neděle 27. dubna 2014

Mozaikový bronzer MUA.

Pěkný nedělní den!

Po pár dnech mlčení jsem tu konečně s novým článkem. Dnes na téma bronzeru, který už tu mám snad věčnost a přesto se na něho pořád ne a ne dostat.. Původně jsem myslela, že vám o něm ani psát nebudu. A to z jednoho prostého důvodu - donedávna jsem bronzery vůbec nepoužívala a byl to pro mě přežitek. Jenže, pak jsem si říkala, že bych to měla zkusit a alespoň se o konturování pokusit. Tak jsem občas vzala do ruky konturovací štětec a šmrdlala po obličeji :) No, pořád si tím ještě nejsem moc jistá a určitě to pro mě není věc, bez které bych nepřežila, ale sem tam ho použiji.. No a protože tenhle bronzer je takovou široce využitelnou pomůckou (dá se využít i jako tvářenka, pokud sáhnete po světlejších "kostičkách"), tak jsem se rozhodla vám ho představit.



Bronzer jsem si objednávala kdysi se Sabčou, která na rozdíl ode mě ty zahraniční nákupy zvládá a objednávala přímo z oficiálních MUA stránek. Já jsem si tehdy říkala, že by se nějaký bronzer hodil a tak jsem na vyzkoušení vzala tenhle mozaikový v odstínu 2 Sunkissed Glow.

Musím říci, že odstín na stránkách jakž takž odpovídá realitě, takže jsem nebyla nijak zvlášť překvapená a na první pohled se mi bronzer líbil. Obyčejný, černý, umělohmotný obal sice nijak zvlášť nezaujme, ale vzhledem k ceně bronzeru je to taková levná klasika. Otevírat jde bez problémů a prozatím obal drží, i když počítám s tím, že se časem rozsype. Dokonce ani text není nijak zvlášť odrbaný, což se trochu divím. Bronzer samotný obsahuje hned pět různých odstínů poskládaných do mozaiky, díky kterým docílíte vždy jedinečného konečného výsledku. Všechny barvy jsou jemně namleté, ale všimla jsem si, že každá je jinak slisovaná. Některé odstíny jdou na štětec nabírat hezky, zatímco nejtmavší a nejsvětlejší je slisovaný opravdu důkladně, vůbec jich neubylo a na štětec nabírat nejdou. Některé odstíny jsou bez shimmeru, jiné jsou zase s lehkým stříbrným shimmerem, takže to ve finále dává zajímavé kombinace. Jedno ale mají společné, jsou velmi dobře pigmentované. Jelikož se nabírají zejména ty světlejší barvy, tak je možné jej použít i jako tvářenku, nic vám v tom nebrání :) Já se přiznám, že jej tak možná používám i častěji :D Vytknout musím prášení, kdy toho při aplikaci vždy trochu odlétne, ale vzhledem k jemnému namletí a jeho nízké ceně nebudu tvrdit, že jsem to od něho nečekala.. Naopak jeho výdrž je vážně vcelku přijatelná, za celý den se sice trochu změní intenzita, ale na tváři ho mám od rána až do večera.




Takže takhle, nebudu tvrdit, že jde o neskutečně perfektní věc, kterou musíte všichni bezpodmínečně mít, protože bez ní nepřežijete... ale vzhledem k jeho ceně (2.50 liber = cca 85 Kč) za 8,9 g si myslím, že to není nejhorší :) pokud nejste kdovíjak náročné, tak by vám bronzer na denní patláníčko mohl stačit. Najdete ho tady.

Co vy a bronzery? Používáte?

16 komentářů:

  1. Já s bronzery neumim, nekonturuji obličej, takže max použiju jako tvářenku. Tenhle s mamčou doma máme, ale zatím jen leží, už bych se k němu taky měla dostat. Mamča zas používá místo pudru bronzer :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. ja používam bronzery, zbožňujem zvýraznené kontúry :) ale nemám rada ak má broznzer čo i len kúsok shimmeru ..ale páči sa mi mozaikové balenie :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vzhledem i popisovanými vlastnostmi mi hodně připomíná mozaikový pudr od NYC.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky napadlo, že by NYC mohla být dobrá náhražka tohoto, kdyby se někomu nechtělo objednávat ze zahraničí :) ale vzhledem k tomu, že s NYC nemám zkušenosti, tak jsem se v tom nechtěla moc babrat :D

      Vymazat
    2. já jsem na něj někde četla negativní recenzi, že je tak brutálně slisovaný, že nejde vůbec nabrat... ale nikdy jsem ho v ruce neměla.

      Vymazat
    3. Tak ze své zkušenosti bych o něm prohlásila spíš pravý opak ... brutálně práší ... ale zas u NYC to může být kus od kusu jiné.

      Vymazat
  4. vypadá moc dobře, asi ho budu muset vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  5. já měla od této značky tvářenku, také mozaikovou, a byla super. takže věřím, že i tento bronzer je :)

    OdpovědětVymazat
  6. bronzer používám, konturování mě baví :) jinak tento vypadá moc hezky, má jemné barvy
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  7. Jako vypadá dobře, ale já takovéto věci nepoužívám :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle vypadá jako taková příjemná levná vychytávka, celkem se mi líbí, jakmile má něco mozaiku nebo nějaký vzor, hned mě to zaujme :D

    OdpovědětVymazat
  9. Bronzery mám velice ráda a konturuji při každém líčení. Už si nedokážu bez řádně vykonturovaného obličeje představit líčení. Používám konturovací set od Sleek a teď čekám na jejich novinku Bronzer Block :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, tak to Tě obdivuji.. při každém líčení konturovat.. :D to už bych ráno musela kvůli líčení vstávat ne o půl hodiny, ale o hodinu dříve :) :D

      Vymazat
  10. Ja mám tento istý, len v tom druhom odtieni. Zbožňuje ho !Používam ho už nejakú dobu a strašne pomaly ubúda, má skvelú výdrž a krásne farby.

    OdpovědětVymazat
  11. měla jsem bronzer hodně podobné struktury od NYC a když si to teď tak uvědomím, vůbec netuším, kde nakonec skončil :D líbí se mi na takových produktech, že pokaždé se dá vykouzlit jiný odstín :) stačí jemně nanést jako tvářenku nebo trochu přidat a může se konturovat.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)