čtvrtek 9. října 2014

Spotřebováno - září 2014

Krásný den, moji milí!

Září máme už nějaký ten den zdárně za sebou a tak je čas na rubriku spotřebovaných kousků z kosmetické sbírky. Září bylo vcelku skromné, to se musí nechat.


Celkem spotřebováno 11 kusů, z toho dva vzorky. Tentokrát tedy padlo hodně dekorativní kosmetiky, až se sama divím.. Ale víte jak to je, jako na potvoru vám dojde vše najednou! Naštěstí už jsem většinu věcí nahradila novými, takže cajk. Pak je tu něco i z pečující, bohužel rovnou dva moji oblíbenci, které budu muset teprve nahradit a zbytek tělová a vlasová kosmetika.


Gliss Kur Ultimate Volume - o tomto šamponu už nemá cenu se více rozepisovat, představila jsem ho tu už několikrát. Jednoduše patří mezi moje stálice a pokud zrovna nemám chuť experimentovat a zkoušet nové šampony, vracím se k němu. Vlasy vydrží dlouho voňavé, lesklé a jemné. Znát je i větší objem a méně se mi mastí. Koupím si ho zas a znovu. Hodnocení: 5/5.

Vzorky šampon + kondicionér Pure Fiji - byly kdysi v Ladyboxu a měla jsem je hooodně dlouho. Brala jsem si je s sebou na dovolenou, ale nedodělala jsem je a znovu na ně přišlo až teď, když jsem se stěhovala. Zjistila jsem ale, že už ty zbytky nejdou z lahviček pořádně vydolovat a navíc to bylo načaté dost dlouho, tak jsem to raději neriskovala a rovnou je vyhodila. Zhodnotit je nějak moc nemůžu, snad jen řeknu, že krásně voněly po kokosu a měly by být přírodní! :) Hodnocení: -/5.

Peeling Avon Senses Garden of Eden - peeling nebyl na můj vkus moc hrubý, takže jsem jej používala každý den jako sprchový gel. Peeling byl gelové konzistence, obsahoval malé množství bílých zrníček, která spíše pohladila, než by pořádně promasírovala a odstranila odumřelé buňky :D Navíc mi úplně nesedla vůně, v tubě po přičichnutí se mi zdála fajn, ale po nanesení mi přišla taková.. chemická. Nic, co by ve mě evokovalo Eden. Hodnocení: 2/5.

Suchý tělový olej Coslys - je třeba něco dodávat? Oleje jsem si zamilovala a tenhle není výjimkou. Krásná citrusová vůně, která se k létu náramně hodila. Úžasně opečovávaná pokožka, příjemný pocit po namazání.. Prostě paráda! Užívala jsem si jeho péči, která byla dokonalá. I po několika hodinách jsem cítila, že jsem se namazala! Snad jen lepší pumpičku mohl mít a bezedný by mohl být :) Hodnocení: 4/5.


Idéalia Oční Vichy - úžasný oční krém. Příjemná konzistence, aplikace, rychlé vstřebání a hlavně skvělé účinky. Potřebuji nutně další balení, protože nyní jsem bez něho úplně bezradná! :( Kruhy mám, otoky mám, vypadám jak zombie! :D Hodnocení: 5/5.

Cukrový peeling Tony Moly - fajn záležitost. Nádherně sladce voněl, nejraději bych ho jedla. Byl hrubší, ale ve vodě se rozpouštěl, takže záleželo na vás, jak hodně jste chtěli obličej vydrhnout :) Pleť zanechal vyčištěnou a svěží. Snad jen to balení mi trochu vadilo, kelímky ve sprše moc nemusím, špatně se mi to otevírá. Ale jinak velmi příjemné :) Hodnocení: 4,5/5.

Garnier Odličovač očí - já jsem mu z počátku tak trochu nemohla přijít na chuť a vůbec nevím proč! Zpětně ho totiž považuji za opravdu příjemný kousek (oproti posledním zkušenostem). Možná odličuje trochu slaběji než třeba Ryor nebo Lancome, ale pořád si myslím, že je to kousek ucházející. Odlíčí co má, bezbolestně a vcelku rychle, takže paráda. Rozhodně bych se dalšímu balení nebránila. Sice tam je pořád něco nepojmenovaného, co mi na něm trochu nesedí, ale ve finále spokojenost. Hodnocení 4/5.


Big & Daring řasenka Avon - jsem z ní pořád tak trochu v rozpacích.. ale myslím, že ji stejně miluju! Opravdu žádná řasenka mi v životě neudělala s řasami to, co jeden čas tahle! Takhle krásně dlouhé, natočené a objemné řasy jen tak nemívám. Jen mě štve, že nebyla bezedná. Velkého kartáčku se nebojte, i krátké řasy s ním nalíčit jdou. Stále uvažuji o koupi dalšího balení, abych se ve svých závěrech ujistila a vychutnala si s ní ještě nějakou chvíli. Hodnocení: 4/5 (za rychlé vysychání).

Korektor Fit Me - pro změnu nejlepší korektor. Tohle byla láska jako trám a já se k němu nejspíše vrátím, protože náhrada, co jsem si vybrala stojí za prd. Na tenhle kousek nic nemá. Sedí mi odstínem a udělá, co má - schová moje obrovské kruhy pod očima i sem tam nějaký začervenalý flek či menší pupínek. Pro mě prostě must-have, po výplatě jdu pro další balení! Hodnocení: 5/5.

Super Liner Gel Intenza L'oréal - do třetice všeho dobrého! Tyhle linky jsou bezkonkurenční! Poprvé v životě jsem se podívala na dno gelových linek! Vždy se mi to zdálo nemyslitelné, ale podařilo se! :D Jsou krásně intenzivní, doopravdy černé, nerozpíjí se, hezky se s nimi pracuje, jsou krásně krémové a lehce kreslí.. jednoduše nádhera! -Součástí balení je super tenký štěteček, který si samozřejmě nechávám :) Hodnocení: 5/5.

Tak a to je pro tentokrát vše. Všechny oblíbence jsem si spotřebovala a teď mi tu nic nezbylo :( :D Takže je čas objevovat nové poklady :)

23 komentářů:

  1. Tak že bych dala Gliss Kuru ještě šanci? :) Měla jsem šampon z té černé řady a strašně mě po něm svědila pokožka hlavy :/

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Klárko, nalákala jsi mě na Gliss Kur a ten cukrový peeling, obojí musím vyzkoušet .)

    New in: September 2014

    OdpovědětVymazat
  3. čtu to pořád dokola,ale asi jsi zapoměla na Coslys,nebo ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapomněla no, je to doplněné a recenze tu již v minulosti byla a dala se dohledat :)

      Vymazat
  4. Klárko, zapomněla jsi na ten olej na tělo ne? A ten by mě zrovna docela zajímal :D A pak se mi mooooc líbí ten cukrový peeling, musel vonět božsky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doplněno, recenze tu už nějaký pátek je, takže je možné dohledat.. ;)

      Vymazat
  5. Tiež som testovala vzorky šamponu Pure fiji, ale vôbec ma nezaujal a ani moje vlasy :( Vichy očný krém som skúšala iba vzorku a už teraz viem, že si zaobstarám aj celé balenie no a z riaskenky od Avonu som takisto v rozpakoch, ale určite patrí k tým naj čo som od Avonu mala ak nie úplne že NAJ :)

    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovědětVymazat
  6. O tom peelingu od Avonu jsem přemýšlela, jinak jsem nic nezkoušela
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. Hodně mě zaujal ten peeling :) ale kelímky jsou při mytí vážně velmi nepraktické :/ ..
    Na odličovač Garnier se také chystám :)

    OdpovědětVymazat
  8. Maskaru už mám odskúšanú, ale mne osobne veľmi nesedela. Veľmi ma na nej hnevalo, že mi neustále lepila riasy dohromady. :D Taktiež mám doma ten odličovač a s ním som aj ja veľmi spokojná. :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. ten Garnier mám teď nový, jsem na něj zvědavá, a Fit me korektor chci také vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase asi sáhnu po té Tebou věčně opěvované Mixe! :D :P

      Vymazat
  10. riasenka z avonu je tiež miestami moja obľúbená a miestami nie :) vadí mi že sa ťažko odličuje ale inak som s ňou veľmi spokojná

    OdpovědětVymazat
  11. Ty linky chci už dlouho vyzkoušet :)!

    OdpovědětVymazat
  12. Mě by zajímala ta lahvička Coslys. ;) Taky jsem minulý měsíc spotřebovala několik oblíbených věcí. http://wheretigerslive.blogspot.cz/2014/10/spotrebovano-zari-2014.html
    Krásné dny, Veronika. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Hm, ty gelové linky asi postřebuju, i když mám různých linkovačů a spolu asi tunu. B)

    OdpovědětVymazat
  14. S hodnotením musím do bodky súhlasiť. Linky rozhodne musím mať :))

    Srdečne ťa pozývam na *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat
  15. Šampon a korektor musim mať! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Také jsem teď dopotřebovala odličovač očí Garnier a také mi tam něco nepojmenovaného nesedlo, ikdyž mi celkově přišel fajn;) Řasenku Avon si asi koupím, všude je vcelku hodně chválená!!:)

    OdpovědětVymazat
  17. moc mě zaujal ten cukrový peeling :))

    OdpovědětVymazat
  18. Klári, dneska jsem tě viděla v HK na nádraží, Jela jsem s tebou asi vlakem z Pardubek, jen jsem nějak neměla čas tě oslovit. ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Mám ten korektor a je vážně fantastický! :O :D :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)