňující tužka na obočí. Z jedné její strany najdete korektor a z druhé právě rozjasňovač. To by nemělo uniknout těm z vás, které si potrpíte na dokonalé obočí! Druhým kouskem, který se brzy začne objevovat, je řasenka Selfie, která prvně překvapí svoji pidi velikostí a následně svými skvělými schopnostmi :) Zatím prozradím jen tolik, že mě moc baví! :)


S balíčky se rozšoupla značka Essence! Prvně mi přišly produkty z limitované kolekce Winter Dreamin', ve které najdete například tuhle rozkošnou růžovou paletku, laky na nehty nebo rozjasňovač s tvářenkou 2v1, které můžete vidět na fotce. Dále také nahřívací polštářek, krém na ruce, máslo na rty a další. Limitku seženete od začátku prosince v obchodním řetězci Globus, na e-shopu Kupkosmetiku.cz a časem by se snad měla objevit i v drogériích Rossmann.


A pak přišla ještě nádherná krabička k oslavě 15. výročí značky Essence, která v sobě ukrývala ty nejkrásnější poklady zahalené do duhy :) Například taštičku Ready Set Glow!, která je okouzlující. Rozjasňující paletku s duhovými popisky a čtyři odstíny rozjasnovačů, efektový top coat na rty plný třpytek a krásný duhový štětec. Takové skvosty je radost mít! V tomto případě vůbec netuším, zda jsou nebo budou produkty dostupné, ale určitě dám vědět, pokud se něco dozvím!



Radost mi udělaly i nové soli do koupele od Tetesept v nádherných zimních vůních. Jedna se jmenuje Zimní pohádka a je s vůní granátového jablka a hřebíčku, což možná zní zvláštně, ale věřte, že ten hřebíček tam má svůj důvod. Té vůni totiž dodává neskutečný šmrnc. Druhá se jmenuje Zimní hýčkání a je s vůní ovocného punče. A to taky nezní zle, co říkáte?


Z kosmetiky nám tu zbývá už jen pár drobností. Do zásoby jsem si koupila korekční pero Essence, které kupuji už roky a nedám na něho dopustit. Od ségry jsem dostala bombu do koupele, ručně vyráběnou z Ruční mýdlárny (rucnimydlarna.cz). Posledním kosmetickým přírůstkem je maska od BioAqua, kterou jsem dostala v nádherném balíčku od Verunky z Youtube kanálu Veru Life. Ten vám musím ukázat taky, včetně celého obsahu, protože je nejkrásnější! ♥



Tím ale nekončíme, mám tu ještě kupu dalších věcí! Přišla mi nabídka na vyzkoušení několika doplňků stravy. Prvním z nich je 100% bio-aktivní mořský kolagen značky Inca Collagen (zde), který je v podobě třicetidenní kúry, kdy každý den vypijete obsah sáčku rozpuštěný ve vodě. Jestli přemýšlíte, k čemu je kolagen dobrý, tak zejména prospívá vašim vlasům, nehtům, pleti a celkově pokožce, ale pomoci může i na bolavé klouby nebo jizvy. Více vám o něm zatím vyprávět nebudu, to si totiž schovám do recenze, kterou plánuji na nejbližší dny. Testování mám totiž za sebou a před námi je několik zajímavých poznatků ;) Pokud by vás zaujal, tak mrkněte na Youtube k videu výše (dostanete se tam i přes odkaz zde), protože tam o něho v komentářích soutěžíme! 


A abych měla ty nehty, vlasy a pleť opravdu nádhernou, tak nedlouho nato mi nabídla testování i značka GS Eladen Premium se svým inovovaným produktem. Ale o tom už určitě víte, protože jsme zde soutěžili o tři balení, která již znají svoje majitelky. Doufám, že holkám Eladen prospěje a podělí se po vyzkoušení o své dojmy :) Vy se pak můžete těšit i na ty moje a i sestřiny, protože jedno balení jsem na otestování nechala i jí. Kromě této zásoby z fotky, jsem v balíčku objevila i dva produkty značky Wellness & Beauty, což je privátka z Rossmanna, která určitě stojí za vyzkoušení. Tělové máslo s třešňovým květem a růží nádherně voní a produkt jako takový, také není špatný a sprchové krémy jsou už tuplem fajn! Tenhle jsem už kdysi i měla a spokojenost veliká :)


Tak a to bude prozatím všechno. A už teď se můžete těšit na ty další novinky, protože ty budou také plné krásných věcí! :)

Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco? 

6 komentářů:

  1. Ty koupelové soli jsou úžasné, sice si jich teď v těhotenství moc neužiju, ale další rok to jistí :D Vánoční Labello se mi hrozně líbí a hodně mě zaujala i ta Nivea detox :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za rok třeba vymyslí nějaké další vůně :) :D Ty Labella jsou rozkošný, taky se mi obaly moc líbí :)

      Vymazat
  2. Samé krásné novinky, nejvíc se mi líbí ty od Nivei/Labella a samozřejmě Essence, tu jejich limitku jsem zatím v Rossmannu nepotkala, ale rozhodně si z ní budu chtít něco pořídit:-) A pak má člověk ušetřit nějaké peníze, když se v drogeriích/e-shopech pořád objevují nová a nová lákadla:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Rossmannovi bude prý ta limitka o něco později :) On si to každý obchod dělá podle svého časového schématu :)

      Vymazat
  3. Najviac ma zaujali soli do kúpeľa tetesept má asi najlepšie a originálne vecičky do kúpeľa mám rada ich produkty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, mají krásně voňavé věci, taky je mám ráda :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)