čtvrtek 22. června 2017

Tónující balzámy na rty - Weleda

Krásný den vám přeji!

Další článek, který vám dlužím, je o balzámech na rty Weleda. Přišly k nám někdy v první třetině roku a od té doby mi dělají společnost po kapsách a kabelkách, takže vyzkoušené je mám opravdu důkladně. Velmi mile mne překvapilo, že Weleda přišla s Tónujícími balzámky a tak jsem se testování ujala ráda. Seženete ho ve třech variantách - Nude, Rose a Berry Red a všechny tři jsem si vyzkoušela.





Oficiální popis: Tónující balzám na rty poskytuje rtům jemnou přírodní ochranu, zanechává je krásně vyživené s jemným barevným nádechem hedvábí a decentním leskem. Díky obsahu jojobového oleje a bambuckého másla spolehlivě chrání a vyživuje citlivou pokožku rtů. Balzám nezakrývá přirozenou barvu rtů, podtrhuje jejich autentickou krásu.



Balzámky zakoupíte v krabičce, ve kterých se ukrývají tyhle bílé tubičky. Barvy popisků se liší dle odstínu. takže hned víte, jaký odstín držíte v ruce. Aplikátor je tam takový ten klasický sešikmený s dírkou uprostřed, kudy balzám vymáčknete. Balzámy mají lehce nasládlou vůni, chuť však žádnou. Pokud se obáváte nějaké vysoké pigmentace, kterou by bylo třeba kontrolovat nebo ji naopak očekáváte, tak tady se vám ji nijak zvlášť nedostane. Naopak jsou balzámy velmi nenápadné a pigmentované minimálně. Řeknu to asi takhle, odstíny Nude a Rose za prvé nepoznáte, že je na rtech máte a za druhé téměř od sebe nerozeznáte :D Tak hodně nenápadné jsou. Jediný maličko viditelný je odstín Berry Red. Konzistenci mají krémovější, na rtech udělají lehce lesklý finiš a to i díky olejům, které v sobě ukrývají. Popsala bych je jako něco mezi balzámem a leskem na rty. Je to ale velice příjemné, rty hydratují a zanechávají stále vlhké a svěží. Celkem se mi to zamlouvá a zejména odstín Berry Red dodává rtům šmrnc :) Výdrž možná někdo očekává správně, že není díky textuře dlouhatánská, ale zase na druhou stranu i příjemně překvapila, protože ač vrchní vrstva ze rtů sleze, zůstává spodní vrstva, která se do rtů vpije a pěkně je hydratuje i vyživuje po hodně dlouhou dobu. Rty udržují v naprosto top stavu po celý den a to se mi na nich neskutečně líbí. Prostě namažete a jste vy i vaše pusa v sedmém nebi! :)







Řeknu vám, že jsem z počátku čekala něco jiného, těšila jsem se a zároveň se i trochu bála toho tónování, ale ve výsledku jsem takhle spokojená a z balzámů nadšená. Mohu je nosit po kabelkách, vytáhnout kdykoliv aniž bych potřebovala zrcátko. Rtům dodají šmrnc a zároveň o rty naprosto parádně pečují. Weleda prostě umí a já ji mám zase o chlup raději. Balzámy najdete tady nebo nově i v DM drogériích, jejich cena je 199 Kč za 10 ml.

*PR produkty zaslané zastoupením Weledy

10 komentářů:

  1. Vypadají opravdu dobře, mám ráda balzámy, které zastanou práci balzámu a zároveň dokáží zasuplovat rtěnku nebo lesk. Ani jsem nevěděla, že jsou v nabídce v dm, ale tím líp, podívám se po nich:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takhle do kabelky je to vážně super, když člověk zabije dvě mouchy jednou ranou :) V nabídce DM jsou chvíli, tak je omrkni, stojí 199 Kč stejně jako na ofiko stránkách ;)

      Vymazat
  2. Tieto balzamíky mám doma a sú perfektné! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi odstín poslední Berry Red :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mesickovou Weledu jsem používala pro holčičky na koupání, když byly malinké. Jinak nemám zkušenost, ale líbí se mi moc ten růžový odstín ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Weleda má skvělou kosmetiku, jak dětskou tak "klasickou" :)

      Vymazat
  5. Balzámy mě zaujaly už když jsem je poprvé viděla, ale chtěla jsem počkat na recenze. Jsem ráda, že to nejsou propadáky. Nejvíc mě zaujal odstín rose, takže pro ten si zajdu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou vážně celkem příjemné, v kabelce je teď nosím neustále :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)