středa 28. ledna 2015

Jedna malá Chubbyna, co spadla mi do klína..

Krásný podvečer!

Představím vám celebritu mezi voskovkami a tužkami na rty. I když já myslím, že kdovíjaké představování není třeba.. Ona je tak slavná, že o ní ví i ti, co si v kosmetice nelebedí tolik jako my, čtenáři blogů.. Ano, už i já mám jednu svojí "Chubbynu"! Když jsem se dozvěděla, že budu mít možnost vyzkoušet originální Chubby Stick od Clinique, díky spolupráci s e-shopem Parfémy - Elnino.cz, skákala jsem dva metry vysoko.. Je to tak trochu splněný sen, omrknout originál, který je tolik chválený a od kterého se odvíjela celá vlna všech možných tužek na rty.. a tak když přišla, hned jsem se do ní pustila..

Oficiální popis: Chubby Stick Lip Balm je vyživující tónovací balzám na rty, který zjemňuje a hydratuje. Obsahuje mango a bambucké máslo.


Jedná se o Chubby Stick Lip Colour Balm, což je balzámová varianta. Věděli jste, že existují i jiné varianty? Kromě této můžete sehnat ještě Intense Moisturizing Lip Colour Balm, což je pigmentovanější varianta a nebo Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm, což je nejnovější přírůstek a jedná se o nejslaběji pigmentované kousky této rodinky, podle fotek, co jsem kde viděla, bych řekla, že se jedná o klasické hodně jemně zbarvené balzámky. Jednoduše "čubin" je na našem trhu hodně.. To ani nemluvím o jejich stínech v tužce nebo nově i korektorech.. ;)


Ale zpět k recenzi toho mého fešáka. K otestování jsem si nakonec vybrala odstín č. 05 Chunky Cherry. Výrazná, růžovo-červená, ideální pro rozbití těch temných zimních dnů, které venku panují.. Odstín odpovídal mým představám podle vzorníku e-shopu. Chubbyna přišla v krabičce, balení asi nemusím dlouze hodnotit - všichni víme, jak vypadá.. Tužka se stříbrným víčkem a spodní částí, střed je barevný, odpovídající jejímu odstínu.. Chubby se vysunuje spodní částí, prostě jako všechny tyhle tužky :) Obal je pevný, dosud pevně drží a to přežil i několik pochůzek v kabelce (u Astor másla se mi už začala spodní vysunovací část podivně viklat), text také drží bez ošoupání.. Prostě jo, balení je velmi vymazlené a líbí se mi. Po otevření na mne vykoukla tužka seříznutá do špičky a první co uděláte - přičichnete si. V tomto případě to raději vynechte, protože to vůbec nevoní. Parfemaci to sice žádnou mít nemá, ale já cítím voskovku, přesně takhle voní i voskovky na kreslení, které jsem kdysi na základce používala.. to teda nic moc, raději bych nějakou nasládlou vůni :) Pigmentace je slabší, což pro mne bylo trochu překvapení. Sice jsem jako věděla, že jde spíše o balzám, ale stejně jsem čekala něco jiného.. já nevím.. I když mám hodně výrazný odstín, tak hezké barvy na rtech dosáhnu až po několika (cca čtyřech) přetřeních rtů. To je oproti mé oblíbené tužce od Astoru dost rozdíl. Ale dobře, tohle se třeba může někomu zamlouvat, ne všichni mají rádi syté a pigmentované kousky. Neříkám, že já občas nesáhnu po něčem "slabším". Co mi ale vadí a to hodně, je výrazné zalézání do vrásek a zvýraznění veškerých nedokonalostí rtů. To se mi fakt nelíbí, můžete si toho všimnout i na fotce (a to nemám rty v horším stavu než jindy!). Jinak nevýrazné šupinky a nedokonalosti, které klasické rtěnky schovají a nebo naprosto ignorují, s touto voskovkou vyniknou. Hydrataci bych čekala od "balzámu", na který si Chubby Stick hraje, také o hodně větší. Pokud si s ní rty přetřu jen tak nedbale, za chvíli je mám úplně vysušené.. V případě více vrstev už je to o poznání lepší, ale prostě balzám mi nenahradí.. Navíc mi je ta hmota na rtech taková nepříjemná.. opravdu trochu mazlavá, jak voskovka.. Nic, co by mi extra uchvátilo. Výdrž je průměrná, většinou ji na rtech mám tak hodinku, poté barva zmizí..



Za mě tedy opravdu celkem zklamání.. Po těch velkých ohlasech a pozitivech ze všech stran jsem čekala nějakou pecku.. a ono tohle. Podle mne hodně povyku pro nic. Daleko více se mi zamlouvá pigmentovaná pastelka od Astoru (recenze tady), která stojí třetinu tohoto "zázraku" od Clinique a výsledky jsou neporovnatelné. Chubby Sticky najdete tady, cena 425 Kč. Zrovna koukám, že tento odstín je vyprodaný, ale určitě ho hezky nahradí odstín č. 15 Pudgy Peony, který se mi zdá býti hodně podobný.. ;)

Co vy a Chubby Sticky? Podlehli jste této mánii? Jste s nimi spokojené?

30 komentářů:

  1. Už mne to přešlo, ale před pár lety, to bylo prima.

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, to bych necekala :-/ Me by docela lakala, vlastne hodne, jen tedy jinaci odstin, tenhle neni pro me.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem jeden, ale už jsem ho vypotřebovala. Mně docela vyhovoval, ikdyž mám doma lepší rtěnky a znovu bych si ho asi nekoupila. Každopádně Clarins pastelka je mnohem lepší :)

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem měla odstín Mega Melon a až na lehké vysušení a hutnější konzistenci jsem byla spokojená, pigmentace super, dlouho držela... a bohužel v levnější variantě takový úžasný odstín nikde není :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to věřím, odstíny zase mají vychytané, to jako jo :)

      Vymazat
  5. já ho mám a vyhovuje mi, do vrásek mi nezalézá, drží, barva se mi moc líbí, takže nemám co vytknout, ikdyž vůně nevůně mě taky trochu překvapila, ale jinak ok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobře, že ti vyhovuje! ;) Já prostě čekala od Chubby něco jiného.. :)

      Vymazat
  6. Mánii jsem zatím nijak nepodlehla, za tu cenu by mohl dělat lepší službu :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá úžasně, chubby stick chci už déle vyzkoušet :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Aj ja ho mám a vyhovuje mi najviac zo všetkých, astor mi vôbec nevyhovuje. Mám odtieň 15 pudgy peony

    OdpovědětVymazat
  9. Vyzkoušela jsem a neshledala jsem téměř žádný rozdíl s pastelkou od Catrice. Stěžovat si nemůžu a mně tedy nevysušuje ani jeden, na rtech drží cca 2-3 hodiny a občas ho použiju iísto balzámu, když mám jen lehce suché rty. Mně u Astoru vadí třpytky a to jak se hodně leskne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já mám ten lesk u Astoru zase ráda :) ale jestli je tohle stejné jako Catrice pastelka, tak si koupím radši ji :D

      Vymazat
  10. Já na něj četla jak pozitivní, tak i negativní recenze, a ať je to jak chce - za 4 stovky bych si ho nekoupila, i kdyby to byl nejlepší balzám na světě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi to zdá dost, ale prostě je to Clinique.. :)

      Vymazat
  11. Já mám set tří miniatur - červená, růžová a fialová. Ne, že vyloženě vysušují, ale dělají se mi pod nimi šupinky a taková Catrice tužka je mi rozhodně příjemnější. Navíc mám na tu fialovou nějakou alergickou reakci nebo co, protože mě po její aplikaci hrozně dlouho brní rty a celá brada. Jak kdybych dostala zubařskou injekci :D
    Za mě tedy spíš zklamání :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo právě, já si říkám: jo dobrý, rty nemám suché, tak vezmu Chubby a jen ji namatlu, tak si všimnu milionu šupin a vypadá to odporně :D A teda kdybych potom ještě měla takovouto reakci, tak letí do koše ihned! :-/

      Vymazat
  12. Bálzámortěnky mě moc nelákají, upřednostňuji klasické rtěnky.

    OdpovědětVymazat
  13. Já to furt říkám, že je to přeceňovaná sra*ka a na nic!!!! Zlaté Clarins nebo Astor pastelky, těm Chubbina může leda olizovat kotníky :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joooo no :D Clarins jsem sice nezkoušela, ale Astor o mnoho lepší! :)

      Vymazat
  14. tak koukám, že zůstanu věrná Astoru :))

    OdpovědětVymazat
  15. Tenhle Chubbystick mě moc neláká, spíš bych ráda vyzkoušela ty tužky od Astoru :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  16. Ještě jsem nezkoušela žádnou pastelku na rty, ale ty od Astoru se mi moc líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Nádherná barvička, každopádně nejvíc mě dostal název článku :D :D

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  18. Tento me nelaka spokojim se s maslem na rty od Astor.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Já mám pastelky na rty ráda, ale je fakt, že tuhle legendární od Clinique nemám ani jednu :)

    Zdravě krásná pleť s tónovacími krémy a nejen jimi...

    OdpovědětVymazat
  20. teda :/ na rtech teda vypadá bídně.. barvička je to vcelku pěkná, ale jinak mizérie.

    OdpovědětVymazat
  21. Tak to je zklamání teda! Mě Chubby Sticky vždycky strašně lákaly, ale nechtělo se mi za to dávat tolik peněz, no a pak mě uspokojil příliv "čubin" od jiných značek. :-) Mám dvě od Catrice a jsou úžasné. Mám i jednu od Astoru, ale Catrice mám radši. To je totiž ideální věc na takové rychlopřejetí rtů, když spěchám, za pár sekund mám o sto procent hezčí rty a není na první pohled do očí bijící, že na nich něco mám. Takový efekt miluju. Kdežto pastelka od Astoru je už spíš víc jako rtěnka (ale možná záleží na odstínu, já mám Unguilty Pleasure).

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)