úterý 22. dubna 2014

Tekuté zlato pro vaše vlasy.

Pěkný úterní podvečer!

Dnes vám musím zazpívat o těchto dvou parádních pomocnících, ze kterých jsem poslední měsíc úplně paf. Hodně dlouho jsem kondicionéru a šamponu na vlasy Mythic Oil od L'oréal Professionnel odolávala. Původně jsem je měla dokonce připravené jako dárek, i když svým krásným vzhledem k vyzkoušení doslova lákaly.. mohl to být hezký dárek, že ano. Jenže náhoda chtěla tomu, abych si tuto řadu vyzkoušela sama a tak jsem nedávno neodolala a pustila se do ní a... Jsem NADŠENÁ!



Souffle d'Or Sparkling Shampoo

Oficiální popis: Ultra-lehký olejový šampon se zlatavými mikro-částicemi obohacený o výživný saflorový a arganový olej. Jemně omývá vlasy od nečistot, zanechává vlasy lehké s dokonalým leskem. Bez silikonů a parabenů. Prodejný výhradně v kadeřnických salonech.


První, co vás na obou produktech zaujme je jejich vzhled. Oba kousky jsou v průhledných lahvičkách, které se už z dálky třpytí svým obsahem, obě mají pumpičku, takže aplikace je nanejvýš příjemná a jednoduchá. Pumpnete si, kolikrát potřebujete. Ten obsah je vážně brutálně úžasný! Zlatý šampon, no řekněte, setkali jste se už s něčím tak nádherným? Snad každý z nás by se chtěl jednou koupat ve zlatu! :D Šampon má gelovou texturu, trochu nažloutlou barvu a obsahuje velké množství třpytivých částeček. Ty aplikujete do vlasů při mytí, ale nemusíte se bát, že budete mít plnou hlavu třpytek, vymyjí se (nebo možná rozpustí, každopádně po umytí ve vlasech nejsou vidět). Já používám na své dlouhé vlasy cca 5 pumpnutí na jedno mytí, na jedno zmáčknutí vyleze celkem malá dávka šamponu. Aspoň ale víte, že to s tím nepřeženete :) Šampon úžasně pění a hlavně nádherně voní. Já vůbec nevím, jak vám tu vůni popsat, ale možná skutečně voní jako oleje? Vonné oleje, to je možná ono. Trošičku i jako ty dětské olejíčky pro miminka. Každopádně jemná, příjemná a lehká vůně, která okouzlila nejen mne. Úžasné na ní je, že ve vlasech vydrží i dlouho po umytí! Šampon jde z vlasů lehce vypláchnout. Vlasy se poté celkem hezky rozčesávají a jsou krásně lesklé a jemné. Tento efekt ještě více podtrhne kondicionér, takže pokračování níže. Snad ještě můžu podotknout, že po samotném šamponu se mi vlasy mastily o něco pomaleji než je u mne zvykem s jinými šampony. V pohodě jsem zvládala i třetí den bez umytí, což se mi moc často nestává. Jednoduše bomba! Štve mě na něm jediná věc a tím je rychlý úbytek, i když se jím snažím maximálně šetřit. A snad cena, která se pohybuje za 250 ml v rozmezí 200 - 300 Kč.



Souffle d'Or Sparkling Condicioner

Oficiální popis: Průzračný gelový kondicionér se zlatavými mikro-částicemi pro vytvoření lesku vašich vlasů. Obohacený o saflorový a arganový olej, vyživuje vlasy bez zatížení a rozčesává je, pro vzdušný pocit. Bez parabenu.

Použití: Aplikujte na šamponem umyté a ručníkem vysušené vlasy. Nechte působit 3 minuty, poté pečlivě omyjte. Zlatavé mikro-částice se vymývají při oplachování vlasů.


Hned na úvod řeknu, že tohle je jednoznačně ten nejlepší kondicionér, jaký jsem dosud měla! Jak jsem psala, tak šampon sám o sobě mé vlasy krásně provoněl, zjemnil a zanechal lesklé, ale s tímto kondicionérem, se všechny plusy šamponu ještě podtrhnou! Kondicionér používám ve sprše klasicky po umytí šamponem, nechávám ho chviličku působit a po umytí se nestačím divit. Vlasy jdou vážně lehce rozčesat, bez nejmenšího problému si s tím tangle poradí i za mokra. Vlasy po umytí těmito dvěma kousky nádherně voní po dlouhou dobu, ještě druhý den je ta vůně cítit. Parfemaci má samozřejmě šampon  i kondicionér stejnou, možná kondicionér ji má o něco intenzivnější :) Stejně jako šampon i on obsahuje zlaté částečky, ovšem v menším množství, kondicionér je více čirý. Ale stejně jako u šamponu se částečky vymyjí a nejsou vidět. Mé vlasy nejsou nic moc a jen tak z nich něčím neudělám krásnou hřívu, ale tenhle šampon mi alespoň částečně pomáhá. Den po umytí jsou vlasy nádherně jemné, ale opravdu úplně dokonale jemné, lesklé, lehké a přesto objemné.. vypadají zdravě a.. já jsem z toho efektu unešená! :D Po dvou dnech už není efekt takový, ale pořád prostě několikanásobně lepší než s jakýmkoliv jiným šamponem a péčí.. :) Opravdu jsem po prvním umytí zůstala paf a hlavně nejen já, ihned si "jiných vlasů" všiml i přítel, který mi k vlasům neustále čuchal a poté i kamarádky. To se mi ještě nestalo, aby změna šamponu měla takový efekt :) Jednoduše nádhera! Trochu negativum je, že mi to zjemňuje nejen dlouhé vlasy, ale také to chmýří kolem hlavy, které si díky té lehkosti poletuje snad ještě více než obvykle. Takže dá po ránu práci to trochu zkrotit, musím si trochu vyhrát s lakem na vlasy :D Ale jinak skutečně pecka. Vážně uvažuji, že zainvestuji do dalšího balení, protože tohle za to celkem stojí. Snad jen stejně jako u šamponu mne štve rychlý úbytek, o chlup menší balení, ale vyšší cena :( Kondicionér má obsah 190 ml a cena je kolem 300 Kč.




Takže vezmu-li to kolem a kolem, já nemůžu prostě říct křivého slova. Tyhle dva pomocníci mi ukázaly, že i s mými příšernými vlasy se dá něco dělat :D Opravdu jsem si je zamilovala a vám je mohu jedině doporučit :)

Prodávat se má výhradně v kadeřnických salonech, ale brouzdala jsem po netu a na pár stránkách jsem jej objevila, např. tadytady nebo tady.

Co vy a Mythic Oil? Zkoušeli jste? A co vy a celkově kadeřnická vlasová kosmetika?

30 komentářů:

  1. No tak to tohle duo musím vážně vyzkoušet! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Docela jsi mě tím zaujala, docela dost. Jenže ted mám tolik věcí na vlasy, že je nestíhám spotřebovávat, tudíž mám sama od sebe zákaz si kupovat cokoliv dalšího na vlasy, dokud nespotřebuju aspon půlku :D Já jsem ted hrozně spokojená s Aussie výrobky, taky si změny všimlo okolí!

    OdpovědětVymazat
  3. Taky je mám doma, jsou super, taky se mi hrozně líbí jejich vzhled, jsou takový luxusní, ale ubývají hrozně rychle, hlavně když má člověk dlouhý vlasy...jediný co mi nevyhovuje, že mě po nich svědí pokožka hlavy :(

    OdpovědětVymazat
  4. Bože, vypadá to tak luxusně, voňavě, krásně, účinně a ZLATĚ! A draze... hmm uvidím, třeba až bude víc penízků, tak je zkusím, nalákalas mě :P

    OdpovědětVymazat
  5. Ouu tak to po něm šáhnu hned jak budu v drogerii :D :D

    http://zelenkovatereza.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. s šampónem jsem taky spokojená, i když musím mít v pohodě pokožku hlavy, pokud mám zrovna lupy, tak ty třpytky to ještě více dráždí. kondicionér mi vlasy hodně zatěžoval, takže ten jsem dala pryč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mně vůbec žádnou neplechu nedělá, naštěstí! :)

      Vymazat
  7. No, podle tvé recenze to bude opravdu hotové zlato pro vlasy :D Z téhle řady jsem nic nevyzkoušela, ale snad až bude někdy v akci... Na vlasy používám všechno jenom z drogerie a vystačím si s tím, největší můj "miláček" je bezoplachová péče od Gliss Kur!

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadají dobře, také jsem uvažovala o koupi, ale nakonec jsem usoudila, že by mě z toho šamponu svědila hlava - vadí mi sulfáty :-( Jinak nechápu efekt těch třpytek. Proč tam jsou, když se při oplachování všechny vymyjí? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, kdoví :D ony se buď vymyjí nebo rozpustí, to nevím.. Tolik jsem to nezkoumala, každopádně hlava se mi po tom netřpytí :D

      Vymazat
  9. Tak třeba já šampon i kondicioner používám zvlášť a to ještě jednou za čas. Mám vlasy mastný, ale po umytí oběma produkty mi vypadá hrozně moc vlasů jak jsou až přílis jemný a druhy den se mi vlasy zdají ztěžklý a nemam na hlavě skoro nic, jen pár chlupů. Marťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak až takový efekt?! :-O Tak to jsem ráda, že na mě funguje jenom tím zjemněním.. to by bylo, aby mi vlasy ještě vypadaly.. :-/

      Vymazat
  10. Já měla šampon a nezaujal mě. Navíc mi mastil vlasy :(

    OdpovědětVymazat
  11. Škoda že jsem si nepořídila ten ladybox když tyhle dva přípravky v tom byli :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Pro mě hodně velký zklamání a pomalu nejhorší dvojka. Vlasy se mi mastily, byly docela splihlý a hlavně mě šíleně svědila pokožka hlavy. Hrozný.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, ale co čtu, tak nejsi jediná, koho to svědělo.. to jsem ráda, že já s tím žádný problém nemám.. by mě jinak mrsklo :)

      Vymazat
  13. Mám poškodené vlasy... Mám si kúpiť niečo účinnejšie či siahnuť po týchto výrobkoch?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na poškozené bych to asi nezkoušela, co čtu názory ostatních holek tady :) to spíše fakt nějakou řadu na poškozené ;)

      Vymazat
  14. Mně šampon moc vyhovoval, ale po čase mě z něj začala hrozně svědit hlava, takže jsem ho raději vysadila. Příležitostně ho ráda využiju, jen si s ním prostě nemůžu mýt hlavu dlouhou dobu v kuse. :/

    OdpovědětVymazat
  15. já jsem je zkoušela, jak byly v LB, ze začátku jsem byla moc spokojená, krásná vůně, hezké vlasy, ale po pár použitích se mi začaly dělat lupy (vymývala jsem poctivě!). a jak tak čtu komentáře, tak nejsem jediná... jinak mě hlava nesvědila, na to netrpím, al ty lupy byly nepříjemné :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šla jsem si ihned zkontrolovat hlavu, jestli je náhodou taky nemám a naštěstí ne, ufff :D to bych to asi prohodila oknem.. tak dobrý, vypadá to, že má hlava už si zvykla na vše, že ji ani tenhle šampon nevadí :D :)

      Vymazat
  16. Já mám v zásobě více než dost vlasových produktů, takže si tohle rovnou zakazuji i když tahle dvojka vypadá hodně dobře, ale přijde mi to až zbytečně předražené :)

    OdpovědětVymazat
  17. také mi obojí vyhovuje, a ta vůůůně :) teď chci vyzkoušet i olejíček ze stejné řady :)

    OdpovědětVymazat
  18. Já jsem z něj byla ze začátku hodně unešená, ale pak jsem zjistila, že do druhého dne mám strašně mastné vlasy. Jinak super duo, po umytí jsou vlasy krásné hebké a ta vůně ♥ Jen kdyby to vydrželo aspoň ty tři dny, to by mi bohatě stačilo.

    OdpovědětVymazat
  19. ja mám naopak zlé skúsenosti, vlasy som mala zaťažené na druhý deň hneď mastné a začali sa mi tvoriť aj lupiny čo som predtým nikdy nemala dokonca ma svrbela aj pokožka hlavy čo ani po ďalších umytiach neprestávalo - u mňa sklamanie

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Klárko, já ti nějak nevím. Byla jsem teď na jednom kurzu líčení a ten mě donutil dívat se na kosmetické firmy a ty jejich údajné zázraky trochu jinýma očima. Nicméně pokud ti šampon voní, je příjemný a vyhovuje tvým vlasům, tak proč ne. Já jsem na výsost spokojená s jinou věcí od l´Oreal. Je to bezoplachová kúra na vlasy a taky je to spíš kadeřnická věc. Kupuju si ji přes parfums.cz a asi na ni bude brzo na blogu recenze. :)

    OdpovědětVymazat
  21. kondicioner byl pro mé vlasy naprostá hrůza :(

    OdpovědětVymazat
  22. šampon mám a naprostá spokojenost. mám dlouhé vlasy a v pohodě mi vystačí tak 3x pumpnout, používám už ho snad 3měsíce a ještě nejsem na dně a to i díky tomu, že se mi po něm vlasy tolik nemastí! opravdu zázrak a s radostí koupím další :)

    OdpovědětVymazat
  23. z této řady mě láká olejíček, pořídila jsem si orofluido, ale je na mě hrozně hutné, zatěžuje mi vlasy. u kamarádky jsem si zkoušela právě olejíček mythic oil a ten byl super!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)