středa 21. června 2017

První dojmy - Catrice kosmetika

Krásný středeční den vám přeji!

Přemýšlela jsem, zda vůbec tohle video pouštět do světa, protože jsem ho natáčela velmi spontánně a v podstatě jen tak.. Ale pak jsem si říkala, proč ne, aspoň vás trochu navnadím na recenze, které se časem určitě objeví, i když možná už ne na všechno, co tu vidíte, aby toho zase nebylo moc. A o čem to bude? Mrkneme se na značku Catrice a představím vám pár kousků této značky, které se mi doma před pár dny usídlily a já si je začínám ve velkém užívat.





Asi je naprosto zbytečné se tady o věcech rozepisovat, když časem se tu objeví podrobnější recenze včetně fotek, takže dneska to bude bez dlouhého povídání. Prozradím jen, že mezi jasné favority se zatím dostala paletka stínů The Precious Copper, make-up Made To Stay 24H či laky na nehty ICONails. Tady přikládám fotku toho, co najdete ve videu a co jsem se rozhodla ponechat a prozradím, že ještě větší hromádku jsem připravila pro vás, takže sledujte během příštího týdne blog, budeme soutěžit! ;)


Tak a pro dnešek to bude vše, takže se loučím, nezapomeňte se zapojit do soutěží a zítra na vás vychrlím zase nějakou recenzičku ;)

Máte něco z těchto kousků od Catrice? Zaujalo vás něco?

6 komentářů:

  1. Tu paletku už chodím nějakou dobu očumovat a asi si udělám radost:-) Mimo jiné se mi líbí ještě jiné verze těchto paletek, takže už teď mám obavy, že nezůstane jen u jedné:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty paletky jsou vážně krásné, taky se mi líbí ještě asi dvě.. :) Ale nevím, jak na tom jsou matné stíny, jestli jsou taky tak dobré jako tyhle třpytivky :)

      Vymazat
  2. Paletka a laky na nehty mě hodně lákají. Těším se na recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad je dám dohromady dřív než přijde další update :D :)

      Vymazat
  3. Docela mě štve, že Catrice není v DMku :( Bohužel moc často nemám cestu do Tety nebo Rossmanna a proto jsem od nich skoro nic nezkoušela. Chtěla bych tuto kosmetiku prozkoumat víc, je chválená ze všech stran :) Zaujala mě paletka, ty perly, laky na nehty vypadají taky suprově a ráda bych už konečně vyzkoušela ten slavný korektor Camouflage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Catrice ve vybraných DMkách najdeš taky, ale je jich jen pár no :-/ Snad se bude časem rozšiřovat :) Jinak bys je najít měla ještě v Kauflandech a v Tescu, tak mrkni tam, pokud máš možnost ;) Budeme doufat, že se bude značka stále rozšiřovat :) Jo a jinak taky seženeš na KupKosmetiku.cz, kde můžeš nakupovat z pohodlí domova a ještě za maličko příjemnější cenu ;)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)