čtvrtek 24. dubna 2014

Oblíbenci - březen/duben 2014.

Pěkný čtvrteční podvečer!

S hodně velkým zpožděním přináším březnové oblíbence :D ale vzhledem k tomu, že ta láska stále trvá, tyhle věcičky používám i nadále a moc nových dobrých věcí jsem neobjevila, můžu si to tak trochu i dovolit :) Dnes tedy souhrn toho s čím se v posledních týdnech ráda přátelím. Tentokrát se stal zázrak, protože o všem, co tu vidíte už jsem vám psala, takže jenom pár slov a odkazy.


Z dekorativky to tentokrát mám hodně jednoduché. Přiznám se, že na nic moc zajímavého jsem nepřišla. Až na They're Real! od Benefitu, kterou mám z kitu této značky (recenze). Pak už jen dva oblíbené laky, které jsem lakovala nejčastěji. Camaieu lak jsem nosila hned ze začátku měsíce. Jsem moc ráda, že mám ve své sbírce takový skvost (recenze). No a pak můj nejoblíbenější jarní kousek - Ballerina od Avonu, určitě si vzpomenete, jak jsem vám tenhle kousek ukazovala v kombinaci s lakem Dalmations. Ta kombinace je okouzlující a dosud mne ani trochu neomrzela.. ať žije jaro! :) (recenze)


Z pečující/vlasové tu máme také pár kousků. O šamponech vám tu nemusím dlouze vyprávět, recenzi na ně jste si mohli přečíst včera. Ač mi hodně z vás psalo, že vám řada Mythic Oil od L'oréal Professionnel nesedla, já jsem z ní opravdu nadšená. Vlasy mám po umytí vážně krásně jemné, lesklé, hladké, dlouho voňavé a mastí se pomaleji.. prostě paráda! Však se mrkněte na moji rozjuchanou recenzi. Vrhneme se na pleťovku, kde jsou oblíbenci dva, o hrubém, ale extra voňavém peelingu Tony Moly jsem vám psala také před pár dny, takže koho zaujal nebo kdo má rád karamel, nechť se podívá sem. A pak je tu skvělá mašinka, která mi pomáhá každý večer s čištěním pleti. Jasně, že nemluvím o ničem jiném, než o Philips VisaPure, který jsem zařadila do svého každodenního odličovacího rituálu. Fotky, recenzi a video o něm najdete tady. Na samý závěr je tu ještě krém na ruce Hrozny s limetkou od Dermacolu, který tak úžasně voní, že se mu nedá odolat. Není to nejhydratačnější kousek, ale celkem mi stačí a mažu se jím už kvůli té vůni moc ráda :) O něm a dalších krémech řady Aroma Ritual najdete více zde.


A jací jsou vaši aktuální oblíbenci?

7 komentářů:

  1. Děkuji za objevení nadlaku 101 dalmations! Dala jsem ho na Lose your lingerie od Rimmelu (Rita Ora) a vypadá to božsky!

    OdpovědětVymazat
  2. VisaPura od Phillips mě zaujal už v tvém minulém videu, ted přemýšlím o koupi :)

    OdpovědětVymazat
  3. VisaPure vypadá moc dobře a ráda bych ho vyzkoušela, ale ta cena!
    cosmeticsisourlife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. ten lak od Avonu vypadá moc pěkně :)) ja sem si v poslední době hodně oblíbila třešňový sprcháč od Dermacolu, máslíčka na rty od Astroru a parfém Beyonce :))

    OdpovědětVymazat
  5. Já tu řasenku They're real budu muset asi vyzkoušet, všude na ni čtu damo chválu. :)
    Já si nemůžu vynachválit High Beam od Benefitu, který jsem měla v kitu a pak tvářenku, co v něm také byla.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten krém na ruce musím mít a hrozně mě láká ten peeling, škoda, že nemám bezednou peněženku :( :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/famous-beauties-monika-leova.html

    OdpovědětVymazat
  7. Já kopu za Bad Gal tým, Realka mě moc neohromila... ale po tvářence Dandelion koukám už dlooouho :)
    Jinak já poslední dobou miluju lak Caspian z limitky Aquarium od BarryM, oční krém s řeckým senem od Ilcsi a šípkový olej :)
    x

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)