čtvrtek 4. května 2017

Tělový olej Inecto + krém na ruce Creightons

Ahoj, zdravím, moji zlatí!

Jelikož se brzy objeví tyhle kousky mezi spotřebovanými, měla bych se jim prve trochu blíže podívat na zoubek v recenzi, co myslíte?
 
Mám dobré přátele. To řeknu na úvod. Moje kamarádky totiž vědí, že kosmetika mi udělá vždycky radost. A když jsou ještě natolik šikovné a shání mi i dosud neznámé a neobjevené značky a produkty, tak to je teprve sen! Tohle zvládla Kája, která mi při našem posledním posezení přinesla tyhle dva kousky. Olej, v té době ještě neznámé značky Inecto, která se mezitím dostala i do našich drogérií a seženete ji nyní i v Rossmannovi a krém značky Creightons, která je pro mne velká neznámá doposud, ale nebojím se, že by se to brzy nezměnilo. Dnes to tedy bude o nich.




Tělový olej Argan - Inecto

Pokud máte rádi tělové oleje, tak tenhle nesmíte minout. Nejsem si tedy jistá, jestli seženete v drogérii zrovna tuto variantu s arganem, ale minimálně kokosový olej jsem tam viděla. Věřím, že i ten kokos bude stejně super. Balení je umělohmotné. Aplikujete pomocí rozstřikovače, což je na jednu stranu super, že si nemusíte lít olej do dlaně a nastříkáte přímo na tělo. Na druhou stranu zase bacha na to, kam olej stříkáte, občas se mi stalo, že jsem si jím zacákala podlahu, po které jsem se jednou krásně sklouzla a div si nerozbila hubu. Jindy jsem pro změnu našla zacákanou i kliku u dveří :D Prostě šikula no. Olej jsem poté ještě lehce rozetřela, aby se lépe vstřebal. Je to něco mezi suchým olejem a takovým tím běžným, mastnějším. Tím chci říci, že vás neumastí od hlavy až k patě a je spíše nenápadný, i když lehce ho na pokožce cítíte a opravdu minimální mastná vrstva na ní zůstává. Ale jen na chvíli, po pár minutách už vás doprovází jen příjemná vůně a pocit, že jste pokožce dali pěknou dávku péče. Ta péče je příjemná, pokožka je hezky vyživená až do druhého dne. Když už tu zmiňuji tu vůni, tak musím říci, že je mi převelice sympatická. Je lehká, což je pro arganový olej celkem typické. Hodně je z toho cítit právě argan, zároveň mi trochu voní jako oříšky, což já můžu.

Za mě velmi příjemná záležitost, která mě bavila od začátku do konce. Krásná vůně, dobré vlastnosti a příjemná cena, která se pohybuje kolem 130 - 150 Kč za 200 ml. Mrkněte na ně do drogérie Rossmann.






Krém na ruce Vanilla & Macadamia Cocoon - Creightons

Oficiální popis: Krém na ruce s výtažky z vanilky a makadamiového ořechu vyživuje a zvláčňuje pokožku rukou po běžné práci.

Labůžo je ale teprve tohle! Jestli jsem někdy měla chuť zkusit nějaký kosmetický produkt ochutnat a sežrat, tak je to tento! Vážení, to je naprosto nej nej nejdokonalejší vůně na světě! Jednou mě zase mrzí, že vám nemůžu dát přičichnout. Já bych ji nepopisovala po jednotlivých složkách, jakože vanilka tam bude, to zaručeně, ale ve mě tento krém evokuje sušenky! Bože, nějaké vanilkové sušenky Disco nebo něco takového. Prostě perfektní, to fakt chcete. Mňam. Mňam. Balení je také vymazlené, jen se na to podívejte. Je to pro mě takový ten "decor" kousek, který si klidně vystavím na stolečku, aby ho každý viděl :) Krém je konzistenčně ideál - ani tekutý, ani extrémně hutný. Velmi dobře se roztírá a už v této chvíli vás vůní omámí. Po rozetření se velmi rychle vstřebává. Zanechává na rukou jedině příjemný pocit a k tomu.. co? Dokonale vonící ruce :D Zase ta vůně, ale ta prostě v tomto případě hraje prim. Zase ale nemůžu říci, že by byl špatný i v jiných ohledech. To vůbec. On i celkem obstojně hydratuje. Netvrdím, že by to byla hydratační bomba a neměla jsem v životě lepší krém, ale žádný problém s ním nemám a mé ručičky jsou spokojené. 

Takže jo, tohle je naprostá pecka, kterou povinně řadím do výbavy každé milovnice voňavé kosmetiky (a krémů)! :D Koukala jsem, že v nabídce má tato značka více vůní, takže se teď hezky pokusím sehnat další, protože s tímhle se mi bude loučit jenom těžce! Našla jsem je například tady nebo tady a mají dokonce i sprchové gely a tekutá mýdla, uuuugh. Asi budu muset časem objednat. Příjemná je, co koukám, i jejich cena. Seženete je za cca 50 Kč za 100 ml. No neber to!






Sečteno podtrženo, Káje moc děkuji za to, že mi sehnala takové poklady a já tak mohla zase vyzkoušet něco jiného! Zároveň jí neskutečně "děkuji" za to, že mi zamotala hlavu a já budu muset shánět něco dalšího.. :D Jako bych toho měla na seznamu málo, že :P Ale tyhle kousky jsou oba skvělé. Nejde jinak než pochválit a doporučit.

Co vy a tyto značky? Máte s nimi zkušenosti? Zaujaly vás?

12 komentářů:

  1. Od Creightons jsem měla sprchový gel, moc hezky voněl, že mají v nabídce krémy na ruce jsem ani nevěděla, ale je to dobrá zpráva, které hodlám využít:-) A docela bych si dala říct i na ten olej, do Rossmanna chodím úplně minimálně, preferuji dm nebo Tetu, ale asi je na čase omrknout to i tam:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zas vůbec netušila, že bude mít Creightons i sprcháče a mýdla.. taky toho budu muset využít! :) Do Rossmanna jsem chodila dřív skoro pořád, ale teď tam jdu jednou za uherský rok a pak se nestačím divit, co vše nového tam mají :-O :D Kosmetika Inecto byla jedna z těch příjemných překvapení :)

      Vymazat
  2. Obě značky jsem ještě nezkoušela, ale musím říct, že to jako vypadá parádně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo obě jsou zase něco jiného než zná člověk z drogérií a vidí to všude :)

      Vymazat
  3. Nemám zkušenost ani s jednou. Mě by se více líbil ten krém na ruce, zrovna bych nějaký potřebovala.

    OdpovědětVymazat
  4. Hahaaaaa! Na tuhle recenzi jsem se těšila ;) A jsem moc ráda, že ti obojí sedlo! Až přijedeš do Prahy, tak tě vezmu do drogérky, kde jsem tohle pořizovala...myslim, že si odneseš tak půlku regálů :D ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káji, obojí naprostá pecka, jsi prostě šikulka a umíš vybrat na míru! ;) :* Tak to abych začala pomalu škudlit, ne? :D

      Vymazat
    2. ;) Jsem ráda ;) Jasný, šetři, protože si odneseš asi tak tunu krémíčků, olejíčků a sprcháčků :D :D

      Vymazat
    3. Ojeje.. jako že bych toho měla doma zrovna málo.. :D

      Vymazat
  5. Na Inecto jsem koukala v Rossmannu, protože mě zaujaly obaly, jsou tak odlišný od jiných značek, ale zatím jsem nikde nečetla žádnou recenzi, tak jsem víc značku neprozkoumávala, děkuju za tip Klárko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, není zač :) Určitě na ni mrkni více, myslím, že nebude špatná! ;)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)