pondělí 22. dubna 2013

I love bad boys.

Pěkný pondělní podvečer!

Tak schválně, přiznejte se, kdo se nachytal na název a myslel si, že tu bude moje přiznání či zpověď o špatných chlapcích? :D Raději vás hned vyvedu z omylu, dnes bude po hodně dlouhé době lakovací post :)

Laky tu nebyly snad sto let a protože se mi začaly doma dosti hromadit, rozhodla jsem se je konečně začít fotit. A protože tento lak jste mohli vidět už ve včerejším článku, dnes vám ho představím podrobněji.

I love bad boys je název laku od Essence, odstín č. 127. Našla jsem ho v narozeninovém balíčku od mé sestřičky a ihned mi padl do oka. Ale pořád se na něho nějak nedostávalo. Až v poslední době jsem se chtěla jarně naladit a tak jsem po něm konečně sáhla.. a už ho nedám z ruky. 



Lak je tmavší tyrkysové barvy, obsahující celkem výrazný modro-stříbrný shimmer. Vypadá na nehtech opravdu moc hezky, shimmer tomu dodává šmrnc. 

Musím říci, že jsem měla z toho laku celkem respekt, protože Essence inovace nebyla zrovna povedená, a tak se mi do lakování moc nechtělo. Ovšem byly to naprosto zbytečné obavy. Štěteček má krásně sestříhané štětinky, je širší a zvládnu jím natřít celý nehet jedním tahem. Lakování šlo opravdu skvěle, zvládla jsem to i bez velkých přetahů kolem, štěteček byl tak akorát na mé nehty. Lak plně kryje ve dvou vrstvách. Schne bez problémů, do pár minut je suchý. Trochu pruhuje, ale není to nic hrozného. Dostáváme se k výdrži. Bez nadlaku se mi začal od špiček výrazněji oloupávat již druhý den, s nadlakem byla výdrž prodloužena na 3 dny bez výraznějších změn.


Není to tedy kvalitativně nejlepší lak, ale není ani nijak strašný. Já s ním jsem celkem spokojená, jeho barvu miluju a určitě to je můj jarní favorit :) Seženete za 39,90 Kč.

Co vy a Essence laky? Jaká barva je váš jarní favorit?

11 komentářů:

  1. Pěkná barvička a k tobě se vyloženě na léto hodí. :)
    Já si pořídila minulý týden meruňkový a je naprosto úžasný, sice peněženka torchu zaplakala, ale splnila jsem si jeden malý sen. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na lakování meruněk mám poslední dobou taky chuť :)

      Vymazat
  2. Barvička je pěkná. Ale je pravda, že tyhle nové laky od Essence v lahvičce strašně rychle tuhnou, takže ve finále jsem půlku laku vyhodila do koše :(



    anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to mi ani neříkej :( Vždyť jsou na trhu chvíli, tak bych řekla, že by měly něco vydržet! Mám ještě úplně ty staré Essence Multi Dimension a ty jsou pořád dobré!

      Vymazat
  3. K Tobě se asi hodí... ale já takové barvy na nehtech moc nemusím... nepříjde mi to tak přirozené, jako třeba růžová a červená... nevím proč... :D

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  4. Barva se mi líbí, dokonce teď v takové nějaké plánujeme kuchyň. Ale zpátky k nehtům.:) Výdrž laků od Essence mě docela štve...:(Naštěstí mám od nich jen bezbarvý a tam se to snese...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No výdrž není žádná výhra.. ale zase mi to nepřijde ani nejhorší :) třeba China Glaze mi vydrží stejně dlouho.. a to jsou podstatně dražší :D

      Vymazat
  5. Hezká barvička a máš pěkné nehty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mám je teď nějaký divný, pěkný bych neřekla :) ale děkuji!

      Vymazat
  6. Nějak se mi teď sbírka laků od Essence rozšířila, ale hlavního favorita asi nemám. Co se týče výdrže, zrovna zkoumám nehty a mám je udělané v pátek a zatím drží :) ale je fakt, že bez nadlaku nedám ránu. Jinak hodně mě baví názvy laků :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Názvy laků jsou fakt povedené! To na nich mám taky ráda :) Já většinou nadlaky taky používám, ale teďka se mi nějak nechtělo no :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)